Karakalem Çizim Kanalı Yeni Çalışmam (3d Şato)

• Kullanıcı pion87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

pion87

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sendeogren.com
Çizim Kanalım

Yeni karakalem çalışmam

10725172_1557312021172155_285105177_n.jpg

3d drawing on paper ,Haunted House Speed Drawing - YouTube

Son düzenleme:
muhteşem...

geçende bu çizime rastladım,çizen türk bir bayan öğrenci :

Böyle yeteneğim olsa yine spam yaparım ama kazandıklarımın hepsini özgün kanalıma reklam için harcarım.

bende bu çizimler üzerine güzel bi fikir var ama ilerde ben uygulamayı düşünüyorum yoksa söylerdim :d özgün denilince aklıma başka bi şey gelmiyor maalesef ve tutabilcek bi şey gibi. bakalım, kısmet.

Yetenek var fakat video'yu güzel editlemen lazım bide kanala başka isim bul ~Başarılar

:D:D muhteşem olmuş ve müzikte 10 numara . eline saglık kardesim . müzik adı ne bu arada cok begendim .

Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar , editlemede eksiğim çok evet, zamanla düzeltirim umarım , olmadı editletirim birisine , Paranormal olaylara merakımdan dolayı arka planları da korku müzikleri koyasım geldi cadılar bayramına da uygun hem :D müzik bu
Horror Piano Theme - YouTube

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=zn2VYPsovZM çok beğendim elinize sağlık ..birde bu tarz videolarada biraz kafa yorarsanız daha çabuk karşılğını alırsınız diye düşünüorum...
Vamos temiz iş yapıyor ama takip edip de tarzında resim yapmaya yeltenemediğim yetenek bu adam

/marcellobarenghi

Drawing Time Lapse: 500 euro note - hyperrealistic art - YouTube

çizimin çok güzel olmuş. tavsiyem çizimini bitirdikten sonra kaliteli bir makine ile güzel bir fotoğrafını çekip küçük resim olarak eklemen daha ilgi çekici olur. ;)

Bu isi kesinlikle birakma . Cizim yetenegin gercekten cok yuksek .

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Harika işte özgünlük budur.. Yetenek çok iyi ya. İnşallah istediğiniz başarıyı yakalarsınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri