Kararsız kaldım ?

• Kullanıcı Cortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cortex

Yasaklanmış
Selamlar,

Arkadaşlar youtube'tan para kazanmak iyi hol güzelde ödemeler mayısın ödemesi temmuzun 1'ınde yapılması olayı çok kötü 2 ay sonra ödeme yapması çok sıkıntılı iş.
Sermaya ister gibi birşey 2 ay boyunca kenarda para olucak o paradan yıyıp harcıcaksın 2 ay sonra o odeme geldıgındede rahatlıcaksın bu boyle devır daım yapsın..

2-3 günde bir cafeye gidip 20-30 tl harcıyorum her gittiğimde ama bu youtube kazanclarını beklemek cok sıkıntılı bır durum.

Edit..
Cafe'den kastım, internet cafe degıl bıldıgımız nargıle cafeler vs :$

Şimdi size sorum ?

Elimde 1 milyon izlenimli 400 aboneli kanalı satsam mı yoksa devam mı etsem ?
Günlük kazancı en kötü 15 $
1 haftada 150 $ filan yaptı.

Paylaştığım video 1 saat içinde 3 - 5 bin arasında izlenme alıyor bunuda göz önünde bulunduralım.

Diğer sorum,
Bu tür kanallar yapıp hitlendirip satmak, ay sonunu beklememek.

Hangisi daha mantıklı olur ?

kardeşim ne satmasi bea bildigin ekmek teknesi

ama şuda var kanalı satsam 1 ay içnde aynı kanaldan 1 tane daha yaparım.

kanalı 1200 - 1500 den okutsam, o aykı kazancıyla bırlıkte atıyorum 2300 TL kazandırmıs olur buda var..

2 ay beklemek sıkıntı benım acımdan :(
Nakıtte tukenıyor yavas yavas umutsuzum

hocam 2 aydır uğraşıyorum seninki gibi bi kanal yapabilmek için fazlasıda değil ha senini kdar sende kalkmıs satayım diosun kotu edersin bence

sana tek sözüm sabret..!

Twitter hesap satıslarından günlük 50-100 kazanmaya alısmısım 2 ay gözümü korkutuyor zaten max kazanılanda 600 - 700 $ 2 ay onu beklesek, hazıranınkıde temmuzdan sonrakı ay desek bu para benı zengın etmezkı aydan aya devır daım yapar sadece :S

Mantıklı olalım bıraz, 3-4 ay calıssak her 2 ay da bır ödeme alsak 4 ay 4 x 2 = 8 ay sonra 4 ay boyunca kazandgmz parayı toplasak 600 $ dan 4 x 600 = 2400$ yapar. 4,5 mılyar para oda.

Sabit bir işe grsek aylık 1 mılyar alsak, 8 ayda 8 milyar para yapar.
Yalnısmıyım ?

Twitter hesap satıslarından günlük 50-100 kazanmaya alısmısım 2 ay gözümü korkutuyor zaten max kazanılanda 600 - 700 $ 2 ay onu beklesek, hazıranınkıde temmuzdan sonrakı ay desek bu para benı zengın etmezkı aydan aya devır daım yapar sadece :S

Mantıklı olalım bıraz, 3-4 ay calıssak her 2 ay da bır ödeme alsak 4 ay 4 x 2 = 8 ay sonra 4 ay boyunca kazandgmz parayı toplasak 600 $ dan 4 x 600 = 2400$ yapar. 4,5 mılyar para oda.

Sabit bir işe grsek aylık 1 mılyar alsak, 8 ayda 8 milyar para yapar.
Yalnısmıyım ?

haklısında hocam hem bu hemde bunun gibi 4 kanalı bi günde halledebilirsiniz bence 4,5*5 ? ayda 22,5 mlyar :)

Kapanmayacağının garantisi yoksa ki yok, tadında bırakıp satmak lazım, kaldı ki ben yerine yenisini yaparım diye güveniyorsan kendine hiç durma sat

haklısında hocam hem bu hemde bunun gibi 4 kanalı bi günde halledebilirsiniz bence 4,5*5 ? ayda 22,5 mlyar :)

1 Kanaldan fazla yukarı cıkamam uğraşamam bırden fazla kanalla :rolleyes:
Anca şöyle olur ek olarak dızı kanalı açarm googleda sıralamada cıkarırım onun dısında 2. 3. kanalla ugrasamam :(

Sanki bir ayın kazancını 2 ay beklerken 2 ay önceki ayın kazancını almıyor gibi konusmussn. Devir daim diyorsun ama zaten her ay ödeme alıyorsun sonuçta.

Satmanı önermem. Asıl yapman gereken bence kanal sayını arttırman. 2. 3. kanalla uğraşamam diyorsun ama uğraşabilmen lazım aslında fazla kazanmak istiyorsan. Emek istiyor biraz.

Bunun gibi kanallar yapıp satsam diyorsun. Madem bunun gibi kanallar yapmak senin için bu kadar kolay yap bunun gibi kanalları hepsinin toplamı sana doktor maaşı eder valla :D

Hocam bu iş cafeden yapılmaz , oraya vereceğin parayı al taksitle bir bilgisayar , bağlat internet her ay öde , çok daha ucuza gelecektir ve çok daha rahat yapacaksın bu işi , kanala gelince madem hergün öyle getirisi var satma derim onun yerine farklı kategorilerde başka kanallar aç onlarada diğer kanalına uyguladığın taktiği uygula onları sat

Yalnısı duzeltelım, cafeden kastım ınternet cafe degıl arkadaslar :)
Nargıle cafeler vs olur hanı takılırsınız bıldıgınız takılmalık cafe. :)

benim 15 milyon izlenimli 26000 aboneli kanalım vardı , günlük 25-30 $ bazı günler 80 $ üzeri getiriyordu , satmayı düşündüm bi ara ama vazgeçtim yaptığım ilk kanalımdı ilk göz ağrımdı .. , şimdi o hesabım banlandı .. yani elde var sıfır :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri