Selamlar,
Arkadaşlar youtube'tan para kazanmak iyi hol güzelde ödemeler mayısın ödemesi temmuzun 1'ınde yapılması olayı çok kötü 2 ay sonra ödeme yapması çok sıkıntılı iş.
Sermaya ister gibi birşey 2 ay boyunca kenarda para olucak o paradan yıyıp harcıcaksın 2 ay sonra o odeme geldıgındede rahatlıcaksın bu boyle devır daım yapsın..
2-3 günde bir cafeye gidip 20-30 tl harcıyorum her gittiğimde ama bu youtube kazanclarını beklemek cok sıkıntılı bır durum.
Edit..
Cafe'den kastım, internet cafe degıl bıldıgımız nargıle cafeler vs :$
Şimdi size sorum ?
Elimde 1 milyon izlenimli 400 aboneli kanalı satsam mı yoksa devam mı etsem ?
Günlük kazancı en kötü 15 $
1 haftada 150 $ filan yaptı.
Paylaştığım video 1 saat içinde 3 - 5 bin arasında izlenme alıyor bunuda göz önünde bulunduralım.
Diğer sorum,
Bu tür kanallar yapıp hitlendirip satmak, ay sonunu beklememek.
Hangisi daha mantıklı olur ?
Arkadaşlar youtube'tan para kazanmak iyi hol güzelde ödemeler mayısın ödemesi temmuzun 1'ınde yapılması olayı çok kötü 2 ay sonra ödeme yapması çok sıkıntılı iş.
Sermaya ister gibi birşey 2 ay boyunca kenarda para olucak o paradan yıyıp harcıcaksın 2 ay sonra o odeme geldıgındede rahatlıcaksın bu boyle devır daım yapsın..
2-3 günde bir cafeye gidip 20-30 tl harcıyorum her gittiğimde ama bu youtube kazanclarını beklemek cok sıkıntılı bır durum.
Edit..
Cafe'den kastım, internet cafe degıl bıldıgımız nargıle cafeler vs :$
Şimdi size sorum ?
Elimde 1 milyon izlenimli 400 aboneli kanalı satsam mı yoksa devam mı etsem ?
Günlük kazancı en kötü 15 $
1 haftada 150 $ filan yaptı.
Paylaştığım video 1 saat içinde 3 - 5 bin arasında izlenme alıyor bunuda göz önünde bulunduralım.
Diğer sorum,
Bu tür kanallar yapıp hitlendirip satmak, ay sonunu beklememek.
Hangisi daha mantıklı olur ?