Kardeş Forum; btcfrm.com Muhteşem Çekilişi Sizlerle

1-2-3-4 Olmasa yapılabilirmiş aslında ama bunu kimsenin yapacağını düşünmüyorum... Yapan çıkar elbet ama ooo kim uğraşacak :)

Youtube kanalimizda hergün 1 reklama tiklamalisiniz. Bunu da ekleyebilirsiniz :)

Kimseyi zorla çekilişe sokmuyoruz, şartlarımız budur, katılırsın yada katılmazsın. Bak yukarıdaki mesajlara nasıl makul cevap verdik, eleştiri yapabilirsiniz ama senin yaptığın eleştiri değil terbiyesizlik bende seni ve yukarıda kendince espiri yapan arkadaşları 1 hafta uzaklaştırıyorum ( konu baltalamak ve üslup’ dan) şurası olmamış dersin anlarım, bunu çıkarın dersin eyvAllah derim ama ciddi bir yatırım ile çekiliş yapılıyor bu şekilde cevap hoş değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani 1000 kişi katılırsa 25 konudan 25 k konu siteye kar kalacak ve çekiliş olmayacak.çekilişte mantık yok Pek oyüzden şartlar değişmeli.yinede hayırlısı olsun referans sistemi olsun üye getirene fazladan çekiliş hakkı gibi anca böyle yükselir.şahsi fikrimde bu hocam

Şartlar çok ağır mümkün değil katılmak
Kendi adıma

Çekilişe katılanlara hayırlısı olsun şimdiden.
Ben foruma daha üye olmadım.
:D

Bence şartları ve hediyeleri bölün hocam adım adım 5 konu ve 10 mesajla başlayıp haftada bir şartları yükseltip ayrı çekilişler yapın hem böylece aktif üye kazanırsınız. ayrıca sırf üyelik alip çekilişe katılanada ufakta olsa bi ödül vermenizi öneririm

Bence şartları ve hediyeleri bölün hocam adım adım 5 konu ve 10 mesajla başlayıp haftada bir şartları yükseltip ayrı çekilişler yapın hem böylece aktif üye kazanırsınız. ayrıca sırf üyelik alip çekilişe katılanada ufakta olsa bi ödül vermenizi öneririm

Hocam bu ana çekiliş oldugu için ilan edildi.Aralarda zaten hep çekiliş yapıyoruz. 3-4 aylık sürede 2 adet çekiliş yapıldı.ve bu ilan edilenden sonraki çekilişleri düşünürsek ne kadar büyük çekilişler gelecek sırada ben bile katılmak isterim yönetici olmasam. Ayrıca sitedeki üyelikleriniz şimdi değilse bile ileride değerli olmayacagının garantisi yok evet şimdi biraz hayali görülsede benim görüştüğüm bir çok firma coin sahibi var ve sitemizde yakında imzalar avatarlar reklam alacak bu da bitcointalk gibi üyelere kazanç sağlatacaktır.Kripto para dünyasını küçük görmeyelim sadece paranın döndüğü bir ortamdan bahsediyoruz. Biz böyle birşeyin olmasına öncülük etmekten gurur duyarız.Her üyemizin sitemizden gelir kazanması bizi oldukça mutlu edecektir. Zaten şartların yüksek tutulma amaclarından biriside sizlerin üyeliklerinizin bir değere ulaşmasıdır.Evet şartlarla ilgili inceleme yapılıp yönetici arkadaşlarla daha uygun hale getirilecektir. Eminim bu dedigimiz şartları zaten sağlayacak çok kişi var. İnternette o kadar çok şey var ki karşılıgını alamadıgımız ve zaman kaybettigimiz , ama bu bizim forum için geçerli değil ne söylendiyse her zaman arkasında olan ve şeffaf şekilde ilerleyen kaliteli bir sistem inşa etmeye çalışıyoruz. Hem çekilişe katılıp hemde merakı olan kişilerin sitede birşeyler öğrenebileceği güzel bir ortam adına iyi niyetle yazılmış bir çekiliştir.

Tekrardan gözden geçirilecektir ve şartlar en uygun hale getirilecektir arkadaşlar.
iyi forumlar dilerim

Son düzenleme:
bu devirde kimse kimseye bedava para vermez. dağıtılan para eğer ki kesin verilecekse şartlar az bile. bende üyeyim katılacağım.

bu devirde kimse kimseye bedava para vermez. dağıtılan para eğer ki kesin verilecekse şartlar az bile. bende üyeyim katılacağım.

Anlayışınız için teşekkürler hocam,
Forum için maddi ve manevi büyük çaba sarfediliyor, kısa zaman güzel başarılar elde ettik, Gelecekte dahada büyüyerek alanında tek isim haline gelecektir. Hediyelerin verilmemesi gibi bir olay söz konusu bile olamaz...
İleride daha büyük hediyeler ile sürekli olarak çekilişler yapılacaktır.
Bol şanslar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri