Kardeşim YGS puanlarına göre nereyi yazabilir?

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kardeşim bu yıl sınava girdi fakat öyle böyle düşük puanlar almamış birdaha hazırlanmam diyor bu puanlara göre ne yazabiliriz ?
Besyö düsündüm ama besyo için neler yapmamız gerekiyor çok bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Screenshot by Lightshot

Arkadaşlar kardeşim bu yıl sınava girdi fakat öyle böyle düşük puanlar almamış birdaha hazırlanmam diyor bu puanlara göre ne yazabiliriz ?
Besyö düsündüm ama besyo için neler yapmamız gerekiyor çok bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Screenshot by Lightshot

Tekrar denemesini tavsiye ederim barajı geçmiş açık üniversite dışında bazı örgünler gelir geleceği için bir fayda etmez besyö,polislik,askerlik gibi mülakatla alan yerler dışında kesinlikle 1 sene daha denemeli.

sadece barajı geçmiş bu puana ne olur dersen. sınavsız 2 yıllık olur, besyö olur (mülakatları geçerse), bir de açık öğretim düşünürse 4 yıllık o olur.

dostum bu puanlarla bişe olmaz ikna et otursun adam gibi dersini çalışsın ilerde çok pisman olur

sınavsız geçiş hakkını kullansın diploma notuna göre tercih yapmayı unutmasın bu puanla bi yere yerleşemez yoksa

Seneye hazırlancaksa sakın tercih yapmasın yoksa okul puana gider ve hazırlanması bi işe yaramaz

Hocam arkadaşların dediği gibi bu puanla bir yer alması zor. Eğer ki yaşını takıntı haline getirip de daha hazırlanmam diyorsa bunu düşünmesin.
Ben 26 yaşına girecem DGS sınavına hazırlanıyorum. Hayatımda geçirdiğim olumsuzluklar neticesiyle bu yaşa kadar taşıdık bu işi.
Yapamam diyerek de kendine anlamsız telkinde bulunmasın. Hocam demek bana düşmez ama bir abi olarak kardeşinizi ikna edin ve 1 sene daha hazırlansın.

bu puanla bir yer tercih etsede bir faydasını görmez kardeşiniz kendine bir hedef belirleyerek sınava tekrar hazırlansın bizim burada önereceğimiz bölümü kardeşiniz belki sevmeyecek hayatı boyunca mutlu olabileceği bölümü seçmeli onun içinde sınava tekrar hazırlanmalı

final dergisi dershaneleri... bu puanla bir yere girip boşuna okumasın seneye hazırlanıp güzel yerlere girer

+6 mat sorusu ile acik kapatilir

Hiçte bile kapanmıyor. LYS-5'te 80 sorudan 71 netim var. Ama sıralamam 7k gelecekken bu sene 11k geldi. Puanım kesildiği için. Herifler 60 net yapıyor sıralaması benden daha önde. Okul ve ygs puanı çok önemli oluyor yüksek netlerde.

+6 mat sorusu ile acik kapatilir

hocam 50 bin e girmek istersen +6 mat la kapattamazsın kapattın diyelim ilk 50 bin e girmek isteyen birisi için ayriyetten +6 mat yapmak çok zor

Yani okul puanı çok önemli

Son düzenleme:
Genede ben bölümlere bakmak istiyorum derse. https://yokatlas.yok.gov.tr bu adresten kolayca bakabilir. Menu bolumunde tercih sihirbazi var ordan ulasabilirsiniz istediginiz seye

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açık öğretim 4yıllık hocam onun harici bir yeri yazmasın

eğer seneyede başarılı olup olamıyacağı meçhulse okul puanın yarısını gözden çıkarıp en azından altan bir bölümü saydıra durur bu sürede önümüzde ki yılarda da dener
puanı bi anda toplanabilecek bi seviyede değil malesef

açık öğretim 4yıllık hocam onun harici bir yeri yazmasın

eğer seneyede başarılı olup olamıyacağı meçhulse okul puanın yarısını gözden çıkarıp en azından altan bir bölümü saydıra durur bu sürede önümüzde ki yılarda da dener
puanı bi anda toplanabilecek bi seviyede değil malesef

Çalışırsa 10 numara yere yerleşir

nereyi tercih edeceği konusunda yardım edemem belki ama kendisinin istediği yerleri yazması daha iyi olur zira baskasının tercihleri doğrultusunda üniversiteye yerleşip 2. ve 3.sınıfta bırakan arkadaşlarım oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri