Merhabalar arkadaslar direk konuya giriyim..
Asus K555lb Xo108d I5 5200u 2.20 Ghz 4gb 1tb 15.6" Hd Led 2gb Vga 032 - n11.com
Cumatesi sbah n11den bu urunu ve yaninda 120 gbSamsung ssd aldim az once kargo geldi bende sabahtan beri cok heyecanliydim bilgisayar konusunda bu bilgisayar icin hic arastirma yapmadim acele aldim
Sabahtan beri yorum okuyorum bu pc hakkinda almis olan herkez sikayetci olmus ekran cozunurlugunden kaliteden hdd sesi touchpad vs.. Vs.. Den sikayetti olmus olu pixel
Yani kisaca herkez pc yi kotulemis bende acikcasi sogudum pc den kullanan varsa acikla,a yapabilirlermi
Dip not : iade ediyimmi
Dip not : hdd yerine mi ssd yi koyuyum yoksa rw yerinemi
Dip not 3 : ssd takardak garantiden cikarmi cikmamamsi icin ne yapmaliyim ?
Lutfen sevindirici guzel bir yorum yapin akil kari fikirler sunun gercekten moralim bozuldu...
Fikrini soyleyecek yoku ya ?
Asus K555lb Xo108d I5 5200u 2.20 Ghz 4gb 1tb 15.6" Hd Led 2gb Vga 032 - n11.com
Cumatesi sbah n11den bu urunu ve yaninda 120 gbSamsung ssd aldim az once kargo geldi bende sabahtan beri cok heyecanliydim bilgisayar konusunda bu bilgisayar icin hic arastirma yapmadim acele aldim
Sabahtan beri yorum okuyorum bu pc hakkinda almis olan herkez sikayetci olmus ekran cozunurlugunden kaliteden hdd sesi touchpad vs.. Vs.. Den sikayetti olmus olu pixel
Yani kisaca herkez pc yi kotulemis bende acikcasi sogudum pc den kullanan varsa acikla,a yapabilirlermi
Dip not : iade ediyimmi
Dip not : hdd yerine mi ssd yi koyuyum yoksa rw yerinemi
Dip not 3 : ssd takardak garantiden cikarmi cikmamamsi icin ne yapmaliyim ?
Lutfen sevindirici guzel bir yorum yapin akil kari fikirler sunun gercekten moralim bozuldu...
Fikrini soyleyecek yoku ya ?