Kargo Ne Zaman Gelir Aliexpress ?

• Kullanıcı Brkngn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Brkngn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aliexpress üzerinden bir kaç eşya aldıydım ancak aralığın 9 unda birisi kargoya verilmiş diğeri 10 unda acaba ne zaman gelir ? başka bir ürün takipsiz 15 günde gelmişti ancak takiplilerde aralığın 18 inden beri hareket falan yok :? ne zaman gelir ? yardımlarınız için teşekkürler

https://www.17track.net/tr/track?nums=**************

Son düzenleme:
benimde 4 kargom var almanyaya gelmesi beklenen, 2 si china post 10 gündür hareketlilik yok, 1 tanesi nhl post 1 haftadır hareketlilik yok,1 tanesi singapore post o hiç bilgi yok nerde napıyo belli değil beklyioz bakalım :D belli olmuyor yani ne zaman geleceği

ben 25 aralıkta bi ürün almıştım ebaydan bugün geldi

3-5 lira ucuz diye hocam çektiğiniz dert e değermi ya hafta sonunu bekleyip pazarcı abiden alalım hem o kazansın hem ülkemiz :)

Merhaba arkadaşlar aliexpress üzerinden bir kaç eşya aldıydım ancak aralığın 9 unda birisi kargoya verilmiş diğeri 10 unda acaba ne zaman gelir ? başka bir ürün takipsiz 15 günde gelmişti ancak takiplilerde aralığın 18 inden beri hareket falan yok :? ne zaman gelir ? yardımlarınız için teşekkürler

https://www.17track.net/tr/track?nums=RI749766689CN,RI765358428CN

Screenshot by Lightshot

anladığım kadarıyla çine geri gitmiş

şurdan bakabilirsin
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..

3-5 lira ucuz diye hocam çektiğiniz dert e değermi ya hafta sonunu bekleyip pazarcı abiden alalım hem o kazansın hem ülkemiz :)

hocam 3 5 lira ucuz olsa alıcam ancak bir de türkiyede o segment motor satan bulamadım kontrol kartı desen oda türkiyede yok gibi bişey :D mecbur yurtdışı almak zorunda kalıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:53 ----------

Screenshot by Lightshot

anladığım kadarıyla çine geri gitmiş

şurdan bakabilirsin
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..
hocam o farklı bişey oluyor olması lazım geri gitmiş olma şansı yok da gelemedi bi türlü :D

hocam o farklı bişey oluyor olması lazım geri gitmiş olma şansı yok da gelemedi bi türlü :D
gümrükten geçmemiştir hocam, ben hep burdan kontrol ediyorum pttye geldiğinde elden gidip alıyorum

ben 25 aralıkta bi ürün almıştım ebaydan bugün geldi
hocam takipsiz kargo 15 günde geldi takiplisi 30 günde gelemedi valla heves falan kalmadı artık :D

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:56 ----------

gümrükten geçmemiştir hocam, ben hep burdan kontrol ediyorum pttye geldiğinde elden gidip alıyorum

bizim burdaki ptt her zaman arızalı sağolsunlar haftaya bi gidip sorucam hocam tekrardan müsait bi anımda

2 ay oldu benim gelmediler toplam 35 tl bisiydi deneme amacli odeme yaptigim hesabida kapattim para ufff oldu gitti heralde beklemiorum da kargoyu artik vazgectim... bidaha elimi surmem aliexpress mismiss falanmis bu tip seylerde hic zaten sansli cikmadim..

Yurt dışından sipariş getirtmek çok sıkıntılı ya. Resmen kumar oynuyorsun kendi paranla.

bence senin gemi battı :D benim çinden türkiye girişi 10 gün sürmüş.

bende aliexpressden ilk defa 2 gün önce ürün aldım,dün yola çıktı dediler bakalım ne kadar sürecek gelmesi.daha önce yurt dışından,özellikle ebaydan çok ürün aldım ve hiç sorun yaşamadım.hatta şöyle söyliyim,açıkcası gg,sahibinden vb sitelerden aldıgım ürünlerde daha çok sorun yaşadım ben ama ebaydan aldıgım yüzlerce çeşit üründe sıfır sıkıntı :) bide aliexpressi deneyeyim dedim bakalım 30-40 günde gelicek mi...

bence senin gemi battı :D benim çinden türkiye girişi 10 gün sürmüş.

kesin battı yada gemiye el koydular :D mallar gelemedi gitti adama yazdıydım 3 gün önce 10 gün süre istediydi ek olarak bakalım bi gelsede diğer parçaları da tamamlasam :D

bence sorun pttde . 14 aralıkta çinden sevk edilen ürün çoktan türkiyeye gelmiştir. geçmişten bu yana aliexpressten cok sayıda urun almış biri olarak tecrubeye dayaı konusuyorum. nedense artık türkiyede çok bekletiyorlar.

bence sorun pttde . 14 aralıkta çinden sevk edilen ürün çoktan türkiyeye gelmiştir. geçmişten bu yana aliexpressten cok sayıda urun almış biri olarak tecrubeye dayaı konusuyorum. nedense artık türkiyede çok bekletiyorlar.

tamam hocam sorucam pazartesi yada çarşamba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri