Kargonun kaybolması ve şikayet hk.

mj23

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı cumalar. Yaklaşık 10 gün önce urfadan 30 kiloluk valiz gönderdim ve 95 TL ödeme yaptım. Yedek subay olarak askerliğimi yapıyordum görevim bitmek üzere iken memleketime kargo ile gönderdim. Daha sonra ses çıkmayınca kargomun kayıp olduğunu öğrendim. Yaklaşık 1 haftadır kayıp.

Valizin içersinde yaklaşık 1000 TL değerinde kitaplarım var. Asıl önemlisi olan askeri harici elbiselerim var benim için önemli olan kısmı bu. Ömür boyu hatıra olarak saklamak istediğim eşyalar şuan kayıp. 1 hafta daha bekleyeceğim.

Umarım bulunur benim için bu daha önemli. Şayet eğer bulunmazsa mahkemeye taşımayı düşünüyorum. Önceden böyle bir tecrübesi olanlar varsa tecrübesini paylaşabilir mi. Nasıl bir yol izleyebilirim. Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar

Yok mu hiç başına bu durum gelen? :/

1 kargo nasıl kaybolabilir bulunmassa dava aç kazanırsın sonuçta onlara zimnetleniyor teslim edilene kadar her türlü kazanırsın

kargo derken otobüs firmasına mı verdin? yoksa normal kargo şirketine mi? kargo şirketiyse en azından takip numaran vardır. müşteri hizmetlerini arar sorgularsın. ama otobüs firmasıysa anca bürolarına gider sorarsın. otobüs firmalarında yaygın görülen bi problem bu. anca alacak kişi otobüs gelmeden gideceği yerde bekleyip kendisi bagajı açıp almalı aksi halde kaybolma olayı yaygın.

kargo şirketiyse bile çalışanların hırsızlıkları oluyor ama o kadar elektronik varken kitabı,giysiyi ne yapacaklar.geçen birini duymuştum.pc si kaybolmuştu kargoda.sizin de kargo firmasıysa son hareketin olduğu yerle irtibata geçip,yakınsa kamera görüntülerinden hangi plakalı araca bindirilmiş diye bir güzergah takip edebilirsiniz.o takipteki bildirimler bazen otomatik sallamasyon giriliyor.

benzer olay yaşadım ama sonunda bulunmuştu benimki.ünideki ilk yılımda tarsustaydım,hangi kargoydu hatırlayamadım şimdi ama parmaksız,deri eldiven almıştım ama gelmedi.gidip sordum,onlarda bulamadı,sagı solu arıyorlar bulamıyorlar filan.ürünün teslim edildigi şubeden çıkışı var,sonraki hiçbi şubede girişi yok :D neyse aradan 3-5 gün geçti yine gittim işte hala bulamadıysanız artık resmi olarak sizi şikayet etmem gerekecek,sizle mi ugraşıcam filan diye.o arada dediler bulduk sizin ürünü.adanaya kadar normal gelmiş,sonra tarsusa geçecegine hataya gitmiş benim kargo.bide nasıl oluyorsa adanada sadece gidecegi adres degişmemiş,alıcıda degişmiş.fatih baz tarsus yerine ömer maruk bilmem kim adına hatay merkeze gitmiş.adama teslim edilmeden yakalayıp geri çagırdılar ürünü,öyle geri aldım.işin dahada garip tarafı,ürün bana teslim edilirken istanbuldan hataya,hataydan tarsusa kadar süren tüm yolculuk için bide ekstra fatura çıkardılar ama ödemedim tabi :D

Arkadaşlar 3 harfli bir kargo şirketine verdim. Otobüs değil. Ya komik tarafı bu kaybolmasın diye özellikle kargo şirketine verdim. Hala çıt yok pazartesi de sonuç çıkmazsa dava açmayı düşünüyorum

Arkadaşlar 3 harfli bir kargo şirketine verdim. Otobüs değil. Ya komik tarafı bu kaybolmasın diye özellikle kargo şirketine verdim. Hala çıt yok pazartesi de sonuç çıkmazsa dava açmayı düşünüyorum

Hocam siz dava açacağım, haklarımı arayacağım şeklinde kargo şirketini bir korkutun derim. Belki davaya kalmaz hallolur.

Hocam abimler mng ile çalışıyor başımıza geleni anlatayım kargoları verdik toplu internet üzerinden sipariş alıp kargo veriyorlar Firmaya bıraktık geri geldik eve bi sipariş daha geldi hazır gün bitmemişken onuda teslim edelim diye tekrar firmaya gittik çalışanlar bizim verdiğimiz kargoların 2 tanesini açmış içlerine bakıyolardı gözümle şahit oldum olan tek olay bu değil daha önce çok seferde kargo kayboldu çalındı olayı oldu benim anladığım çalışanlar kendileri çalıyor dava etsende bişey çıkacağını sanmıyorum değerli bişey gönderiyoken sigortalatıp gönder biz o olaylardan sonra çalıştığımız firmayı değiştirdik tabiki

Zaten o kargo şirketine artık hiçbir şey teslim etmem. Umarım davaya kalmaz da bulunur. Sigorta olayı tam saçma yahu zaten kaybolmadan gitsin diye şirkete veriyoruz bir de sigorta diyorlar çıldırmalık yemin ederim. Bakalım pazartesi olsun tekrar gelişmeleri yazacağım

kargo şirketlerinin çoğu 3 harfli zaten ups - dhl - mng - ptt

geçen mng ye işim düştü.sevkiyat sırasıydı.istediğim paketi alır çıkardım,o kadar savsak iş yapıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri