Karışık Bir Durum

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JoNeST

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün öğlen Youtube ana kanalım 3. telifi yedi ve kapandı diğer kanallarım ve adsensem açıktı, yaklaşık bir saat önce youtube kanalıma girmeye kalktığımda böyle bir uyarı verdi..

dedim herhalde komple kapattılar kanalları, içerde başka pc var oradan denedim Youtube kanallarım açık, bu pc den deniyorum yine bu uyarıyı veriyor. Çok ilginç bu pc den giremiyorum diğer pc den giriyorum, Bu neden kaynaklanıyor.

Birde bu ay ki kazancım 180$ ulaştı, geçen aydan da 22$ var hesabımı doğruladım ama pinim henüz gelmedi bu durumda ne olur para yatar mı?

Yardımlarınız için teşekkür ederim, herkese iyi çalışmalar. :o

İki PC'den de çerezleri temizleyip tekrar deneyin girmeyi eğer bunu denediğiniz halde aynı şey oluyorsa gerçekten karışık bir durummuş :)

benim 50 civarı uçtu.geçmiş olsun durmak yok yola devam yeni kanallarla,bu arada ip numaran kara listeye girmiş gözün aydın:D

İki PC'den de çerezleri temizleyip tekrar deneyin girmeyi eğer bunu denediğiniz halde aynı şey oluyorsa gerçekten karışık bir durummuş :)
Hesabıma giremediğim PC den çerezleri temizledim pc yi yeniden başlattım tekrar girmeyi denedim ama yine aynı hatayı veriyor. Adsense aktif girebiliyorum. :o

benim 50 civarı uçtu.geçmiş olsun durmak yok yola devam yeni kanallarla,bu arada ip numaran kara listeye girmiş gözün aydın:D
Hocam ben anlamıyorum hesabım temizdir daha 1-2 aylık kullanıcıyım öyle hile hurda yapmam her şey manuel nasıl kara listeye giriyor ki :confused:

Hesabıma giremediğim PC den çerezleri temizledim pc yi yeniden başlattım tekrar girmeyi denedim ama yine aynı hatayı veriyor. Adsense aktif girebiliyorum. :o

Hocam ben anlamıyorum hesabım temizdir daha 1-2 aylık kullanıcıyım öyle hile hurda yapmam her şey manuel nasıl kara listeye giriyor ki :confused:

Hocam evinizdeki iki PC'de aynı interneti kullanıyor dimi yani tek modemden erişim sağlıyor iki PC yoksa diğer PC'de Vınn tarzı modemler kullanıyor musunuz?

Hocam evinizdeki iki PC'de aynı interneti kullanıyor dimi yani tek modemden erişim sağlıyor iki PC yoksa diğer PC'de Vınn tarzı modemler kullanıyor musunuz?

Evet 2 PC ye de aynı modemden bağlanıyorum. Diğer Pc yi fazla kullanmıyorum arada sırada vınnla girdiğim oldu ama 2 pc de şu an aynı modemden bağlı.

Hocam ana kanalınız kapandığında eğer adsenseye farklı bir yönetici maili eklemediyseniz kapanması lazım eğer eklediyseniz adsensenin kapanmaması normal.Eğer adsense kapatılırsa pininiz gelmediği için paranızı alamazsınız.

Youtube kanalınıza girdiğinizde sorunsuz giriş yapılan PC'den ana mail adresinize kayıtlı olan kanalınıza girmeye çalışın telif yediğiniz videolardan birinde telif geri çekilmiş olabilir bu durumda kanalın geri açıldığı durumlar oluyor.Ve diğer PC'den kanalınıza girmeden önce çerezleri mutlaka temizleyip deneyin teliften kapanan kanallar kara listeye alınmaz zaten o konuda rahat olun

Hocam ana kanalınız kapandığında eğer adsenseye farklı bir yönetici maili eklemediyseniz kapanması lazım eğer eklediyseniz adsensenin kapanmaması normal.Eğer adsense kapatılırsa pininiz gelmediği için paranızı alamazsınız.

Youtube kanalınıza girdiğinizde sorunsuz giriş yapılan PC'den ana mail adresinize kayıtlı olan kanalınıza girmeye çalışın telif yediğiniz videolardan birinde telif geri çekilmiş olabilir bu durumda kanalın geri açıldığı durumlar oluyor.Ve diğer PC'den kanalınıza girmeden önce çerezleri mutlaka temizleyip deneyin teliften kapanan kanallar kara listeye alınmaz zaten o konuda rahat olun

Adsenseye farklı bir yönetici maili eklemiştim dediğin gibi ondan kapanmadı galiba.

Hesabıma Girebildiğim PC deyim. Yalnız şimdi şöyle bir durum oluştu..

Chromdan youtube kanalıma girebiliyorum
Explorer ve Mozilladan giremiyorum , diğer eklediğim maillede açmıyor tam çıldırmak üzereyim :mad:

Adsenseye farklı bir yönetici maili eklemiştim dediğin gibi ondan kapanmadı galiba.

Hesabıma Girebildiğim PC deyim. Yalnız şimdi şöyle bir durum oluştu..

Chromdan youtube kanalıma girebiliyorum
Explorer ve Mozilladan giremiyorum , diğer eklediğim maillede açmıyor tam çıldırmak üzereyim :mad:

bence giremediğin tarayıcılar kaldır geride kalan tüm kalıntıları yok et. (farklı uninstaller deneyebilirsin)

tarayıcıları tekrar kur..

son günlerde ard arda gmail hesapları açtıysanız büyük olasılıkla ip numaranız kara listeye girmiş demektir.modeme reset atsanız dahi boş,şimdi yeni bi kanal açın 1 haftayı bulmaz yine kapanır.googleden ip numaranı değiştirebileceğin programlar var bunları kullanıp kanal oluştur,

Bu hesabımın maili dahil 2 adet mailim var.Başka mail adresi filan açmadım
Usulsüzlük filanda yapmadım Günde toplamda 10-15 video anca yüklerim. Bir arkadaş spam veya banlanmış demiş anlayamıyorum.

Şu an Chrome dan girebiliyorum diğer tarayıcılar açıyor fakat BİR GOOGLE ÜRÜNÜNE ERİŞİLEMİYOR sayfasına yönlendiriyor. Ama adsensemi tüm tarayıcılardan açabiliyorum. Takip ediyorum İzlenme ve para kazanma kısmı sürekli artıyor

---------- Mesaj saat 00:16:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:36 civarında gönderildi. ----------

Cep telefonu internetinden youtube hesabıma girdim (wifi ile değil) yine aynı sorunla karşılaştım.

Adsense çalışıyor, bugünkü verilerede ulaşabiliyorum. Buyrun resmi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri