İyi sistem yapmışsınız. Tebrikler.
Sağ olun yorumunuz için. Birlikte çalışmak ümidiyle..
Satışlar devam etmektedir ilgilenen arkadaşlara skype aracılığı ile de sürekli destek verebiliriz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi sistem yapmışsınız. Tebrikler.

Arkadaşlar banada geldi 57k izlenim vardır 88olmuş 5k gönderdi baya izlenim geldi.
videoyu gönderdiginde nekadardi para kazandirdimi sana hocam
skype var mı?
Hocam orda bi sıkıntı var, izlenim artmış fakat Grafiğe baktığımda tabloda herhangi bir izlenme artışı vs. göremedim. Video süresi 1saat kadar günlük ortalama izlenme 3dk olarak gözüküyor herhangi bir artış olmadı tabloda. Para'da gelmedi ekstra olarak.. Anlayamadım ben açıkçası
Gönderildi hocam
Youtube istatistik ile alakalı hocam bir iki gün geç geliyor analytics bildiğiniz üzere. Para kazanma kısmı şans işi biraz da. Sosyal medyalarda embed gösterildiği için bazen hiç reklam gösterilmiyor bazen çok gösteriliyor. Reklam çeşidine de bağlı biraz herhalde, biz gösterilmiyor diye satalım gösterilirse şans olsun, zararı olmayacaktır.
Ayrıca 5k referans diye gönderildi ama bir süre kaldı sosyal medya panellerinde videolarınızBiraz fazla fazla oldu bu seferlik.
Arkadaş çok ilgili bende bir paket satın aldım. Birşey deneme amaçlı bakalım inşallah tutar uzun işler yaparızİyi satışlar
İzlenmeler Yansıdı, Şanssızdık Para Gelmedi Hiç
![]()
bana 20$ +25 abone geldi![]()
Peki hocam siz hiti alırken para kazanma açıkmıydı ? Galiba o arkadaşın açık değildi ?
Peki hocam siz hiti alırken para kazanma açıkmıydı ? Galiba o arkadaşın açık değildi ?
Hocam ben kendime de açıkken gönderdim, ama gelmedi kazanç. Sistemi anlattım size, bazı videolarda (çoğu videolarda) hiç kazandırmıyor çünkü reklam görüntülemiyor. Ancak bazı videolarda özel olarak reklam tanımlandıysa bazı reklam seçeneklerini görüntülüyor. Siz pek adsense ile kazanırım umuduyla bakmayın işe, iş daha çok sıralamalarda üst sıraya çıkmak için ve popüler olmak için gibi düşünün. Adsense çıkarsa şans![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.