Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam aile hekimine git durumunu anlat işe gidemedim 1 günlük rapor vereblirmisin de illaki verecektir öyle şeylerle boş yere uğraşma
bu hava atletle dışarıda dur ensene buz koy biraz terle ama ilk önce sonra çok soğuk içecek iç birşeyin kalmaz![]()
Tebeşirli su
işe gitmedim ve rapor almam lazım vucut ısısını nasıl yükseltebilirim varmı böyle bi saçmalık yapan![]()
Gözlerini kapat ve bir an bütün kanallarının kapandığını düşün kesin çözüm heyet raporu alırsın
Gözlerini kapat ve bir an bütün kanallarının kapandığını düşün kesin çözüm heyet raporu alırsın
Sağlık ocağına git boğazım ağrıyor halsizim de verir![]()
Hocam doktora yalan söyleme boğazına bakınca gerçekten ağrıyıp ağrımadığını anlar durumu anlat daha iyi benım dediğim yontemle alırsın raporu ama boğazım ağrıyor desen vermez bu işin içinde olduğum için söylüyorum sana
Çok basit git psikiyatri'ye havada durdum şahitlerim var bana inanmıyorlar de ben seçilmiş insanım de, rapor vermeleri lazım![]()
Çok basit git psikiyatri'ye havada durdum şahitlerim var bana inanmıyorlar de ben seçilmiş insanım de, rapor vermeleri lazım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.