karma işler :D

youtub60

Kayıtlı Üye
işe gitmedim ve rapor almam lazım vucut ısısını nasıl yükseltebilirim varmı böyle bi saçmalık yapan :D

bu hava atletle dışarıda dur ensene buz koy biraz terle ama ilk önce sonra çok soğuk içecek iç birşeyin kalmaz :D

hocam aile hekimine git durumunu anlat işe gidemedim 1 günlük rapor vereblirmisin de illaki verecektir öyle şeylerle boş yere uğraşma

hocam aile hekimine git durumunu anlat işe gidemedim 1 günlük rapor vereblirmisin de illaki verecektir öyle şeylerle boş yere uğraşma

aslında tanıdıkda ağız burun eğmek istemiyorum şimdi :D

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

bu hava atletle dışarıda dur ensene buz koy biraz terle ama ilk önce sonra çok soğuk içecek iç birşeyin kalmaz :D

bunu yapsam :D 3 günlük izin alıp paramda kesilmez :D

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:09 ----------

okulmu bura tebeşiri nerden bulacam :D

Sağlık ocağına git boğazım ağrıyor halsizim de verir :D

Gözlerini kapat ve bir an bütün kanallarının kapandığını düşün kesin çözüm heyet raporu alırsın

3 5 lira alıyoruz kapansa ne kapanmasa ne :) ona 1 saat bile rapor alamam :D ama güzel sağlam para alan için :D

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:33 ----------

Sağlık ocağına git boğazım ağrıyor halsizim de verir :D

en mantıklısı bu geldi :D biraz buz bekletem şişer belki bogazım daha rahat işi hallederim :D

Hocam doktora yalan söyleme boğazına bakınca gerçekten ağrıyıp ağrımadığını anlar durumu anlat daha iyi benım dediğim yontemle alırsın raporu ama boğazım ağrıyor desen vermez bu işin içinde olduğum için söylüyorum sana

Hocam doktora yalan söyleme boğazına bakınca gerçekten ağrıyıp ağrımadığını anlar durumu anlat daha iyi benım dediğim yontemle alırsın raporu ama boğazım ağrıyor desen vermez bu işin içinde olduğum için söylüyorum sana

buz bekletsem işlemezmi ya :D farketmezmi dün zaten üşüttüm biraz iş yerinde esiyordu anlıyormuki doktorlar

Çok basit git psikiyatri'ye havada durdum şahitlerim var bana inanmıyorlar de ben seçilmiş insanım de, rapor vermeleri lazım :)

Çok basit git psikiyatri'ye havada durdum şahitlerim var bana inanmıyorlar de ben seçilmiş insanım de, rapor vermeleri lazım :)

uçan adam sabriyim diyim en rahatı :)

---------- Spam Engelliyici 16:45 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

neyse bi soguk su içip çıkıyorum yola raporu alırsam yazarım size :D fotosunu atarım :D

Midem bulanıyor. Burnum akıyor kuru öksürük var de.

rapor işi tamamdır :D dedim sabah biraz halsizlik vardı işte iş yerinde üşüttüm galiba tamam rapor yaziyim dedi :D ses tonundan anladı heralde yalan oldugunu :) saolun destekleriniz için :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri