karşı bildirim

• Kullanıcı fatihxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fatihxxx

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

kanalıma video çektiğim kanalın sahibi başka bir kanalından kendi içeriği olmadığı halde bana telif atmış, karşı bildirimde bulunacaktım ancak kendi oluşturduğu 40 saniyelik videoyu kendi içeriklerinin sonuna ekleyerek kanalına yüklediği için bende otomatik videoyu öylece çektim kendi videosu olarakta o 40 saniyelik videoyu göstermiş ama 11 dakikalık videonun yalnızca 40 saniyesi kendisinin

biraz karışık oldu ama kusura bakmayın
karşı bildirim göndersem o 40 saniyelik videodan ötürü karşı kanal haklı duruma geçerek telif hakkı kabul edilirmi başına böyle birşey gelen varmı
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

geri bildirim at birşey olmaz

geri bildirim at birşey olmaz

o 40 saniyelik videoyu kanalına daha önceden tek olarak yüklemiş

YouTube videosu başka bir kullanıcı tarafından yeniden yüklendi. Kaynak video: https://www.youtube.com/wah?v=.....

karşı bildirim kısmında böyle birşey yazıyor linki kopyalayıp baktığımda o 40 saniyelik video çıkıyor karşıma bunda sorun olmazmı

[MENTION=11094]fatihxxx[/MENTION] napcak mahkemeyemi gitcek :D adamın kanalı zaten spam

mahkemeye gideceğinden değil. karşı bildirim kabul edilirse kanalımın kapanmasını istemiyorum uzun süre ara verdikten sonra yeniden başlamıştım youtuba yani çok fazla kazandıran kanalım yok bu kanalım yeni kazanmaya başladı ve bu kanalımda ışık göryorum şu an diğer videoların sonlarından kestim birdaha telif atsa karşı bildirimin kabul edilmeme şansı yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri