karşı bildirimde bulunma

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

dortnes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar '' [email protected] '' şu mail benim peşimi bırakmadı . attığım bütün içeriklere telif atıyor . tamda ödeme zamanına 5-10 gün kala kanal kapanana kadar atıyor . nasıl bir karşı bildirimde bulunabilirim . fazla bilgim yok bu konuda .

telif hakkı talebi yazısının üzerine tıkla aşamaları takip et hocam

hocam bu sahte telif ve flag icin kesin bir cözüm yada yol yok malesef.Herkes bir sekilde sansini deniyor,Kimisi basarili oluyor kimininde kanali kapaniyor.Ama gecenlerde bir arkadas konu acmisti,Yazdigi metinde;Telifin sahte oldugunu belirtmis,Botlarla yaptiklarini yazmis.Sende o tarz bir seyler yazip dene.

E adam oyle google ye bildirimde bulunsa google inceleme yapsa kanalın özgün olmadıgını anlayınca kapatmıyormu ? eger denenmiş bir olaysa bende bildirimlerde bulunayım ?

€ $;1011791' Alıntı:
E adam oyle google ye bildirimde bulunsa google inceleme yapsa kanalın özgün olmadıgını anlayınca kapatmıyormu ? eger denenmiş bir olaysa bende bildirimlerde bulunayım ?

denemeleri çok yapan oldu ve bende yaptım ama malesef karşı bildirimde birşey olmuyor anca özgün içerik olarak videolar kendinin olacak anca öyle açılır yani dizi atıyorsunuz yapacak bişeyiniz yok

Hakkınızı aramak güzel şey ancak bu tip konularda bence bi oturup düşünmek lazım. Çünkü geri bildirim yaptığımız zaman iş spam yapıp banlanmaktan bir adım öteye hukuksal boyuta gidiyor. Karşınızdaki [email protected] %99 gerçek bir bbc maili değil ancak itiraz ettiğiniz içerik bbc nin içeriği.

Bildiğim kadarıyla bu tip itirazlarda çoğu zaman youtube otomatik bir sistem kullanmıyor. Manuel olarak incelemeye de giriyorsunuz. Bu durumda youtube, içeriğin gerçek sahibine karar vermek için araştırmaya başlayacak. Eninde sonunda bbc ile iletişime geçilecek.

Bu durumda elbette ilk olarak [email protected] mailinin sahibinin başı yanacak. Ancak sizin de hukuksal sürece dahil olmanız ihtimal dahilinde.

Bu benim düşüncem tabi, 0,0001 ihtimal de olsa böyle bişey olabilir diye düşünüp, baktım telif mi geldi, fl*g mi geldi kanala. Unutur 5 fazlasını açarım.

Peki bu [email protected] sahte mailinin yaptığı yanına kar mı kalmalı. Elbette hayır, youtube ile farklı bir yoldan veya en garantisi bbc ile iletişime geçip olan biteni formal bir mail yoluyla açıklayıcı bir biçimde anlatmak. Onlar gerekeni zaten yapacaklardır.

yine bugünde iş başında çok merak ediyorum şu adresle telif atan kişiyi her ayın sonunda bırakmıyor inadına atıcam o diziyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri