Karşı Cinste Olmazsa Olmaz DEdikleriniz Nelerdir? Röportaj

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
abone oldum kanalınıza valla güzel sorular soruyorsunuz ..
bir öneri , gündeme ilişkin şeylerde yayımlayın , seçimlerle ilgili mesela , twitterle ilgili , yada ne bileyim sizce yolsuzluk nedir gibi sorular sorabilirsiniz .. daha iyi olur diye düşünüyorum

abone oldum kanalınıza valla güzel sorular soruyorsunuz ..
bir öneri , gündeme ilişkin şeylerde yayımlayın , seçimlerle ilgili mesela , twitterle ilgili , yada ne bileyim sizce yolsuzluk nedir gibi sorular sorabilirsiniz .. daha iyi olur diye düşünüyorum

teşekkür ederim :) . Yolsuzluk hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordular malesef. Sorulan soruyu sormak istemiyorum. Twitterin kapanması hakkında soracaktık o gün. Yerel bir televizyon kanalı aynı soruyu soruyorlardı, karşımıza çıktılar (hatta karşılıklı röportajlaştık :) ) O yüzden ondanda vazgeçtik.

Elimizde 2 soru var;

1- Aşk Varmıdır, Varsa nedir, Yoksa neden

2- Karşı cinsi etkilemek için neler yaparsınız.

Bunlarıda 1 haftaya yayına sokacağım :)

---------- Mesaj saat 19:09:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:12 civarında gönderildi. ----------

Video sanki biraz fazla Hızlı gibi aradaki konuşmalarda sizde konusursanız hanı bısey dedıgı zaman pekı neden bunu dusunuyorsunuz gıbı daha ıyı olacaktır bırde vıdeoya bır sorumuz var gıbı gorsellık ekleyın bence.Onun dısında gayet guzel.Başarılar dilerim.

Zaten tek soruyla yetinmiyorum. Yönlendiriyorum insanları. Fakat benim konuşmamda çıkarsa 1 kişinin videosu gereksiz yere uzar ve insanların bundan sıkılabilir diye düşünüyorum.

kızlar neden p*ç erkekleri tercih eder ? diye sorulabilir:D

Hocam çok basit sıradan klasik sorular soruyosunuz biraz ilginç sorular lütfen :):)

Ne gibi hocam mesela ? :)

bak mesela kezban nedir , kime denir . on numara bir soru olmuş ..
bunun dışında , ateist nedir tarzı bişey sorabilirsin , çok ilginç cevaplar alacağından eminim , yada evrim teorisi hakkında .. biliyorum sorulmuş sorular bunlar ama insan her zaman merak ediyor , cevaplar yeni yüzlerden gelince .. yada mesela newroz nedir , tarihi nedir , neden ateş yakılır .. gibi sorular sorabilirsiniz hazır istanbul newrozu yaklaşmışken ..

Basligi gördüm direk meme diye giresim geldi konuya. Kanal basarili halkin her kesiminden insanla gorusulmeli.

Jamirjo vakasi size örnek teşkil etmeli

Antalya da o kadar güzel kız varken gidip kezbanları buluyorsun :D Bin KL08 e orda ki kızlara sor lara tarafına git falez park bu iş için 10 numara mekan :) ışıklar caddesi kale içi cumhuriyet meydanı gibi mekanlarıda tercih etmelisin

Antalya da o kadar güzel kız varken gidip kezbanları buluyorsun :D Bin KL08 e orda ki kızlara sor lara tarafına git falez park bu iş için 10 numara mekan :) ışıklar caddesi kale içi cumhuriyet meydanı gibi mekanlarıda tercih etmelisin

Kampüste sormamızın sebebi, güvenlik görevlilerine yakalanmadıkça sorun olmuyor. ama dışarda polis gördüğünde medya kartım olmadığı için direk karakol :))

---------- Mesaj saat 21:54:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:06 civarında gönderildi. ----------

bak mesela kezban nedir , kime denir . on numara bir soru olmuş ..
bunun dışında , ateist nedir tarzı bişey sorabilirsin , çok ilginç cevaplar alacağından eminim , yada evrim teorisi hakkında .. biliyorum sorulmuş sorular bunlar ama insan her zaman merak ediyor , cevaplar yeni yüzlerden gelince .. yada mesela newroz nedir , tarihi nedir , neden ateş yakılır .. gibi sorular sorabilirsiniz hazır istanbul newrozu yaklaşmışken ..

Haklısın ama benim kameraman arkadaşın bir takıntısı var. Çalıntı hiçbirşey olsun istemiyor soru dahil. Ki emin ol, onların sormadığı ve onlardan daha güzel olan yüzlerce soru vardır :)

Kardeşim çok güzel başlangıç yapmışın sabır ve azimle gidersen ilerde bilindik güzel bir kanal olucak işallah. kamera ne kullanıyorsun modeli fiyatını nedir kullandıgın kameranın gayet iyi çünkü,bende kamera almayı düşünüyorum özgün için.

Kardeşim çok güzel başlangıç yapmışın sabır ve azimle gidersen ilerde bilindik güzel bir kanal olucak işallah. kamera ne kullanıyorsun modeli fiyatını nedir kullandıgın kameranın gayet iyi çünkü,bende kamera almayı düşünüyorum özgün için.

Kamerayı bende merak ettim açıkcası

Teşekkür ederim. Desteğinizle büyüyeceğiz umarım :) . Tam olarak inan modelini bilmiyorum. kamereman arkadaşda çunku. Kamera olayıyla sırf o ilgileniyor. nikonun çok eski modellerinden olduğunu biliyorum sadece Ama yarın pm atarsan öğrenip söyleyebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri