Karşılıklı Upvote yapın kazanın

• Kullanıcı ketos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

ketos

Kayıtlı Üye
Karşılıklı Upvote yaparak kazanın (Steemit)

Yatırımsız 10 Günde 4000 TL Kazanmak (Steemit)

Bu konunun bir uygulamada karşılıklı olarak upvote yolu ile kazanımıdır.

Günde en fazla 5 dk zaman ayırabileceğiniz bir sistemdir.

logo.gif

https://www.youtube.com/watch?v=vFWIbms0r8s

Sitede karşılıklı olarak upvote yapıyorsunuz, sizin her yaptığınız upvote sitedeki puan bakiyenize yansıyor.
Daha sonra biriken bakiye kadar diğer kullanıcılardan sizin son postunuza upvote atılıyor.

DQmcVcoWGoGUVNwToPedEr7m6NJuL3PoGpWpctNA3JWxtdr_1680x8400

Giriş yaparken yönlendirdiği sayfaya önce kullanıcı adınızı sonra gösterilen bölümde alacağınız şifreyle -bu şifre sadece post atmaya ve votelemek için kullanılır yani hesabınız çalınamaz, boşaltılamaz- giriş yapabilirsiniz.

Screenshot_4.png

Referanslı Link

Referanssız Link

En alttaki resimler alıntıdır.​

Son düzenleme:
Bu sistemin size ne kadar getirisi oldu?

şöyleki bu sistemin bile hiçbir getiri olmazsa uygulamada karşılıklı upvote olduğu için her halükarda kazanıyorsunuz, ben bu sistemi yeni deniyorum daha önce botlarla kazanıyordum. Bugün sistem üzerinden 10 upvote yaptım ve geri dönüşüde 10 upvote oldu.

şöyleki bu sistemin bile hiçbir getiri olmazsa uygulamada karşılıklı upvote olduğu için her halükarda kazanıyorsunuz, ben bu sistemi yeni deniyorum daha önce botlarla kazanıyordum. Bugün sistem üzerinden 10 upvote yaptım ve geri dönüşüde 10 upvote oldu.

2 saat önce 5 upvote attım tek bir tane dönüş yok ☺

2 saat önce 5 upvote attım tek bir tane dönüş yok ☺

nJn8YB.png

Bugün 10 tane almışım dün upvote değerim az olduğu için az upvote yapmıştım ve cüzdanımla ilgili bir sorun olmuştu ama bugün 10/10 ben upvoteleri gece 1-2 gibi yapıyorum steemiti kullananların çoğu yabancı olduğu için gece daha avantajlı oluyor.

ben olayı fırsat bulup cozene kadar olay çöp olur:)

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

Yatırımsız 10 Günde 4000 TL Kazanmak (Steemit)

Bu konunun bir uygulamada karşılıklı olarak upvote yolu ile kazanımıdır.

Günde en fazla 5 dk zaman ayırabileceğiniz bir sistemdir.

Sitede karşılıklı olarak upvote yapıyorsunuz, sizin her yaptığınız upvote sitedeki puan bakiyenize yansıyor.
Daha sonra biriken bakiye kadar diğer kullanıcılardan sizin son postunuza upvote atılıyor.

DQmcVcoWGoGUVNwToPedEr7m6NJuL3PoGpWpctNA3JWxtdr_1680x8400

Giriş yaparken yönlendirdiği sayfaya önce kullanıcı adınızı sonra gösterilen bölümde alacağınız şifreyle -bu şifre sadece post atmaya ve votelemek için kullanılır yani hesabınız çalınamaz, boşaltılamaz- giriş yapabilirsiniz.

Screenshot_4.png

Referanslı Link

Referanssız Link

En alttaki resimler alıntıdır.​
hocam steemite kayıt oldum fakat onaylanmadı sıfre beklıyorum kısa yolu varmı onu anlatırsanız

ben olayı fırsat bulup cozene kadar olay çöp olur:)

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

hocam steemite kayıt oldum fakat onaylanmadı sıfre beklıyorum kısa yolu varmı onu anlatırsanız

malesef kısa yolu yok 3 iş günü içinde onaylanıyor, tabii şansa benim üyeliklerimin aynı gün onaylandığı bile olmuştu.

upvote için sistem kurmuşlardı sanırım videoda da var. Her halukarda kazançlı çıkıyordusunz demişti arakdaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri