Kaş arasi killanmaya çözüm neler olabilir

frnvr

Kayıtlı Üye
kaslarin arasi ve burun ustu hafif killanmaya ne tur çözümler olabilir
konu icerisinde makara dönmesin lütfen

Ayni o killanma elmacık kemiği üstünde var benim. 6-7 seansta biter dedi. Sakal gibi oldu bildiginiz.Lazer yaptıracagim. Sende tercih edebilirsin lazer

normal elle yapılan çözümler kalıcı değil yine çıkıyor, benim sakal çevresinde kıllar var biraz yanaklarımda, her traş olduğum zamanlarda cımbızla alıyorum ama yine çıkıyor
ilerleyen zamanlarda lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum

normal elle yapılan çözümler kalıcı değil yine çıkıyor, benim sakal çevresinde kıllar var biraz yanaklarımda, her traş olduğum zamanlarda cımbızla alıyorum ama yine çıkıyor
ilerleyen zamanlarda lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum

hocam benimde aynı seninki gibiydi. Basta tüydü. Cimbizla aldim 6-7 ay sonra bildiğin sakal gibi oldu :-(

lazerin zararları va varmidir
daha sonralari kararma daha fazla cikma gibi gibi durumlari varmidir yapan varsa detayli anlatabilir mi ?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lazerin zararları va varmidir
daha sonralari kararma daha fazla cikma gibi gibi durumlari varmidir yapan varsa detayli anlatabilir mi ?

Hocam kıl kökleri var. Ayni kafadaki gibi. Lazer onlara atış yaparak onları öldürüyor. Güzel ve kaliteli yapılmış bir lazer ile onlar tamamen öldürülür ve bir daha asla kıl çıkmaz. ama bazi lazer epilasyon merkezleri ucuz fiyata lazer yaptığını söylüyor ve Düzgünce kıl köklerini yoo edemiyor. O zamanda 4-5 yıl sonra Yavaş yavaş o kıl köklerinden bazilari canlaniyor ve hafif hafif killar çıkıyor. Sağlam yapan yer bul. (Iyi yapan yerler seans başı 100 civarı rakam istiyor ve toplam 500-600 civari tutuyor. Tabiki bu elmacik kemiği için. Kas arasina biraz daha hesaplı olur)

ben 5 6 senedir sadece cımbızla alıyorum baya azalma var.

En iyisi kalıcı bir çözüm için lazer yaptırmak olur. Bende elmacık kemiği ve kaşlar için lazer düşünüyorum

En iyisi kalıcı bir çözüm için lazer yaptırmak olur. Bende elmacık kemiği ve kaşlar için lazer düşünüyorum

ACIBADEM DERMATOLOJİ bölümünde yaptırdım 400 felan ikisine 6 seans 6. seansa gitcem 1 ay sonra kaş arası bitti ama sakal üstü bitmedi yani çıkıyorda yavaş çıkıyor.

ben adana hatay civarinda yaptircam
internette 40 tl civari yazıyor

keşke teknoloji ilerlesede krem tarzı bişey çıksa, tek kullanımda kökten kıllar bitse ne güzel olur, ama tabi imkansız değil zamanla yaparlar, ilerde yapay zekayı bulanlar elbette bu tarz şeyleride bulacaktır, ancak biz ozamana kadar yaşarmıyız bilemiyorum :)

keşke teknoloji ilerlesede krem tarzı bişey çıksa, tek kullanımda kökten kıllar bitse ne güzel olur, ama tabi imkansız değil zamanla yaparlar, ilerde yapay zekayı bulanlar elbette bu tarz şeyleride bulacaktır, ancak biz ozamana kadar yaşarmıyız bilemiyorum :)

İnsanlığın daha iyi daha mutlu yaşaması için yaşasın BİLİM! :)

burun üzeri için pudralı yüz ağdaları kullanışlı oluyor, ince tüyler için lazer yaptırmayın daha çok kıllanmaya sebep olursunuz

gecen gun bayan kuaforunde sordum. cimbiz leke yapar dedi. en iyisi iple alinmasi dedi . bayanlar biyiklarini falan iple aliyoruz biz dedi en uzun sureli ve sagliklisi ip dedi ama bilmiyorum ne kadar dogrudur

mobilden yazilmistir...

gecen gun bayan kuaforunde sordum. cimbiz leke yapar dedi. en iyisi iple alinmasi dedi . bayanlar biyiklarini falan iple aliyoruz biz dedi en uzun sureli ve sagliklisi ip dedi ama bilmiyorum ne kadar dogrudur

mobilden yazilmistir...

Hocam tüy için iple alınması mantıklı. Hafif kalinlasmis ise fena acıtıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri