Kasım 0-15 Arası Para kazanması kapanıp para alamayan var mı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Kritik virajı atlattık.30 gün boyunca para kazanmaya kapanma durumu yaşamadım allaha şükür.Ancak bi arkadaşım kasım 3 gibi para kazanmaların gittiğini ve kasım 12 de parasının kesinleşmediğini söyledi.Ama o da tam emin değil hangi kanalda ne kadar oldugundan.

Kasım 0-12 arası para kazanması kapanıp ekim kazancını alamayan var mı?

benim Yedek hesap bugün para kazanmaya kapandı şansıma tüküreyim :D

arkadaşlar şimdi kasım ayı boyunca hiç bi kanal para kazanmaya kapanmadan para kazanmaya aktif olan kanallar artık bu saaten sonra daha mı garantili oldu? yani ayın 12'sinde para kesinleşir mi ? riski atlatık mı işin özü.

kasım 7 de para kazanması kapanan kanalın ekım ayı kazancı yatmadı.bende olmadı arkadasımda oldu.hatta bende gecıp baktım adamın adsensesıne ama yatmadı.

Arkadaşlar o zaman aralık 0-11 arası da para kazanma giderse ödenmiyor.Allah korusun da giderse ödeme alamayız.Gerçi benim kapanmış bi kanal var.Onu alırız en azından :D inşallah kimsenin gitmez.

Ekim 27 de kapandi. Kasim 20 de actim. Ekim kazanclari keainlesmemisti.bakalim bu ay ekim kazanclaei keainlescek mi

Ekim 27 de kapandi. Kasim 20 de actim. Ekim kazanclari keainlesmemisti.bakalim bu ay ekim kazanclaei keainlescek mi

kanalı silmişmiydiniz? benim kasımdaki kapanma furyasında kapatıldı, 2 gün sonra tekrardan açtım sorunlu kanalı g+ bağlantıysa birlikte silip. içerde 400 liradan fazla var kesinleşmez mi bu ?

1.5k lira para gitti unuttuğum bi hesap yüzünden normal kazançlarım çok güzel sürüyorken hiç ilgilenmedigim para kazanması çok daha önce kapanmış olan bi kanalın nasıl olduysa bugün yine para kazanması kapanmış. 1 Tl kazanamadım ulen ben o kanaldan keşke silseymişim.

Bu arada günlük kazancım en son 240 tl idi giderek artıyordu yine yaptı yapacağını yutub ne diyim. Kazandıgım kanallarda bi sorun olsa içim yanmayacak ne önerirsiniz ?

Umarım kesinleşir bipeyim böyle işi ya.

1.5k lira para gitti unuttuğum bi hesap yüzünden normal kazançlarım çok güzel sürüyorken hiç ilgilenmedigim para kazanması çok daha önce kapanmış olan bi kanalın nasıl olduysa bugün yine para kazanması kapanmış. 1 Tl kazanamadım ulen ben o kanaldan keşke silseymişim.

Bu arada günlük kazancım en son 240 tl idi giderek artıyordu yine yaptı yapacağını yutub ne diyim. Kazandıgım kanallarda bi sorun olsa içim yanmayacak ne önerirsiniz ?

Umarım kesinleşir bipeyim böyle işi ya.

Kanallarini para kazanmaya acman ve sorumiu kanali sien gerek hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri