Kasım ayı pinleri - Tek konu

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
dün bende kesinleşti para.. banka hesap no girlmemişti onu girdim dün gece, kırmızı şerit çıktı test ödemesi için.. baktım şimdi bankaya gelmiş test ödemesi onuda girdim.. kırmızı şeritte kalktı şu an..pin le ilgili ne uyarı ne kırmızı şerit yok.. ne zaman çıkar ki bu kırmızı şerit?

pin işi sabır işi. :D bizde bekliyoz gözümüz yollarda kaldı...

dün 2. pin isteğimi gönderdim bugün 1. pin gelmiş hemen girdim :) 1.5 k kesinleşmiş işleme ne zaman girer aceba ödeme ne zaman yapılır ?

bak gönder dedim ugurlu geldi sana :D 2 3 gün içinde yatar tahminen tabi yinede google bu belli olmaz :D

eyvallah hocam aslıda hiç gerek yokmuş kutudan biri almış yukarı atmış kim bilir ne zamandır orda bekliyodu yawru :D banada stres yaşattılar boşuna

Kırmızı şerit çıktı umarım en kısa sürede gelir

Ödeme zamanından sonra pin gelse yani 24 ünden sonra gelse kesinleşen miktarı yatırıyorlar mı yoksa sonraki ayın ödeme tarihini mi bekletiyorlar ?

mahalle adını yazmayı unutmuşum il ve ilçe var ve sadece adres numarası var sokak no kapı no felen var postacı bulurmu bilgisi olan varmı sadece mahalle adı eksik

Bu günleri görmeyi hiç istemezdim ama sağlık olsun.

gNtcgLD.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri