Kasım Pini Gelen varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Kasım pini eline geçmeyen kaldımı.. benm hala gelmedi ..
Hocam benimde gelmedi hala pin ama geçenlerde bir konu açilmişti o konuda anladım posta kodunu ben bursanın kini yazıyordum ilçelerin felanda varmış onu yazmam lazımmış belki ondan gelmedi 2.pini istedim inş. bu pin gelir olmassa 3. de kimlikle onaylıcaz

VAn da 2 ayrı adrese pin bekliyorum halen banlanmadan alabilseydik iyidi:D

Pinle beraber adsense spama düştü derken hocam? Es zamanlı tesadüfi mi spama düştün yoksa pini girince spama mı attı hesabı?

tesadüf hocam pini posta kutusundan aldım ofise girdim kanalları kontrol ederken hepsinin kapatıldığını gördüm. Tamamen denk geldi yani.

Hocam benimde gelmedi hala pin ama geçenlerde bir konu açilmişti o konuda anladım posta kodunu ben bursanın kini yazıyordum ilçelerin felanda varmış onu yazmam lazımmış belki ondan gelmedi 2.pini istedim inş. bu pin gelir olmassa 3. de kimlikle onaylıcaz

Artik kimlikle onay yapacaz hocam bu ayi atlatirsak gerek yok gelmesine zaten..

benmde gelmedi 2.pini istedim, ay sonuna kadar gelmezse kimlikle onaylatacam zaten

posta kodu'da doğru olmasına rağmen pin gelmedi.Payoneer kartı geçen ayın 21. de istemiştim adres aynı ABD geldi o.Adsanse pin bildiğim avrupadan geliyor ve en geç 2 haftada gelmesi lazım ama hala piyasada yok.Takipli olsa ne olurdu şu posta.

Mobil olarak gönderildi.

29.'da yani :D Öbür ayın 26. kadar bekleyeceğim olurda spama falan düşer.Bari içerisindeki tüm mangırı alayım :) Zaten son 2 aydır yemediğim darbe kalmadı 0 indim.Böyle karşılarım belki.Eyvallah hocam.
Bence bu ayin 29 unda onaylat ve içerideki parayi cek. Gene risk aliyorsun pin girilmemiş adsenselerde banlanabiliyor. Obur ayin 26 sina kadar banlanir falan risk aliyorsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21 ekimde oluşturulan pin bugün geldi. Pini girdim ama uyarı kalkmadı. Tekrar girdiğimde ise pin girme ekranına gelip çıkıyor. Sanırım yarına düzelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri