F
fth
Guest
Arkadaşlar Ekim ayı kesinleşince Pin gelmesi gerekmiyormu? Ben öyle biliyorum. Her adsense açtığımda şu pin olayını karıştırıyorum ya.. Ödemeler kesinleşti ve neredeyse 2 hafta geçti. Pini gelen varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Ekim ayı kesinleşince Pin gelmesi gerekmiyormu? Ben öyle biliyorum. Her adsense açtığımda şu pin olayını karıştırıyorum ya.. Ödemeler kesinleşti ve neredeyse 2 hafta geçti. Pini gelen varmı?
2 haftada pin gelmez zaten, 1.5 ayı buluyor.
Yooo bazen geliyor bana geldiğini hatırlıyorum. Ama ne zaman diye sorarsan sanırım 1-2 sene önceydi![]()
bana 1 aydan önce gelmedi hiç
benim pinde yeni geldi hocam hatırladığım kadarıyla kasımın başında açmıştım adsenseyi
12 sinde ödeme kesinleşince yola çıktı pin ne zaman gelir acaba
Yani önümüzdeki ay kazançları ile beraber alırız artık içerdeki parayı tabi ban yemezse..
Yok daha gelmedi. Bugün postaneyi aradım, takip kodsuz bulamayız dedi. Dağıtım yerine gittim, sokağın postacısını buldum adresi verince sağolsun postacı soyadımı ve evin rengine kadar söylediberaber aradık ama daha onlara da gelmemiş. Bu arada izmir yeşilyurt. Yani anlıyacağınız pin daha izmire ulaşmamış.
Pin ödemelerden önce gelirse ve girip banka onayını yaparsan 2 güne ödemeyi alırsın. 22 sini beklemene gerek yok.
pm attım. açık adreside buraya yazamamyeşilyurt neresinden![]()
hocam adresi sansürlü yazarmısınpm attım. açık adreside buraya yazamam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.