Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 defa pin aldım hepsi 21 günde geldi.
bugünlerde gelir son isteidğim
Kocaeli Hocamhocam şehir ?
Kocaeli Hocam
ilçe hocamMerkez mi ilçe mi hocam?
Ankarada olup da pini gelen varmı?
Ankarada olan varda pin gelmedi henüz
Sana gelirse mesaj at bana hocam. bende gelirse sana atarım![]()
bursa nilüfer gelmiş bankayı tanımladım şu aralar bugda kalma olayı yok değil mi
test ödemesi için
ilçe hocam
kaç günde geldi test ödemesi geldi3 hesap banka onayı yaptım bu hafta sıkıntı olmadı banka teb bankası. dün ekledim hesapları 3 ünüde bugün yatmış doğrulama için![]()
derince ilçesi yenikent mahallesi hocam daha dağıtıma çıkmamış olabilirler benim ibni sina mahallesinden tanıdığım bi postacı vardı ona verdim pin gelicek isim ve adres listesini oda yenikentteki arkadaşına verdi bugün gelmiş sanırım pinler 3 tanesini getirdi sağolsunHangi ilçe kardeş bana niye gelmedi bu ya bende kocaeli![]()
kaç günde geldi test ödemesi geldi
Fatih sen neresinden ben başiskele/kullar hala bekliyoruzHangi ilçe kardeş bana niye gelmedi bu ya bende kocaeli![]()
Fatih sen neresinden ben başiskele/kullar hala bekliyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.