Kasım Pini Gelen varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
İstanbul hala bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------

Hocam nasıl yani bırakıp gitmiyor mu zarfı ? Gelip elden mi teslim ediyor ? Yandık o zaman evde kimse yok ki

diğer adsenselerimde bırakıp gitmişlerdi şimdi baktımda bırakmamışlar hiçbiryere

Gaziantepli Olarak Çok Yanlızım :D gelmedi hala beklemedeyim , genelde ne zaman 2.pini istesem geliyor ilk pin istedikten 1 gün sonra :D

Pini bugün girdim arkadaşlar bankayıda tanımladım ne zaman para hesaba geçer ? Bilgisi olan var mı ?

istanbul kaç aydır gelecek babam gelecek. Sanki bana villa falan yolluyorlar. Altı üstü bir posta gelecek 3 aydır yok ortada pin iste iste dur.

---------- Spam Engelliyici 05:13 ---------- Önceki Mesaj 05:12 ----------

bulunduğun mahalleye en yakın ptt ye gitmeni öneririm

Hocam ptt ye gidiyorum diyor ki kadın adınız soyadınızla bakamayız takip numarası soruyor

istanbul kaç aydır gelecek babam gelecek. Sanki bana villa falan yolluyorlar. Altı üstü bir posta gelecek 3 aydır yok ortada pin iste iste dur.

---------- Spam Engelliyici 05:13 ---------- Önceki Mesaj 05:12 ----------

Hocam ptt ye gidiyorum diyor ki kadın adınız soyadınızla bakamayız takip numarası soruyor

hocam aynen bende telefonda 5-6 yeri aradım aynı şeyi söylüyorlar, izmir bölge dağıtımı aradım benim ptt mi aradım en son herifin biri
her posta gelir adresi belli olmayanlar geri gider dedi,
arkadaşlar rica ediyorum gelen pinlerin adres formatını girelim buda ödeme konularındaki gibi kalıp olsun
---- mah. ----cad--- sok---
---cad. ---mah. sokak---..
formatını nasılsa artık

hocam aynen bende telefonda 5-6 yeri aradım aynı şeyi söylüyorlar, izmir bölge dağıtımı aradım benim ptt mi aradım en son herifin biri
her posta gelir adresi belli olmayanlar geri gider dedi,
arkadaşlar rica ediyorum gelen pinlerin adres formatını girelim buda ödeme konularındaki gibi kalıp olsun
---- mah. ----cad--- sok---
---cad. ---mah. sokak---..
formatını nasılsa artık

Hocam valla bize seçenek sunsunlar 10 20 tl verelim kaliteli bir şirketle kapıya kadar aynı gün bıraksınlar super olurdu :D

şimdi emekçi postacı abiyle konuştum abi diyorum çok ilgili sağolsun kendisi sırf benimle konuşmak için telefonla arattı abime
anlattım kendisinede bu postalar bir yerde takılıyor demek ki sizle bir alakası yok ben onun derdindeyim abi sen çok iyi anlatıyorsun derdini bizde olsa gönderiyoruz diyor, enteresan olann daha önce farklı adrese istediğim 2 pinde geldi ama ilk istediğim daha daha geç geldi google adreslerler 2 ayrı formattaydı
benim anladığım ilk ptt de sorun var sanırım bulamadıkları adresleri ayırıp tekrar gönderim yapıyorlar diye düşünüyorum ilk istanbulda veya şehre girmeden bu sorun yaşanıyor ki dün izmir dağıtım merkezi ve kendi bölgemi aramama rağmen yok dediler... hatta postacı abim dedi ki şimdi birine getirdim abi senin ki gelmemiştir dedi ben dedim küçükçiğli yazdım xxxx sokak yazdım abi dedim xxxx sokak yazdıysan kesin gelir dedi, 2 farklı adres 2 farklı ilde bekliyorum gelen giden yok şu halde

Arkadaşlar benim hesaba banka doğrulama parası yatmıyor 2.denemem.Yakın zamanda bu sorunu yaşayan varmı?

Arkadaşlar benim hesaba banka doğrulama parası yatmıyor 2.denemem.Yakın zamanda bu sorunu yaşayan varmı?

Hangi banka?Akbank sıkıntılı Yapıkredi sıkıntılı banka değişikliği yaptım 2 hafta boyunca tık yok enparaya yönlendirdim 2. gün doğrulama hesapta.
Bu arada Samsun'a pin kodu gelen oldu mu ? [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hemşoooo

Hangi banka?Akbank sıkıntılı Yapıkredi sıkıntılı banka değişikliği yaptım 2 hafta boyunca tık yok enparaya yönlendirdim 2. gün doğrulama hesapta.
Bu arada Samsun'a pin kodu gelen oldu mu ? [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hemşoooo

İş bankası hocam,acaba iban farklı adsense ismi farklı o yüzden yatmıyor olabilir mi

pini gelenler nerede yaşıo bana 15 inden önce gelmiyo ne işse tekirdağdayım

Bursa hala pin bekliyorum ...sok ....mah ....cad şeklinde yazdım

yok ya :D haber bekliyorum arkadaşa sordurdum PTT'den bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri