yok yahaber bekliyorum arkadaşa sordurdum PTT'den bakalım
Samsun beklemede anlaşıldı tamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok yahaber bekliyorum arkadaşa sordurdum PTT'den bakalım
Pm atıldı
aynı adrese 2 pinden 1 tanesi geldi 1 tanesi gelmedi ne kadar saçma ayrıca pini girdiğim adsense işleme girdin ve yattı.
dün girdi bugün yattı.ne zaman ısleme girip yatmıstı?
Bugun elime geldi pin
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu ben de merak ediyorum cevabı var mı ? Ayrıca Ben pttye sorduramıyorum kayıtsız posta oldugu için adsense pinini. Nasıl ögrenebileceğime dair bir fikriniz var mı ankarada ?
Pin Elime Ulaştı.
Tekirdağ
Dün aynı adrese gelmesi gereken 2 pinden biri geldi biri gelmedi nasıl iş anlamadım. Pini girince gece işleme girip bu sabah para hesaba yattı
adsense ve banka hesap ismi aynımıydı?
ptt git her mahalleye ayrı kişi bakar mahalleni söyle googleden pin kagıdı gelicekti de onlar biliyor zaten ben gidipde alıyorum onlar dagıtıma cıkarana kadar 2-3 gün geçiyor ayın 15 i oldummu ptt de pin burada 15 inden önce hiç gelmedi buraya Not:tekirdag
çorluya 15 inden önce gelmiyor nasıl iş anlamadım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.