Kategori Bulmakta Zorlanıyorum

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,
İngilizce veya Rusça çalışmak istiyorum, hatta başka dillerde olabilir fakat kategori bulmakta zorlanıyorum.Spor olayından uzaklaşmak istiyorum.Hangi ülkenin hangi dizileri,talkshowları tvleri neleri takip etmemi önerirsiniz.
Herşeyi söylemeyeceğinizi biliyorum , fakat en azından biraz ipucu verirseniz büyük zaman kaybından kurtulacam.

Spor,Film,Magazin en iyi hit alan ayni zamanda en cok telif alan kateqoriler
Haber zamanla hit alan ve çok az telifi olan kateqoridir.
Bence ya özgür bişeyler bul çalış,yada rusyanin güncel haber sitelerini dene

Arkadaşlar Merhaba,
İngilizce veya Rusça çalışmak istiyorum, hatta başka dillerde olabilir fakat kategori bulmakta zorlanıyorum.Spor olayından uzaklaşmak istiyorum.Hangi ülkenin hangi dizileri,talkshowları tvleri neleri takip etmemi önerirsiniz.
Herşeyi söylemeyeceğinizi biliyorum , fakat en azından biraz ipucu verirseniz büyük zaman kaybından kurtulacam.

bu site belki bir fikir verebilir sana:D
Most Popular TV Shows - TV.com

Hocam işin profesyoneli olmadığım için wikipedia derken ne anlatmak istediğinizide anlamadım.

kardeş öyle birşey istiyorsun ki valla 30 gündür talk show arıyorum. brezilyadan, amerika, fransa da ki talk showların çoğunu denedim. aradan birkaç tanesi güzel izlenip telif vermiyor.
Yani yapman gereken şeyler ülkelerin tv kanallarında ki talk show kısmına girerek programlardan 2şer video atıp denemen olacak.

kardeş öyle birşey istiyorsun ki valla 30 gündür talk show arıyorum. brezilyadan, amerika, fransa da ki talk showların çoğunu denedim. aradan birkaç tanesi güzel izlenip telif vermiyor.
Yani yapman gereken şeyler ülkelerin tv kanallarında ki talk show kısmına girerek programlardan 2şer video atıp denemen olacak.

bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim hocam hemen başlıyorum çalışmalara :)

Üstad benimde birkaç denemem oldu talkshow ile ilgili telif olayı deli ediyor adamı, anlaşılan yılmayıp denemelere devam etmemiz lazım.

bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim hocam hemen başlıyorum çalışmalara :)

ama bilmen gereken birşey daha var elinin altında hazır vps ve ip değiştirme programı olmalı. çoğu programlar lokasyon hatası verir. yani sadece amerikan iplerine videolar gözükür gibi.

Hocam fazla detaylı düşünme biraz bak hangi tür videolar izleniyor. Örneğin araba tuning tarzı videolar paylaşabilirsin kaynak sıkıntısı da çekmezsin. Reklamlarında kazandıran tipte çıkar. Egzoz seslerinden bile günde 10-15 dolar kazanabilirsin :)

inanın bunu bulmak o kadar zor değil ama işin sonunda teliften kanalınız kapanınca üzücü oluyor mesela benim içinde 1.000 video olan tv show kanalıma bir show serisinden telifler ardı ardına geldi günlük 100$ geliri vardı uçup gitti elimden... bu kanalın ( 3 teliften kapandı) 6 ay sonra açılma ihtimali var mı sizce...

inanın bunu bulmak o kadar zor değil ama işin sonunda teliften kanalınız kapanınca üzücü oluyor mesela benim içinde 1.000 video olan tv show kanalıma bir show serisinden telifler ardı ardına geldi günlük 100$ geliri vardı uçup gitti elimden... bu kanalın ( 3 teliften kapandı) 6 ay sonra açılma ihtimali var mı sizce...

Haber,Spor,Magazin,Moda,Makyaj,Sağlık,Teknoloj,Fail,Vine,Hayvan videoları

Al kardeşim 1 aydır araştırıp,bulduğum 10 spam kategorisi.

---------- Mesaj saat 02:00:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:05 civarında gönderildi. ----------

Hocam yanlışıkle seni alıntılamışım kusura bakma.Ben de yabancı tv showlarına yönelik bi çalışma yapmayı düşünüyorum.Amerikanın beyaz showu'nu hepimiz biliriz telif yokmuş onda.Onunla başlayacağım artık.Wiki de yer alan eski showlara yönelik bir çalışma da yapilabilir aslında.Tek mesele etiket,açıklama ve index

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri