Kategori kirletenler

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
4 aydır kategorimde hiçbir sorun yoktu 5-10 kişi kardeş kardeş video atıyorduk yeni birisi geldi sanırım flag yemiş birinden bende ilk sıradayım diye bana saldırıyor videoma 1 saatte 10-20 yorum geliyor kategori adı karman çorman harfler şeklinde videomu paylaşıp yorum yapıyor kim olduğunu tahmin edebiliyorum kanalının adı flag atma bilmemne şeklinde youtube sıralamasında düşüremiyor ama google da özellikle epey zarar verdi izlenimim 70 k dan günlük 8 k ya düştü benim anlamadığım bu insanlar neden efendi efendi video atıp sıradan yollarla yukarı çıkmaya çalışmıyor bu olay beni zarara uğratmadı ben zaten spamdan gelene gelsede olur gelmesede olur şeklinde bakıyorum ama ayıp yani lütfen böyle davrananlar kendini yaptıkları kişinin yerine koysun belki adam hasta ameliyat parasını çıkarmaya çalışıyor

hocam ifşa ederseniz forumdaysa gereği yapılır veya ne bilim bulursak kimliğini en azından onun attığı teliflere itiraz felan ederiz..

Bitane içeriğim vardı yabancı bikaç kişi ve ben çalışıyordum...Sonradan türkler bastı.Kategorinin anasını avradını bellediler,ön resime ***** resim mi koyan mı dersin içler acısını...Bokunu çıkartmak işimiz nede olsa....

Türkler o kategoriye daldıysa zaten o kategori çöp oluyor.
Yapacak birşey yok malesef.

Bitane içeriğim vardı yabancı bikaç kişi ve ben çalışıyordum...Sonradan türkler bastı.Kategorinin anasını avradını bellediler,ön resime ***** resim mi koyan mı dersin içler acısını...Bokunu çıkartmak işimiz nede olsa....
Valla kardeş sana yüzde yüz katılıyorum bende bir katogorı bulmustum Ben bulduğumda bir meksikalı birde ben bir de 2-3 video bulunan iki kişi vardı onlarda para kazanmıyordu Bu katogorıden bir sene boyunca kazandım çok şükür Türk ismi ile bir arkadaş kanal açmıstı arkasından su anda aynı katogorıde 20 nin üstünde kanal var Bir de arkadaş benim kanala girip yorum yapmıs benım aboneleri kendıne çekmek için Şimdi korkum bana sahte telif atar diye Benım kanal aynı katogorıde 2.sırada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri