Kategoride nasıl tutunulur?

• Kullanıcı Aytekinet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Aytekinet

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir içerikte tutunmak için neler yapılabilir, ilk sayfadayken spam telif vs. nedenlerle düşüyoruz haliyle sıradan arkamızdakiler geliyor tekrar aynı içerikle tutunmak çok zor oluyor bunun için tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca benim spamda olsa özene bezene hazırladığım videoları alıp sahte izlenim basıp ilk sayfada çıkanlardan da bıktım diyebilirim buna çözüm yok galiba :cool:

Merhaba arkadaşlar, bir içerikte tutunmak için neler yapılabilir, ilk sayfadayken spam telif vs. nedenlerle düşüyoruz haliyle sıradan arkamızdakiler geliyor tekrar aynı içerikle tutunmak çok zor oluyor bunun için tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca benim spamda olsa özene bezene hazırladığım videoları alıp sahte izlenim basıp ilk sayfada çıkanlardan da bıktım diyebilirim buna çözüm yok galiba :cool:

bu konu sacma yerlere gidicek gecen sefer oldugu gibi flag telif v.s v.s tutunamıyosan zorlamıycaksın hocam en dogrusu bu sen ona o sana burmadan savas yaparsan zararlı cıkarsın onla ugrasana kadar gıt farklı ıcerıklerı spamla

sen tutunmayı gel bide çizgi filmde gör ya 2.dünya savaşı halt etmiş , 1 gün içinde neler çektiğimi Allah biliyo. Zor iş valla tutunmak ne deyim sürekli yeni kanal inatlaşınca iyi oluyo

bu iş öyle çok basit olsaydı o zamanda herkes bu işi yapıyor diye serzenişte bulunacaktık

akıl sağlığım için fazla rekabet içeren kategorilerden uzak duracağım dün yediğim flagten sonra. az ama olabildiğince strezsiz kazanç.

100 tane kanal partnere bağlarım kafam rahat olur teliflesinler 50 tanesini geri kalan 50 bana bir şeyler bırakır şükür :D

spam yapma bot kullanma tutunursun

Manuel çalışıyorum rekabet edecek durumum yok yani arkadaşlar anlıcağınız

Şans faktörü çok önemli. Bazısı saatlerce uğraşıp çıkamaz, diğeri şans eseri yazdığı bir sözcükle hop en üstte. Ama işi şansa da bırakmamak lazım.

ben akışına bırakıyorum o zaman daha kolay oluyor inan
özene bezene hazırladım mı olmuyor :D

Temiz bir kategori bul kendine.
Tutunmak istiyorsan herkesen yaptığını yapmayacaksın.
Bu işe ilk başladığım zamanları hatırlıyoruma bir kanala binlerce video basarak izlenim almaya çalışırdık.
Halbu ki hiç gerek yok. Eğer doğru bir şekilde çalışırsan 1000 videoyla alamadığın izlenimi 20 videoyla alırsın.
Bunun içinde bota gerek yok zaten.
İş doğru içerikte bitiyor....

Temiz bir kategori bul kendine.

Tutunmak istiyorsan herkesen yaptığını yapmayacaksın.

Bu işe ilk başladığım zamanları hatırlıyoruma bir kanala binlerce video basarak izlenim almaya çalışırdık.

Halbu ki hiç gerek yok. Eğer doğru bir şekilde çalışırsan 1000 videoyla alamadığın izlenimi 20 videoyla alırsın.
Bunun içinde bota gerek yok zaten.
İş doğru içerikte bitiyor....

Hocam zaten bende öyle yapıyorum potansiyeli sezip temiz kategoriden başlıyorum sonrasında rakipler çoğalıyor ben yitip gidiyorum arada.

Hocam zaten bende öyle yapıyorum potansiyeli sezip temiz kategoriden başlıyorum sonrasında rakipler çoğalıyor ben yitip gidiyorum arada.

Bunun bir çok sebebi olabilir aslında, satın aldığın maillerden tut, piyasada satılan yt kanal bulma programlarına kadar herşeyle içerik ifşası yapılabiliyor

Aslında spamcı sayısı çoğaldıkça çalışılan içerik daha genel bir alana yayılıyor.

Eğer içerik bulma konusunda başarılıysan kimsenin bulaşmadığı dillerde dene şansını...

Bunun bir çok sebebi olabilir aslında, satın aldığın maillerden tut, piyasada satılan yt kanal bulma programlarına kadar herşeyle içerik ifşası yapılabiliyor

Aslında spamcı sayısı çoğaldıkça çalışılan içerik daha genel bir alana yayılıyor.

Eğer içerik bulma konusunda başarılıysan kimsenin bulaşmadığı dillerde dene şansını...

Hiç denemedim başka dilleri tbm oranlarini felan nasıldır düşüneceğim hocam eyvallah.

akıl sağlığı olmayan insanlar bu işe girdiği için bu durumlardayız. Pisliklerle uğraşana kadar video yükleseler daha çok kazanır ahmak insanlar.

1 kanalım var ise gelip flag telif atıp düşürürse oraya 10 kanal sallarım ilk sıraya çıkmak zaten sorun değil. sonra yine flaglasın 10 kanalı 20 ye çıkartırım :) savaşçı bir ruhum var :p

Tabiiki kaliteli paylaşım yaparak tutunursun, diğerlerinden farkın olmalı, sıkmamalısın boğmamalısın en güzelini en kalitesini sunmalısın.

1 kanalım var ise gelip flag telif atıp düşürürse oraya 10 kanal sallarım ilk sıraya çıkmak zaten sorun değil. sonra yine flaglasın 10 kanalı 20 ye çıkartırım :) savaşçı bir ruhum var :p
ilk sayfaya çıkmak nasıl sorun değil. mesaj kutum boş pm atabilirsin:eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri