Katipten Kanal Alip Dashboard Sorunu Yasayanlar Konuya Gelsin

Iyide hocam sen katipten alinan kanallarla ilgili acilan diger konuyu gormedin mi? Hemen hemen hergun forumdasin, butun quizgroup konularinda mesajlarin var. O kadar insan kac gun ugrasti kanallari icin, sen hic mi farketmedin baskalarinin kanallarinin senin dashboardinda oldugunu?

ben arkadaşı suçlamıyorum ama ben bile konuyu görünce katip'den kanal almamama rağmen merakdan dashboard'a girip bakdım hocam çok ilginç valla :D

ben arkadaşı suçlamıyorum ama ben bile konuyu görünce katip'den kanal almamama rağmen merakdan dashboard'a girip bakdım hocam çok ilginç valla :D

Bu arkadasta gormus zaten o konuyu. Hatta post bile atmis o konuya. Hala anlamis degilim yani nasil farkedememis bu durumu.

Walla quiz beni anlamiyordu bir türlü en son kanalına sıkıntı mı var dedi evet dedim ve bir kaç saat geçtikten sonra bana mesaj attılar dashboardunuzu ayırdık diye .. allahtan herkesi ayırmışlar tekrar adamlarla maileşmeye gerek kalmadı

Bu arkadasta gormus zaten o konuyu. Hatta post bile atmis o konuya. Hala anlamis degilim yani nasil farkedememis bu durumu.

hocam bilgisizliğinden kaynaklı.. halen ne yapacağını bilmiyor arkadaşımız ben yönlendiriyorum :) inşallah şifreyi o koymuştur da kaldlırtırım şu illet şifreyi

hocam bilgisizliğinden kaynaklı.. halen ne yapacağını bilmiyor arkadaşımız ben yönlendiriyorum :) inşallah şifreyi o koymuştur da kaldlırtırım şu illet şifreyi

Anladim, durumun aciga cikmasi iyi oldu. Bu sorunu yasayan arkadaslari bilenler konuya etiketlesinlerde onlarda kanallarinin mailinden quiz ile iletisime gecsinler.

Anladim, durumun aciga cikmasi iyi oldu. Bu sorunu yasayan arkadaslari bilenler konuya etiketlesinlerde onlarda kanallarinin mailinden quiz ile iletisime gecsinler.

Basligi degistirir misin mercu. Katipten Kanal Alip Dashboard Sorunu Yasayanlar Konuya Gelsin diye yada daha uygun bisey

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

walla erbanin arkadaşlara yardımcı olanda sensin bunuda biliyodun yani bize söyleyebilirdin

Abicim sende sıkıntı olmazda .. o arada ne kadar sıkıntı çektiğimizi biliyor musun .. o konuyu görmüşsündür onlarca mesaj attık quize konuya skypeden herkese attık adminin birinden bile şifreleri aldık [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] dan sirf bulabilmek için

hocam katip te biliyor ben paypal ddeğişmiyor diye 10 kanal yerine başka bir kanal satın aldım quize kendim bağladım

hatta katip e giremediğimi söyledim paypal değişmiyor dedim ama enteresan değişmiş ...

konuyu gördüm ama aktif kanalım olmadığı için önemsemedim

şimdi katip hesaplardan duruma bakıyor benlik birşey yok hocam

tamam arkadaşlar sorun yok kanallara giriş şifreleieri kaldırılmıştır.. [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] a teşekkür edebilir mağdur olan arkadaşlar.. tek sorun paypallar değişemiyor eğer ödeme bekleyen kanallarınız varsa 2.mail tanımlayın paypalınıza onu ekleyin veya webmoney veya banka hesabı ekleyeblirsiniz.. ya da ayın 15 inden sonra değişecekmiş paypallar sanırım quiz öyle diyor onu da bekleyebilirsiniz.. eğer ödemeleriniz [MENTION=13695]erbain[/MENTION] e giderse yardımcı olacak kimsenin kimse de hakkı kalmayacak.. ortada kimse suçlu değildir sadece iletişimsizlik oldu sorunu büyütmeyelim :) çözülmesine en çok ben sevindim herkesin derdiyle tek tek uğraşıyordum kimse mağdur olmasın diye

hatırladığım kişileri etiketliyeyim de eldeki kanallarına ulaşabilirler
[MENTION=9549]flyx[/MENTION]

hocam katip te biliyor ben paypal ddeğişmiyor diye 10 kanal yerine başka bir kanal satın aldım quize kendim bağladım

hatta katip e giremediğimi söyledim paypal değişmiyor dedim ama enteresan değişmiş ...

konuyu gördüm ama aktif kanalım olmadığı için önemsemedim

şimdi katip hesaplardan duruma bakıyor benlik birşey yok hocam

Tamam şuan paypaları değişebilmek için quize mail attim. değişmek istiyorum ama değişemiyorum diyen arkadaşlarda mail atsin. ödemeler başlamadan paypaları değiştirip [MENTION=13695]erbain[/MENTION] den almamıza gerek kalmasın

ooo ömer abi iş başında :D [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] sen bi kingsin :D ibraam abinin yanından geliyom şimdi :D

Basligi degistirir misin mercu. Katipten Kanal Alip Dashboard Sorunu Yasayanlar Konuya Gelsin diye yada daha uygun bisey

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

walla erbanin arkadaşlara yardımcı olanda sensin bunuda biliyodun yani bize söyleyebilirdin

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...uk-bir-hata-yaptim-bu-isin-ustasi-var-mi.html

hocam başka başka şeklde sıkıntı yaşamıştım benim aktf kanalım yoktu bu hesaplarda bir daha da girmedim başka hesabımla uğraşıyordum

ooo ömer abi iş başında :D [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] sen bi kingsin :D ibraam abinin yanından geliyom şimdi :D

beğeniyi ibrahimin yanında olduğun için attım san :) tamam sen musait olunca skypeye gel güvercin olayını konuşalım :) neyse daha da uzatmiyim konuyu mağdur arkadaşlar yazar artık ..

dün mailime cevap vermişler şifreleri kaldırdık diye şimdi baktım partner mailime

Hakkınızı helal edin arkadaşlar ben pek bilmiyorum [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]; arkadaşlar öğrendim çoğu şeyi kusura bakmayın ben her zaman yardım ci olurum telimi katip şimdi gönderiyor um doğan da biliyor adresimi de veririm sorun olmaz

[MENTION=13695]erbain[/MENTION] temiz bir arkadaştır büyük ihtimal farkına varmamistir.

Cozuldugune sevindim [emoji4] bende 61 kanalima kavuştum.

hocam 2 kanal için quizaya mail atmıştım cevap geldi şifre kalkmış fakat paypal
değişmiyor paypal adresi [email protected] bu kişi kim böyle bir paypal varmı nabacağız 2 gün var hesap kesinleşmesine

hocam ödemeler arkadaşa gidecek muhtemelen ona gelen ödemeyi size aktaracaz ondan yana sıkıntı yok.. bu ayki ödemelerinize yapacak bişey yok.. ayın 15 inde paypal değşimi tekrar açılırsa değişirsiniz paypallarınızı

hocam ödemeler arkadaşa gidecek muhtemelen ona gelen ödemeyi size aktaracaz ondan yana sıkıntı yok.. bu ayki ödemelerinize yapacak bişey yok.. ayın 15 inde paypal değşimi tekrar açılırsa değişirsiniz paypallarınızı

Ben banka bilgilerini girdim kabul etti . Sanırım sadece paypal değişimini kabul etmiyor değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri