Katip'ten Quiz Kanal Satın Alanlar Baksın 1 dk ..

Sifreyi alan adamin 3 ay kaynak arastirmasina gerek kalmaz:))

Bende 10 kanalın şifresini kurtarma mailini değiştirmiştim ertesi gün hiçbirine giriş yapamadım
şifre bilmiyorum tıklayıp tekrar hepsini değiştirdim sorun çözüldü sanki biri bütün kanallarımın şifresini değiştirmişti katip arkadaşa güveniyorum ondan kaynaklanmıyordur.

şifre oluşturmak sana kalmış dashborda profile tıkla profile tıkladıkta sonra password bölümü tıkla şifreni oluştur .. ama yapma tabi :D sadece nasıl olduğunu söyledim

Ben yaptım bi zararını görmedim daha.
Edit: Sizin duruma bakınca zarar büyük :D

Son düzenleme:
dahboruna giremdiğiniz tüm kanallardan mail atın acele - acil başlığı altında paypalımı lütfen değiştirin ve şu paypalı yazın diye

dip not : Bu konuda [MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaşaım suçlu gibi anlatılmış bazı yorumlarda...şunu belirteyim ki katip üstad bu kanalları yaparken quize girerken kullanılan bilgileri rastgele doldurmuştu ama ne bilsin böyle bi değişiklik olacağını !!! yani burda - bu konuda birisi bizi mağdur etmedi zaten kanal alanlar biliyordu dashbordda ki bilgilerin değişik olduğunu....

dahboruna giremdiğiniz tüm kanallardan mail atın acele - acil başlığı altında paypalımı lütfen değiştirin ve şu paypalı yazın diye

dip not : Bu konuda @Katip arkadaşaım suçlu gibi anlatılmış bazı yorumlarda...şunu belirteyim ki katip üstad bu kanalları yaparken quize girerken kullanılan bilgileri rastgele doldurmuştu ama ne bilsin böyle bi değişiklik olacağını !!! yani burda - bu konuda birisi bizi mağdur etmedi zaten kanal alanlar biliyordu dashbordda ki bilgilerin değişik olduğunu....

Şu dipnot yüzünden 5 sayfayı okudum tekrar. Kimse katipi suçlamamamış, neden suçlasın zaten. Onunla bir alakası yok

Arkadaşlar bende [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ten fazla sayılacak derecede kanal aldım, ama herhangi bir problemim olmadı.

S.a arkadaşlar .. [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ten kanal alıpta paypali değiştirmeden dashborda şifre oluşturan var mı? biraz beyin jimnastiği yapında çıkaralım şunu .. satın aldığım kanalara giriş yapamıyorum bu arkadaşın şifre oluşturmuş olmasından dolayı .. bu konu önemlidir .. sadece ben degil onlarca kişi şuan mağdur durumda ..

ben kendisiyle iletişime geçtim ve sorunu hallettik

bence çok ilgili bir arkadaş

aynı sorun bendede var.. 3 saat sonra girin diyor.. mailde attım daha cevap gelmedi.. 11 hesap var hangi birine mail atayım

benim satış için kullandığım pp hocam :) boş ama ppsi var yani.. şimdi herkes tatilde gezmelerde vs ben çözecem bu sorunu bende bulmaya çalışıyorum o kişiyi :)

edit: bazı alan kişilere de kızıyorum nasıl bi üşengeçliktir yükleme yaptığınız kanalın ppsini zamanında değişmemişsiniz şimdi dört dönüyonuz :D

gürhan kardeşime güvenirim mutlaka çözer bu işi kimseyi bugüne kadar yarı yolda bırakmadı bırakmaz

Şu dipnot yüzünden 5 sayfayı okudum tekrar. Kimse katipi suçlamamamış, neden suçlasın zaten. Onunla bir alakası yok

dostum ben ufak tefek kelimelerden hissttiğim için o dib notu yazdım...ben haln bakınca görebiliyorum yani sıkıntı yok yazdığım cümlede...

bu konu noldu arkadaşlar? çözüm var mı?

bu konu noldu arkadaşlar? çözüm var mı?

bu işin çözümü yok arkadaş. arap saçına döndü. tek çözüm şu. güncellemeden sonra katip arkadaşın sattığı kanallardan ilk hangisinde kim ne değişikliği yaptıysa onu bulmak. Bunun içinde quiz ile iletişime geçmekten başka çare yok.

gunluk 150$ kazanan kanal kapanmıs bu sabah artık sifreyede gerek yok sanırım. para odenirsede gidecek kişiye bol harcamalar dilerim.

bu işin çözümü yok arkadaş. arap saçına döndü. tek çözüm şu. güncellemeden sonra katip arkadaşın sattığı kanallardan ilk hangisinde kim ne değişikliği yaptıysa onu bulmak. Bunun içinde quiz ile iletişime geçmekten başka çare yok.

bende 11 tane kanal var her birisine oturum açıp mail atmak çok zor geliyor şuanda.. bide öylece dururken kapanırsa gel gör işi [MENTION=15171]Katip[/MENTION] gerçi değişim yaparda..

bomboş duruyor kanallar sanki 11 tane personelim bomboş oturuyor gibi geliyor bana :)

arkadaşlar mevzu ne birisi anlatabilirmi ufaktan, benlik birşey varsada bende alayım önlemimi

bende 11 tane kanal var her birisine oturum açıp mail atmak çok zor geliyor şuanda.. bide öylece dururken kapanırsa gel gör işi [MENTION=15171]Katip[/MENTION] gerçi değişim yaparda..

bomboş duruyor kanallar sanki 11 tane personelim bomboş oturuyor gibi geliyor bana :)

slm hocam.. o şekilde mail atma.. [email protected] a haricen mail olarak at ve kanal linklerini bildir hocam hepsini değiştirirler.. ben ilgili kişiye ulaşmaya çalışıyorum umarım bulurumö :) yalnız anlamadığım bu kadar kazanan kanalların paypallarını niye değişmedi arkadaşlar anlamıyrum.. para [email protected] a yattığı takdirde paralarını gönderirim sorun değil ama hala aklım almıyor neden değişilmediğini..

slm hocam.. o şekilde mail atma.. [email protected] a haricen mail olarak at ve kanal linklerini bildir hocam hepsini değiştirirler.. ben ilgili kişiye ulaşmaya çalışıyorum umarım bulurumö :) yalnız anlamadığım bu kadar kazanan kanalların paypallarını niye değişmedi arkadaşlar anlamıyrum.. para [email protected] a yattığı takdirde paralarını gönderirim sorun değil ama hala aklım almıyor neden değişilmediğini..

Alır almaz değiştiryorum biliyorsun Gürhan. :) Değiştirilmemesi banada garip geldi doğrusu. Şifresini bile değiştirmeye üşenen arkadaşlar var biliyosun. O hesaba bir kere girdiğimde bütün işlemleri yapar çıkarım ben..

Dün 10 tane hesap açtım quize soktum kanallara video çektim. Bütün işlemlerini 4-5 saat içerisinde bitirdim. O kadar zormu yani dimi:)

bende vds yoktu dostum ondan giriş yapamadım vdsyi aldığım gibide girdim 1 kanala video yükledim, yüklediğim gibide ödeme yöntemi değiştirmek istediğimde değişmediğini gördüm ve diğer kanallara oturum dahi açmadım.. ilk kanaldaki videoları da sildim..

toplu mail atmak kolayda o zaman birisinin kanal linkini ve mailini atalım o zaman benim paypala veya webmoney'e geçsin? güzel fikir :) böyle bir şey olabilir mi acaba adamlar nereden bilecek kanalın benim olup olmadığını?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri