Katy Perry Soma Ve müthiş Tespit ( LİNK DEĞİL Başka birşey )

B
  • Kullanıcı blacksecond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misalen diyorum. Ben kredi çekmediğim için bilmiyorum. Yukarıda verdiğim örnekten siz benim demek istediğimi anladınızmı ?
Anladım anladım sıkıntı yok :) Ama takılırım böyle şeylere ev kredisi fena yakıyor adamı da :) Ondan sorun ettim. Aynı dert bizde var da şuan :)

Bu tespiti bir türk degil de bir ingiliz veya bir amerikali yapsaydi, tüm gezi agzi acik kalir tespiti yapani basbakanlari ilan ederlerdi.:D

çok boş konuşuyosun ya konuyu nerelere çekiyosun bana görede bi arap yapsaydı hüloğcular peygamber ilan ederlerdi. Oldu mu ? burası siyaset yeri değil. Git otobüslerle mitinge orda haykır

ya kardeşim ne tespiti allaşkına bunlarla uğraşan yüzyılın işşizleri başka bişey değil ama iyi hatırlattıın şarkı yüzyılın şarkısı olmaya aday şuan açtıp dinliyorum

Anladım anladım sıkıntı yok :) Ama takılırım böyle şeylere ev kredisi fena yakıyor adamı da :) Ondan sorun ettim. Aynı dert bizde var da şuan :)

Daha ev almayı düşünmüyorum. Aparta çıkamadım ben :).

Bu görüşün bu forumdan çıkması pek iyi olmadı :)

Not defterine Q 33 NY yazıp yazı tipini windings yap bakalım ne göreceksin. Bu ikiz kulelere çarpan uçaktan birinin kapı çıkış numarasıymış

ya kardeşim böyle saçma gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeylerle uğraşmayı bırak.
Gerçek hayata dön bak adamlar ev almaktan bahsediyo zorluğundan bahsediyo işte gerçek olan bu.
yok not defterini yazısını değiştir fln filan farklı da kaydediyim mi :) neyse

Böylesi bir felaketten saçmalığın en alasını yaparak nemalanmaya çalışmak pek hoş olmamış.

Türkiye yazınca dünya çıkıyo.Hadi gene iyisiniz dünyayı fethedicez :))))

matrix filmindeki kayan yazı şeklinde okudukları matrix kodları gerçekmi yoksa.Filme morpheus yapay zekaya artık can vermeyi başardık diye bi cümle kuruyor 1. matrixte.Yapay zekayı o kodlarla okuyorlardı.Arkadaşlar beN birsüre önce youtube anasayfada sayfa kaynağından bir txt dosyası indirmiştim.açtım birde ne görüyüm İçinde aynı matrix filmindeki gibi o yazılar.Çok sembolvar binlerce .çeviriden baktım dili japonca ve çince karışık.Ama doğru düzgün çevirme yapamıyor google saçma sapan şeyler yazıyor.İsteyen olursa gönderebilirim.

Daha ev almayı düşünmüyorum. Aparta çıkamadım ben :).
:)) Evi'de bizimkiler aldı zaten aynı anda araba da alınca ortalık karıştı :)) Aracı uygun bulduk kaçırmak istemedik 2 kredi aynı anda ödeyince halimiz duman oldu. Şu üni'ye başlayayım bende aparta çıkacağım zaten gidip ev alacak halimiz yok de mi :)

Ama bir ev alıp orada bulsam 4-5 kişi kalsak beraber kiraları da bana verseler :) Kirayla kredi öderiz :)

böyle şeylere inanmam... doğal olarak anlamlı gelmedi.

Sen gezicileri beyinsizmi zannettin pardon ama ? Sorgulamadan inandıklarını düşünüyorsan çok büyük bir yanılgıya düşmüşsün!

Sana cok güzel cevaplarim hazir ama forumdan banlanmak istyemiyorum. Bana gönderdigin o tehdit pm de cok cocukca olmus: yetkiliye ilettim.

kardeşim yanlış anlamada bu ne saçma bir videodur bu ne saçma bi hayal gücüdür bu ne saçma bir benzetmedir. Ben seni eleştireyim bir an önce şu hayal gücünden kurtul. Yazı metnini times new roman yapsan ne olacak başka birşey yapsan ne olacak 6000 çeşit yazı stili var ne alaka?. elin kadının klibini alıp yazıyı değiştirip saçma sapan hayaller üretmişsin söylediklerinin hiçbiride benzemiyor o resimlere onlarla ne alaka?. Somadaki alın teriyle para kazanan şehitlerimizi utanmadan bunlara alet etmişsin. hit almak için saçma sapan bir videoyla elin şarkıcısıyla birleştirmiş birde utanmadan reklam koymuşsun.Şöyle saçmalıkları yapana kadar o harcadığın vakite elini açıpta onlara dua etseydin. Bir an önce bi psikoloğa gitmelisin.

Ya bu konu neden uzadı. Bu tür olaylar inci sözlükte bol bol olur. Orada ki işsizlerin bu tür saçma sapan olayları hep olmuştur. Birisi video'nun id'in de ki Soma yazısını görmüş şarkıyı dinlerken sonra bunu şekilleri içeren yazı biçiminde yazmış ha o şekillerde 1 gram bir şey ifade etmiyor. İnci sözlükte az çok ilişkisi olan biri bunların ne denli boş bir konu olduğunu anlar. Onlar böyle şeylerle çok içli dışlıdır ve bu tür değişik şeyleri bol bol bulurlar.

Önlem alınacak hacı önlem geçin bunları Almanya yı örnek alın zaten bütün ülkeler illimünati falan sadece türkiye ye düşman bu şeye benziyo hani sen evden çıkarken annen babanın bütün suçluların tek hedefi senmişsin gibi tembihte bulunma olayı var ya bizim de bu durumda halimiz bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri