Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilginç tamda cumhurbaşkanlığı seçim öncesinde. bu müzik ilk çıktığında ben googledan çeviri yapmıştım.siyah at çıkıyordu.Arkadaşlar Katy Perry'nin bu klibinin adı ne " Dark Horse " .
Google çeviriye girip Dark Horse'yi çeviriyoruz. Ne çıkıyor karşımıza "beklemediği halde aday gösterilen adam". E beklenmediği halde aday gösterilen adam kim di ? Tabiki de Kemal Kılıçdaroğlu bildiğiniz gibi Baykal'ın kasetleri falan çıktı apar topar Kılıçdaroğlu partinin başına geldi. Yani Bu Soma olayları bu yüzden CHP'nin Türkiye'de ortalığı karıştırmak için yaptığı bir komplodur. Yani şimdi bu parçada ki soma yazısı ve şarkı adının Google Çeviri'de ki karşılığının Chp'nin genel başkanını işaret etmesi sizce de tesadüf mü ? Alın size teori.
![]()
Arkadaşlar Katy Perry'nin bu klibinin adı ne " Dark Horse " .
Google çeviriye girip Dark Horse'yi çeviriyoruz. Ne çıkıyor karşımıza "beklemediği halde aday gösterilen adam". E beklenmediği halde aday gösterilen adam kim di ? Tabiki de Kemal Kılıçdaroğlu bildiğiniz gibi Baykal'ın kasetleri falan çıktı apar topar Kılıçdaroğlu partinin başına geldi. Yani Bu Soma olayları bu yüzden CHP'nin Türkiye'de ortalığı karıştırmak için yaptığı bir komplodur. Yani şimdi bu parçada ki soma yazısı ve şarkı adının Google Çeviri'de ki karşılığının Chp'nin genel başkanını işaret etmesi sizce de tesadüf mü ? Alın size teori.
![]()
Yalanları doğru gibi yayanlari biz çok iyi biliyoruz .sen kafana takma !evet arkadaşlar burada yazılanlar malesef doğruhatta notepad e chp yazdığınızda bir ambulans ve polis sembolü çıkacaktır burda cehape zihniyeti asayişirgregjkl...
Yapmayın abi böyle şeyler paylaşmayın inanıyolar yayıyolar![]()
Google translate 'e Mustafa Topaloğlu yazın balkona ufo iniyor.Denedim arkadaşlar inanmayan yazar.
Google translate 'e Mustafa Topaloğlu yazın balkona ufo iniyor.Denedim arkadaşlar inanmayan yazar.
Arkadaşlar Katy Perry'nin bu klibinin adı ne " Dark Horse " .
![]()
Bot sahiplerinin bota entegre etmesi lazım.
bunu 5 yere yapıştır
4 kez sağ yanağına tokat at (ama sadece sağ yanağına)
profiline gir
sadece 1 kez sol yanağına tokat at
anasayfaya gel ve ne olduğunu gör
Ulan ne güldüm yaBunca gerginliğin üzerine iyi geldi vallaha.
![]()
Ayrıca paylaşımı yapan arkadaşın yaşı 29 olarak gördüm. Doğru mu acaba ?
Topragın altında yatan insanlardan ders cıkarmıyorsunuzda böyle seylerle mi ugrasıyorsunuz.
Sonrada diyorlar neden Türkiye bu halde.
Ulan ne güldüm yaBunca gerginliğin üzerine iyi geldi vallaha.
![]()
Ayrıca paylaşımı yapan arkadaşın yaşı 29 olarak gördüm. Doğru mu acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.