Kavgadan Korkulurmu

goodhead64

Yasaklanmış
Arkadaşlar Öncelikle hayırlı geceler herkese. benden büyük 2 tane abim var birsini 18 diğeri 21 yaşında. 18 olan pek çok kavgalara karışmıştır daha önce. Ama ben 16 yaşındayım. Ne pek fazla kavga ettim Ne de kavga etmeye yeltendim. Ya etmesine ederim de. Pek fazla kavga etmediğim için korkuyomuyum neyim. Gelelim mevzuya. Kardeşimiz dediğimiz bi insan vardı. Lise 1 in başında beraber falan takılırdık. Beraber Yedik beraber içtik falan. Geçen sene yani lise birin ortlarında falan. onların evde ikimiz oturuyoduk. Kimi seviyosun falan muhabbeti oldu. Bende Exxxe Kanka Dedim. Hee iyi falan dedi. Telefonunu çıkardı. Hxxxl'ı seviyorum kanka falan dedi. Aradan bir sene geçti tabi hala ben bu kızı seviyorum. 26.11.14 te sevgili olduk biz bu kızla (1 yıldır peşinden koşuyorum. İlk bakışta Aşık oldum onu da bilin yani) herşey güzel. benim kız o cocugun sınıfında. Duydum ki bu çocukta onu seviyomuş. İyi sevsin sorun yok. Herkesin yüreği var sevebilir. Her seven için kavga edilmez yani. Her neyse, Sırnaşıyomuş falan (Benim kız hayatta kavga etmemi istemiyo hiç kimseyle) ben bunu öğrendim. Kızın dediğine uyalım kavga etmiyelim dedik. Sen mesaj at bu cocuga seni rahatsız etmesin Falan gibisinden dedim kıza. atmış mesajı. Daha sonra. Çocuk bana biraz 12 gibi mesaj attı. Kusura bakma kardeşim gönüle söz geçmiyo flan diye. Bende geçenlerde bu cocugunn kullandığı maddeler yüzünden herkesin içinde yargılamıştım(Kardeşimiz dediğimiz insan bizi sırtımızdan vurup. Sevgilime asılırsa. Yapılan pi*likte bu yönde olur deyip). Bu günde bana yaptığını unutma görüşcez falan diyo. Kavga etmemde dayak yememde. bıçaklanmamda falan sorun yok. Asıl bizimkiler duruma karışırsa sıkıntı. Yaklaşık 15 tane kadar erkek kuzenim var benim. Ama kavga etmek istemiyorum. Sizce kavgayı etmelimiyim. Edersem nerde etmeliyim. Herkesin içinde mi etmeliyim? Yoksa Kavgadan Kaçıp Samed kavgadan korktu mu dedirtmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum.(Haklı Olan benim Sanırsam)

Arkadaşlar Öncelikle hayırlı geceler herkese. benden büyük 2 tane abim var birsini 18 diğeri 21 yaşında. 18 olan pek çok kavgalara karışmıştır daha önce. Ama ben 16 yaşındayım. Ne pek fazla kavga ettim Ne de kavga etmeye yeltendim. Ya etmesine ederim de. Pek fazla kavga etmediğim için korkuyomuyum neyim. Gelelim mevzuya. Kardeşimiz dediğimiz bi insan vardı. Lise 1 in başında beraber falan takılırdık. Beraber Yedik beraber içtik falan. Geçen sene yani lise birin ortlarında falan. onların evde ikimiz oturuyoduk. Kimi seviyosun falan muhabbeti oldu. Bende Exxxe Kanka Dedim. Hee iyi falan dedi. Telefonunu çıkardı. Hxxxl'ı seviyorum kanka falan dedi. Aradan bir sene geçti tabi hala ben bu kızı seviyorum. 26.11.14 te sevgili olduk biz bu kızla (1 yıldır peşinden koşuyorum. İlk bakışta Aşık oldum onu da bilin yani) herşey güzel. benim kız o cocugun sınıfında. Duydum ki bu çocukta onu seviyomuş. İyi sevsin sorun yok. Herkesin yüreği var sevebilir. Her seven için kavga edilmez yani. Her neyse, Sırnaşıyomuş falan (Benim kız hayatta kavga etmemi istemiyo hiç kimseyle) ben bunu öğrendim. Kızın dediğine uyalım kavga etmiyelim dedik. Sen mesaj at bu cocuga seni rahatsız etmesin Falan gibisinden dedim kıza. atmış mesajı. Daha sonra. Çocuk bana biraz 12 gibi mesaj attı. Kusura bakma kardeşim gönüle söz geçmiyo flan diye. Bende geçenlerde bu cocugunn kullandığı maddeler yüzünden herkesin içinde yargılamıştım(Kardeşimiz dediğimiz insan bizi sırtımızdan vurup. Sevgilime asılırsa. Yapılan pi*likte bu yönde olur deyip). Bu günde bana yaptığını unutma görüşcez falan diyo. Kavga etmemde dayak yememde. bıçaklanmamda falan sorun yok. Asıl bizimkiler duruma karışırsa sıkıntı. Yaklaşık 15 tane kadar erkek kuzenim var benim. Ama kavga etmek istemiyorum. Sizce kavgayı etmelimiyim. Edersem nerde etmeliyim. Herkesin içinde mi etmeliyim? Yoksa Kavgadan Kaçıp Samed kavgadan korktu mu dedirtmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum.(Haklı Olan benim Sanırsam)

Çağır kuzenlerini veya başka birini her görüşelim diyen kavga edeydi ohoooooo.
Kavga etmeden kavgaya alışamazsın. Arada etmen lazım ki kavgaya kendini yakın tutasın yoksa zamanla kavga etmeyi bile unutuyor insan.

Not : Kız için kavga etmeye değeceğini sanmıyorum. Yaşın ilerledikçe bunu anlarsın. Herkes gelir geçer sen 1 yıldır kızı seviyor olabilirsinde bakalım 1 ay sonra kız sana napacak veya yapmıyacak?
Daha yeni çıkıyorsun en başta bu kız için böyle kavga edersen ohoo kardeşim çok takmıcaksın bu kadar.

Zamanında çıktığım kız vardı onun için kavgaya giriyordum. Beni öpeceklerdi az daha tek başımaydım laf yaptığım bebelerde okulun abileri gibi bişeydi.
Kavga vs olmadı iyikide olmadı sonra anladım ki hiç bir kız için değmezmiş kardeşim. Hepsi gelir geçer sadece gülersin ne m*lmışım dersin. Benden tavsiye en azından ben 1.5 yıl çıktığım kız için kavga edecektim daha 1 ay çıktığın kız için etme :D Cüssen iyiyse bebeden kavgaya girde hem çocuktan daha zayıf biriysen değmez.

Ha erkeklik yapacağım deme dayak yeyince erkeklik fazla fayda etmiyor :D emin ol Adamlar 5 kişi dövüyor erkeklik yapacam diye bir güzel dayak yiyorsun :D
Yaşanmışlıklar bunlar yanlış olmasın :D

Son düzenleme:
Bazen ne kadar istemesende inceldiği yerden kopar, kopmalı.

Emine'ye söyle Hazal'a çocuğun ondan hoşlandığını söylesin, Hazal uğraşsın sen boşver hacı :)

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] polis adayı en doğru cevabı o verecektir :)

Bıçak nacak getirmeyeceğine eminsen git..
Tek geleceğine eminsen yine git..
Ama kuzenlerini falan toplayıp gitme öyle.. Tek başına gelen adamı döversiniz ama karakterinizin anası ağlar..
Son olarak.. Bu işler boş işler.. =)

Bu arkadaşın oturup konuşabileceğin biriyse otur konuş. Yok işi pisliğe kavgaya dökecek durumdaysa onun uyarısını yap. "Bak kardeşim kavga edersek iş büyüyecek, kız beni seviyor, peşini bırak" de.

Eğer hodri meydan derse kavganı et. Ama burası türkiye millet kavgaya silahla bıçakla gelm eye pek meraklı. Dikkati elden bırakma.

Sizce kavgayı etmelimiyim. Edersem nerde etmeliyim. Herkesin içinde mi etmeliyim? Yoksa Kavgadan Kaçıp Samed kavgadan korktu mu dedirtmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum.(Haklı Olan benim Sanırsam)

Şahsi fikrim bunları gelip yazan insan dayak yer hemde sağlam :)

TC No ile üyelik alalım demiştim en kısa sürede uygulayalım [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Sizce kavgayı etmelimiyim. Edersem nerde etmeliyim. Herkesin içinde mi etmeliyim? Yoksa Kavgadan Kaçıp Samed kavgadan korktu mu dedirtmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum.(Haklı Olan benim Sanırsam)

TC No ile üyelik alalım demiştim en kısa sürede uygulayalım [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Şimdi ayar zamanı :)

derin mevzular :D

çocuğu çek köşeye olum de ne ayaksın lan de ona göre konuşalım baktın kafa kıyak hareketler yapıyor hiç beklenmedik bir şekilde çenesine yumruğu yerleştir iyi yerleştirirsen 2. ye gerek kalmaz hee kız gibi dövüşceksen hiç yeltenme bence bu işlere :)

he şunu da diyeyim sakın tek başına gitme kalleş her zaman kalleştir dayağı yer ama arkadan 5 kişi saldırırlar

elalemin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış

Çağır kuzenlerini veya başka birini her görüşelim diyen kavga edeydi ohoooooo.
Kavga etmeden kavgaya alışamazsın. Arada etmen lazım ki kavgaya kendini yakın tutasın yoksa zamanla kavga etmeyi bile unutuyor insan.

Not : Kız için kavga etmeye değeceğini sanmıyorum. Yaşın ilerledikçe bunu anlarsın. Herkes gelir geçer sen 1 yıldır kızı seviyor olabilirsinde bakalım 1 ay sonra kız sana napacak veya yapmıyacak?
Daha yeni çıkıyorsun en başta bu kız için böyle kavga edersen ohoo kardeşim çok takmıcaksın bu kadar.

Zamanında çıktığım kız vardı onun için kavgaya giriyordum. Beni öpeceklerdi az daha tek başımaydım laf yaptığım bebelerde okulun abileri gibi bişeydi.
Kavga vs olmadı iyikide olmadı sonra anladım ki hiç bir kız için değmezmiş kardeşim. Hepsi gelir geçer sadece gülersin ne m*lmışım dersin. Benden tavsiye en azından ben 1.5 yıl çıktığım kız için kavga edecektim daha 1 ay çıktığın kız için etme :D Cüssen iyiyse bebeden kavgaya girde hem çocuktan daha zayıf biriysen değmez
1.82 boy 66 kiloyum abi. :) o benden az kalıplı ama ben boyca uzunum. Ayrıca kızla yüzük taktım ben. Bizimkilerle falan tanıştı hani. ben gerçekten aşırı seviyorum abi. Bizimkilerle falan kavga ettim o yüzden. 1 hafta eve gelmedim :) dışarlarda yattım. İnşAllah ayrılmayız da. Ayrıca 1 buçk yıl kadar taekwondo+3 4 ay kadar da muai thai eğitimim var benim :) Teşekkür ederim yorumun için.Gerisini siz düşünün :)
Bazen ne kadar istemesende inceldiği yerden kopar, kopmalı.
O zaman gelince işler baya bi dğeişcek çünkü kavgadan uzağız diye beni boş insan sanıyolar. ama yanılıyolar :o
Emine'ye söyle Hazal'a çocuğun ondan hoşlandığını söylesin, Hazal uğraşsın sen boşver hacı :)
Yanlış Anladın heralde :) hazalı seviyodu. Emine değil Edibe ayrıca. Benim kızı sevmeye başlamış.
Bıçak nacak getirmeyeceğine eminsen git..
Tek geleceğine eminsen yine git..
Ama kuzenlerini falan toplayıp gitme öyle.. Tek başına gelen adamı döversiniz ama karakterinizin anası ağlar..
Son olarak.. Bu işler boş işler.. =)
Ya Velet geçen sene belinde tabanca taşıyodu. Ama şöyle de bişey var. Bahsettiğim abim hard bi insan. Hani o 4 yıllık hard madde bağımlısı. Daha yeni yeni bıraktı. bende tattım tabi de batmadan çıktık hayırlısıyla. İşime gelmedimi dalıcam ya napcam. Ama ilk vuran ben olmam :)
sen de ki benim forumda yetkili abilerim var :D
Eyv Cansınız abi. İşiniz burlara düşerse beklerim her zaman <3

Kavgaya girmek lafta denildiği kadar kolay değil karşındakinin ne bok olduğu iyi bilmelisin. Döversin çeker bir bıçak o sinirle saplar hayatın kararır. Allaha şükür bu zamana kadar kavgada hiç bıçak vs.. çeken olmadı ama dövüşürsem de kim olduğuna dikkat ederim.

Bu arkadaşın oturup konuşabileceğin biriyse otur konuş. Yok işi pisliğe kavgaya dökecek durumdaysa onun uyarısını yap. "Bak kardeşim kavga edersek iş büyüyecek, kız beni seviyor, peşini bırak" de.

Eğer hodri meydan derse kavganı et. Ama burası türkiye millet kavgaya silahla bıçakla gelm eye pek meraklı. Dikkati elden bırakma.
Yapcak bişey yok eğitim var canım o yönde sıkntı yok. Ben doğuracağı sıkıntılardan korkuyorum.

Abim EyvAllah fikrin için ben dayak yemekten yada kavgadan korkmuyorum aslında. yanlış anlattım sanırsam. Benim Dövüş eğitimim var. Hani kavga sırasında kendimi kaybedenlerden değilim. Sadece kavgadan sorra okuldan atılma yada sicil gibi durumlardan korkum var yoksa. Benim yediğim dayağın haddi hesabı yok abilerden babadan kuzenlerden. Tc kimlik kısmını anlamadım ? Yanlış bilgim varsa düzeltebiliriz yada tckimlik vereyim efendim Sorun yok. Hayırlı geceler.Yorum İçin teşekkürler.

daha cooooook kizlar gelip gececek be kardesim takam hic birak korktu desinler ;) Ha illa yok bu kizla biz 100 sene daha gideriz diyorsan da, niye takiyon ki kiz senin kolunda zaten:D
Serdar ortaç'ın bi lafi vardi gecenler o geldi aklima da bulamadim:D

dostum bende korkarım kavga etmekden, ama ağzım suratım dağılcak diye korkmam

Karizmam gider diye korkarım...

Kavgaya girmek lafta denildiği kadar kolay değil karşındakinin ne bok olduğu iyi bilmelisin. Döversin çeker bir bıçak o sinirle saplar hayatın kararır. Allaha şükür bu zamana kadar kavgada hiç bıçak vs.. çeken olmadı ama dövüşürsem de kim olduğuna dikkat ederim.
Çocuk geçen sene belinde tabanca taşıyodu. ben hayatta emanet götürmem yanımda. Saçmalık. Erkeklik diye bişey var. Şimdi Bazı insan evlatları. Ne konu açıyon l*n erkeksen diyicek orası ayrı da. Dikkatli olurum EyvAllah abi :)
Ciddi ciddi kavga et diyen var.
"Kavgayı Sadece Ruh Hali Bozuk İnsanlar Ederler" Tabi bazı durumlarda etmek şarttır.
Dalgamı geçiyosun abi ya :( Bizi korkak ettin çıkardın vallaha :(

1.82 boy 66 kiloyum abi. :) o benden az kalıplı ama ben boyca uzunum. Ayrıca kızla yüzük taktım ben. Bizimkilerle falan tanıştı hani. ben gerçekten aşırı seviyorum abi. Bizimkilerle falan kavga ettim o yüzden. 1 hafta eve gelmedim :) dışarlarda yattım. İnşAllah ayrılmayız da. Ayrıca 1 buçk yıl kadar taekwondo+3 4 ay kadar da muai thai eğitimim var benim :) Teşekkür ederim yorumun için.Gerisini siz düşünün :)

O zaman gelince işler baya bi dğeişcek çünkü kavgadan uzağız diye beni boş insan sanıyolar. ama yanılıyolar :o

Yanlış Anladın heralde :) hazalı seviyodu. Emine değil Edibe ayrıca. Benim kızı sevmeye başlamış.

Ya Velet geçen sene belinde tabanca taşıyodu. Ama şöyle de bişey var. Bahsettiğim abim hard bi insan. Hani o 4 yıllık hard madde bağımlısı. Daha yeni yeni bıraktı. bende tattım tabi de batmadan çıktık hayırlısıyla. İşime gelmedimi dalıcam ya napcam. Ama ilk vuran ben olmam :)

Eyv Cansınız abi. İşiniz burlara düşerse beklerim her zaman <3

kardeş boyun uzunsa affetme vur kafaya :D
Body şart işte bu konularda önce görünüş olarak korkutacaksın boyunda uzunsa tamamdır.
Kavga güzel bir şey değildir asla değildir. Ama kavga etmeyi biliceksin birisi olmadık yerde seni küçük düşürür vs. İlerde evleneceğiz hepimiz eşimiz vs olacak daha kavga etmeyi bilmezken insan eşini nasıl koruyacak? Ki kardeşim sende abartmışsın 1 aylık sevgili aileyle tanıştırılmaz şuan sen pembe bi rüyadasın emin ol. Zaman gelecek Demişti diceksin bu sözümü unutma tamam mı :) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri