Kaybeden Forex çiler Artık Kazanma vakti!

1Bilen

Kayıtlı Üye
Özel olarak geliştirmiş olduğumuz, doğruluğu kanıtlanmış sinyallerimizle NGGAS ve EUROUSD’de kazanma vakti. Daha önceki referanslarımız görmek isteyen arkadaşlar investing .com sitesinde yer alan NGGAS formunda yorumlar kısmında “1bilen” adlı kullanıcı hesabımızı takip edebilirler.

Arkadaşlar öncelikle katılımda bulunmak isteyen kişilerden isteğimiz temel düzeyde forex bilgisine sahip olmalarıdır. Zira hizmetimiz forex eğitimi değil sadece sinyal verme işlemidir. Bunun haricinde sorulan sorulara cevap verilmeyecektir. Referans amaçlı 1 haftalığına katılım sağlayan herkese günlük sinyaller gönderilecektir. Çalışacağınız forex firmasını siz seçeceksiniz. Herhangi bir forex firması ile alakamız yoktur. Sinyal verme işlemi 23-27 Ekim arası 5 gün boyunca whatsapp’tan ücretsiz verilecektir.
Katılmak isteyen arkadaşlar İsim Soy İsim ve Telefon bilgilerini [email protected] veya 0505 sifirkirkuç kirkuc kirkiki numarasina gönderebilir.

Dikkat Edilecek Husular:
- Vereceğimiz sinyali anında işleme konulmalı
- Min.30 Max.50 bip te kapatma işlemini yapılmalı
- Stop Loss Seviyesi 50 bip girilmeli
- Bilgiler Klas Fx verileri baz alınarak verileceltir.

*Klas Fx ile herhangi bir bağlantımız yoktur.

Para kaptıracak yeni bir kapı daha açıldı demek. Bugün açılmış üyelik, ilk konu ve mesajın tanıtım konusu olması, üstelik bu konunun en kolay para çalma konusu da olması çok güvence sağlıyor gerçekten. Adminler bu konu ile ilgilenmeli kimsenin canı yanmadan.

Içeriği okuduğuna emin misin?
1.Forex oynayan kişilere verilecek
2.Gerekli kişiye gerekli bilgi verildi.
3.icerikte neyin tanitimi var?

Içeriği okuduğuna emin misin?
1.Forex oynayan kişilere verilecek
2.Gerekli kişiye gerekli bilgi verildi.
3.icerikte neyin tanitimi var?

İçeriği okudum buram buram kandırmaca tütüyor. Bağlantımız yoktur gibi düzmeceler de yalan büyük ihtimalle, konuyu gerekli yere ilettim. Adminler karar verir ne yapılacağını.

madem yönteminiz yüzdeyüz işe yarıyor, neden kendiniz için kullanmıyorsunuz, benim yüzdeyüz çalışan forex taktiğim olsa hiçkimseye satmam, full kendim için kullanırdım, neden altın yumurtlayan tavuğu satıyım ki :)

madem yönteminiz yüzdeyüz işe yarıyor, neden kendiniz için kullanmıyorsunuz, benim yüzdeyüz çalışan forex taktiğim olsa hiçkimseye satmam, full kendim için kullanırdım, neden altın yumurtlayan tavuğu satıyım ki :)

Böyle konular genellikle ya sermaye biriktirip ilk defa Forex'e girmek için açılır yada Forex şirketinin hazinesini doldurmak için. Güçlü bir bahane gelecek şimdi, hazırlıklı olun :D

Okuyup böyle bir yorum yazmış olman daha büyük sıkıntı. Demekki birşey anlamamışsın. Kandırma neresinde izah eder misin? Normal bir webmaster veya Youtuber a bu hizmet verilecek demiyorum. Forex ile ilgilenen arkadaşlara hitap ediyorum. Bilen kişiler konuyu okudu vakit anlayacaktır. Herhangi bir ucrette talep edilmiyor. Yani sıra kalkıp yok kandırmaca dolandırıcılık vs diye itham edemezsin. Içeriği bilmiyorsa yorum yazma arkadaşım.

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

Forex ile uğraşıyor musunuz?

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

Not: Anlaşılamamış olması ihtimalinden sebep yineliyorum.
1.HERHANGI BIR.FOREX FIRMASINDA IŞLEM YAPAN ARKADAŞLARA UCRETSIZ OLARAK SINYAL VERILECEKTIR.
2.KESINLIKLE FIRMA ONERISINDE BULUNULMAYACAK.
3.investing.com adresinde dogalgaz emtiansinda yorumlar kısmından 1bilen kullanicisini takip ediniz.

Son düzenleme:
2007 -2008 yıllarında Amerikada tanıştım forexle . spk nın denetlemediği , forex şirketlerinin Türkiyede milleti tokatladığı yıllarda da çok aktiftim. Tarihe karışmış bir çok forex şirketiyle çalıştım .Hala ara ara takip ederim .

UZAK DURUN .

birikmiş bi 2000 tl param var hemen forexe girip kaybetmeliyim

Okuyup böyle bir yorum yazmış olman daha büyük sıkıntı. Demekki birşey anlamamışsın. Kandırma neresinde izah eder misin? Normal bir webmaster veya Youtuber a bu hizmet verilecek demiyorum. Forex ile ilgilenen arkadaşlara hitap ediyorum. Bilen kişiler konuyu okudu vakit anlayacaktır. Herhangi bir ucrette talep edilmiyor. Yani sıra kalkıp yok kandırmaca dolandırıcılık vs diye itham edemezsin. Içeriği bilmiyorsa yorum yazma arkadaşım.

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

Forex ile uğraşıyor musunuz?

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

Not: Anlaşılamamış olması ihtimalinden sebep yineliyorum.
1.HERHANGI BIR.FOREX FIRMASINDA IŞLEM YAPAN ARKADAŞLARA UCRETSIZ OLARAK SINYAL VERILECEKTIR.
2.KESINLIKLE FIRMA ONERISINDE BULUNULMAYACAK.
3.investing.com adresinde dogalgaz emtiansinda yorumlar kısmından 1bilen kullanicisini takip ediniz.

Haklısınız ücret talep etmiyorsunuz, MİLLETİN PARASINDAN KOMİSYONLUK ALACAK ŞEKİLDE FOREX ŞİRKETİNE YÖNLENDİRYORSUNUZ.

Haklısınız ücret talep etmiyorsunuz, MİLLETİN PARASINDAN KOMİSYONLUK ALACAK ŞEKİLDE FOREX ŞİRKETİNE YÖNLENDİRYORSUNUZ.

Notları tekrar okur musunuz?
Hiç bir şekilde forex firması yönlendirme yapılmayacak!!!
Kim neyin komisyonunu verecek????
Arkadaşım forexi elestirebilirsin sıkıntılı tarafları var. Konu başlığına bakarsanız forex de kaybedenler için açılmış. Konuyu incelersen forex te işlem yapanlara yönelik. Kimseye forex hesabı aç öğretecegim taahhütü yok!! Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri