Kaybedenler Kulübü

Belki ilham kaynagı olur diye yazıyorum umarım faydalı olur :)
Bende son 1 aydır kazanamıyordum yada konsantre olamıyordum Ayağa Kalk ve Asla Pes Etme - YouTube sonra bu videoyu izledim ve ardından kendime bir vds aldım en kolay kategorilerden 100 video çerçeveleyip attım sonra çizgi film attım balıkçılıkla ve av sporlarıyla ilgili videolar attım attımda attım ünlemi geçmek için çerçeve kullandım kanallara giriş çıkış yaparken çerez temezledim ve kanal kapanması yok çok şükür 1 haftada bir ip degiştiriyorum. Asla pes etmeyin. Korkmayın ve araştırma yapın. Günlük kazancım 50 tlye kadar çıktı ve yavaş yavaş yükseliyorum Allaha bin şükür tam gaz devam :)

beni asil üye yaz =(
sen gene 1-2 lira kazanıyorsun. ben 2 aydır tek kuruş kazanamadım. hergün kanal kapanıyor. kapanmayan kanal günlük 100den fazla izlenmiyor.

:) Sen gönüllerin asil üyesi oldun bile.

İlk 10 üyene 1 aylık Gold benden. Tamamlanınca pm at ;)

Hocam benle birlikte 10 oldu ama bana vermeseniz de sorun değil. 1 kişi daha gelmesini bekliyorum. Teşekkürler bu arada, destekçi olduğunuz için.

grubunuza katılmak değil fakat forumda öğrendiğim kadarıyla sizlere ufak tefek bilgiler verebilirim.kategori bulmanın yollarını çekielcek kanalları arştırma yolarını v.s :)

Ben de birçok yol yöntem biliyorum ve bunları paylaşmak istiyorum. Maksatım balık tutmak değil balık tutmayı öğretmek. Bu amaçta da ben yapamadım diye başkası da yapamasın değil; benim bilgi ve tecrübem olduğu halde zamanım olmuyor, bu yüzden de zamanı olanlara yardımcı olmak istiyorum. Bu konuyu da bugün öyle duygularla açtım ki, inşallah güzel şeylere vesile oluyorumdur.

Bu sözde kasıt vazgeçmemek.Sen nasıl anlarsan öyle düşün.

Teşekkür ederim

Benide yaz . Düzgün bir kategori bulamadım ,bulduklarımda ilk sayfaya bir türlü çıkamadım hit alamıyorum.

Hocam kategori sorun değil de, her kategori de ilk sayfaya çıkmak zaten olmaz. Bazı kategoriler gerçekten altın değerinde; imleme, seo, kanal yaşı ve özel açıklama v.s gerekiyor. Sizin suçunuz değil yani :)

Benide yaz hocam.. Hiç para alamadım henüz bu işten..Gerçi ben çok titiz çalıştığımdan kazanamıyorum yani acele etmiyorum falan ama işe yüklenmeye başlayıncada neyle karşılaşıcam bilmiyorum. Açıkçası motivasyona çok ihtiyacım var. O yüzden aranızda olmak isterim :)

Ben 10 yıldır web adsense sahibiydim. İlk ödememi de geçen ay aldım. Pes etmemek gerekiyor. Forumun içerisinde de bahsettim, bu ay da 500 tl gibi bir ödeme bekliyorum. Ama içimizde bulunduğumuz ay benim en kurak ayım diyebilirim. Yağmur yağıyor ama ıslanmıyorum. Bu yüzden bildiklerimizi birbirimize aktarmamızda fayda var.

Belki ilham kaynagı olur diye yazıyorum umarım faydalı olur :)
Bende son 1 aydır kazanamıyordum yada konsantre olamıyordum Ayağa Kalk ve Asla Pes Etme - YouTube sonra bu videoyu izledim ve ardından kendime bir vds aldım en kolay kategorilerden 100 video çerçeveleyip attım sonra çizgi film attım balıkçılıkla ve av sporlarıyla ilgili videolar attım attımda attım ünlemi geçmek için çerçeve kullandım kanallara giriş çıkış yaparken çerez temezledim ve kanal kapanması yok çok şükür 1 haftada bir ip degiştiriyorum. Asla pes etmeyin. Korkmayın ve araştırma yapın. Günlük kazancım 50 tlye kadar çıktı ve yavaş yavaş yükseliyorum Allaha bin şükür tam gaz devam :)

Hocam, biraz şans biraz kısmet ve bolca da vakit gerekli bunu biliyorum. Farkındayım çoğu şeyin; youtube da aynı hayat gibi... İyi analiz etmek ve bu konuda uzmanlaşmak gerekiyor. En basitinden yt'ye adım atmış biri bile sıradan birçok insanın önünde. Teşekkürler güzel temennilerin için. Videoyu izliyorum.

Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] imzası herşeyi açıklıyor :D benimde kazanç son 1 aydır 1-2 tl ama bıkmadan video atmasını bilmeli insan

burdaki üyelerin hepsinin bence ortak noktası araştırma yapmamak youtube a dar bir açıyla bakmak youtube diziden filmden çizgifilmden ibaret değil arkadaşlar daha öncede söyledim derinlere inin en pahalı cevherler en diplerde

Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır.
@mNote imzası herşeyi açıklıyor :D benimde kazanç son 1 aydır 1-2 tl ama bıkmadan video atmasını bilmeli insan

çok haklısın. burada aklı selim ender insanlardan mnote. era da öyle, birkaç moderatör ve üye de var takip ettiklerim. şimdi tek tek isim vermeyelim... akla gelen var gelmeyen var. hem bu insanların imzaları da güzel :) biz saf katıksız üye olduğumuzdan imza ekleyemiyorum ama ekleyebilseydim altta ki güzel sözlerden en az birini kullanırdım. çünkü youtube sana bana değil, dünyaya hitap eden, yüzlerce binlerce kullanıcı tarafından araştırılan bir mecra. ben de araştırıyorum. araştırdıklarımı unutacağıma, başkaları faydalansın istiyorum. ve altta yazdıklarımı da eklemekten çekinmiyorum :) Dinleyin gayri...

ben de 1 yumurta sende 1 yumurta var. sen bana yumurtanı ver, ben sana yine 1 yumurta olur bizde. ama sende 1 bilgi, bende 1 bilgi var. sen bana 1 bilgi verirsen bende 2 bilgi olur, ben sana verirsem sende 2 bilgi olur. amaç burada biraz oh çekmek, nefes almak ya da soluklanmak. iyinin iyisi, iyinin daha iyisi, hatta biraz daha giderseniz mükemmelin de mükemmeli var. Birinin çöpü, bir başkasının hazinesi olabilir. Bıkmadan usanmadan utanmadan hatta umarsızca videolar atmak ve bunları Amerika'yı baştan keşfeder gibi uğraşmak 'amaçsız gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez' savından öteye gitmiyor. İşte amaç şu ki, ben 1-2 tl kazanan kardeşimin 3-4 tl kazanmasını istiyorum. aynı şekilde bu kazanç bana da yansısın.

burdaki üyelerin hepsinin bence ortak noktası araştırma yapmamak youtube a dar bir açıyla bakmak youtube diziden filmden çizgifilmden ibaret değil arkadaşlar daha öncede söyledim derinlere inin en pahalı cevherler en diplerde

bir arkadaş balıkçılıktan bahsetmiş. forumda birkaç kişi nba kavgaları felan bulup atıyor. bazı kişiler yürüyüş videoları atar, bazıları martı. bu tamamen insanın ilgili alanı, hayata bakışı ile alakalı. elektrikle uğraşan bir arkadaşım elektrik videoları bulup atıyordu. çünkü ben ondan daha iyi elektrçi değilim. ben tv ciyim, ne izlenir ne izlenmez az çok biliyorum ama bir başka arkadaş bunların hepsinden habersiz, o da kazansın istiyorum. onun da cebinde tarımla alakalı bir şey varsa ve değerlendirmiyorsa, başkası da bunu kullansın...

Hocam bende kazanamıyordum iş kategoride bitiyor bırakın 1 hafta full kategori arayın her dilde... Buldum kategoriyi şuan Allaha şükür çok iyi

size bi taktikte benden olsun. video spamlamak yerine video editlemeyi öğrenin.

son zamanlarda spor calısıyorum 3 tane video buldum 3 dünya engeli yedi ben nerde yanlış yapıyorum bundan önce el işleri kategorisinde bir kanal vardı günlük 1 tl filan bırakıyordu ama oda topluluktan kapandı yazın benide su listeye hocam

1 senelik kanalimda kapandiktan sonra elimde yeni acilmis sadece mn agina bagli cizgi film kanali var. Ona da odeme yapar mi yapmaz mi bilgim yok suan sifirdayim yani :D

Yaklaşık 12 gün oldu bu işe başlayalı günlük 4-5-6 TL civarı kazanıyorum.Lütfen vazgeçmeyin.Spam çalışıyorum.Günlük 2 K izlenimim var.4-5 tane kanalım var adsense bağlı.2 tane Quiz e bağlı kanal.
Sadece şunu düşünün.Dünya üzerinde her ülkede Televizyon varmı var.İnternet varmı var.E youtube'a erişim varmı o da var.
Siz bence kazanmak için düşünmüyorsunuz sadece o kadar.Unutmayın spam kazandırmaz belki ama kaliteli spam kazandırır.
Tek bir kanal açıp sadece ona yüklenmeyin.Siz spamcısınız.

Son düzenleme:
Ben nereye gideyim günlük " 0 - 0,20 " :D tabi bende 1 video var 1 ay oldu 7 tl kazandım o videodan :D

Kaybedenler kulübü üyelerinin kazanmasına vesile olan [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ' a teşekkürler :) Gold üyeliklerimiz hayırlı olsun.

benımde adımı yazarmısın oraya hocam..

Günlük 5 ve 10 lıra arası

Ne yaparsam yapayım günlük max 1-2 tl kazanıyorum diyenleri bu kulüp çatısı altında toplamayı amaçlıyorum. Akıl akıldan üstündür, belki bilgiler paylaşılarak 1-2 tl 3-4 tlye çıkartılır. Kulübe katılmak isteyenler buraya ismini yazdırabilirler. Lütfen son 1 ay ortalaması 1-2 tl olanlar katılsınlar.

Arkadaşlar dipnot olarak şunu söylemeliyim. Çok şükür 30'una merdiven dayamış birisiyim. Kendi sabit gelirlim bulunmakta ve halen 15 yaşındaki akla sahip değilim. O yüzden lütfen tartışma, aşağılama, ego tatmini v.s yapmanıza gerek yok. Yapanlar report edilir bilginize.

Not. Arkadaşlar kulüp üyelerinden ünlem geçmeyi bilmeyen ya da dünya engelinde zorlanan; renderda , kurguda bilgisi olmayanlar bana yazarsa yardımcı olacağım.

Kaybedenler Kulubü Üye Listesi

1- edius
2- bursalee
3- AzomaXTR
4- sasaleyte
5 - ligtv39
6 - xantos
7- Raggaem
8 - xiery
9 - RanSarLas
10- serce
11 - FaDex
12- EnesYesil
13- forumiyinet123

hani hocam beni neden yazmıyonuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri