Kayıp birisi için acil yardım lütfen !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dersimli

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar 6 gündür kayıp 16 yaşındaki kız kuzenime bir türlü ulaşamıyoruz aramadıgımız sormadıgımız yer kalmadı ailecek yıkık ve sıkıntı içindeyiz ona polis yolu ile değilde bizzat kendimiz ulaşmamız gerek polise verirsek bulması hem uzar hemde bizden dahada uzaklaşıp yanlış şeyler yapabilir. ona ulaşmamızın tek yolu kullandığı instgrm ve facebook hesabı şu anda hesaplarını takip ediyorum bölge olarak kendini belli ediyor ama tam bir yer belirleyemiyoruz , bana bu hesaplardan birisini elegeçirbilicek yada en son konumunu görebilicek birisi olursa ücretli yada sevap karşılığında çok minnettar olurum.

Not: Eğer adminler benim ve konumla alakalı sıkıntı yaşarlarsa annesi yakınları ve aile facebooklarımızı onlara atabilirim aile ve dayısı olduğumu anicaklardır tşk.

kullandıgı gmaili bulursan herşeyine erişebilirsin.Ama polise haber verin onlar illaki bulurlar telefonundan madem kullanmaya devam ediyor. Bilişim her türlü yerini tespit eder.

Polise haber vermeden ulaşmak nedir ya. Polise verirsek hem uzar diyorsun hemde bu forumdan yardım istiyorusun

polise haber vermemek nedir derken ! , bundan 1 sene öncede bu olay oldu ve arkadaşları ona haber verdiklerinde çok yaklaşmışken tekrar başka arkadaşlarının yanına sığındı ve 1 hafta geç bulduk bunuda polis değil biz arkadaşlarının evlerini tek tek gezerek zorlaya zorlaya bulduk. sayfasında kendi gibi çok arkadaşı var kız erkek rezillik diz boyu anlicağın.
@xFactoria

hocam o zaman basit 3-4 kuzen kardeş toplaşıp arkadaşlarının yanına gidip "nazikçe" soracaksınız kuzeniniz nerede diye

kuzen neden evden kaçtı? polisin bilmesini istemediğiniz şey nedir?

sakıncalı bir konu.. altından herşey çıkabilir.. o yüzden tek yol kolluğa başvurmanız

evden kaçma sebebi bu akıllı telefon elinden aldığıından ve babasının tarafınından kırıldıgından dolayı şu anda telefon yok ama bir şekilde facebook wifi pc şekilinde giriyor bir yerden daha önceki dönemde arkadaşları ona telefon vermişlerdi ama hat yoktu sadece uygulama kullanıyordu. @hedefyoutube

İnstagram fotoğraflarında konum paylaştıysa veya yazı oradan bulma imkanınız olabilir özelden pm ile atarsan yardımcı olmaya çalışırım

İşi emniyet veya diğer yasal yollarla çözmelisiniz bence. İzini kaybederseniz ne yapacaksınız?

şimdi arkadaşlar savcılığa verdiğinizde ailevi takip başlıyor ve yiğenimin aileden alınma korkumuz var. anne baba anlaşamıyor ama şiddet yok sadece birbirlerinde sıkıntı var cocukda arada sanki kendini değersiz gibi hissediyor , ve çok şımarık ve laf anlamayan birisi bunu bana yardım edebilicek kişi hemen anlicak zaten.

kız çocugu bu başına bişe gelir falan mazallah vicdan azabı çekersin sonra polise başvurmanı öneririm.

Allah yardimciniz olsun.Zor bir durum.Her saniyenin önemi var bu olayda.Insallah hemen bulursunuz.

akıllı telefon gmail bağlı ise anca bulursunuz da telefon verdikleri akıllı mı tuşlu mu bilemezsin facebook ,twitter, instagram hack yapacak aramızda arkadaş yoktur yani anca kendi ele vermesi lazım yukarda arkadaşta yazmış konum vs var ise belki..

Merhaba hocam kuzeninize ulaşmanız için bir yöntem söyleyebilirim öncelikle facebook arkadaşlarından pek konuşmadığı ama tanıdığı birini bulun daha sonra o hesabı bire bir kopyalayarak yeni facebook açın. 2. isim olarak yeni hesap falan yapın veya yapmayın. Kuzeninizi ekleyin ve muhabbet açın yeni hesap falan filan, bayadır görüşmüyoruz nerelerdesin falan ama bunları yapmadan önce kesinlikle muhabbet edin tak diye sormayın. Kendinizi açığa çıkarak şeyler söylemeden görüşecek konuma getirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri