Kayıp birisi için acil yardım lütfen !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polisin bize ilkinde geri getirmesi değiştirmedi şimdide değiştirmez. yeri belli kayıp değil ama o belli yer içinde bulamıyoruz kapıya polis getirmesinden se biz alıp konuşup getirmek istiyoruz hesaplarında yedikleri içdikleri yerlerin resmi yok ama ufakdan da olsa bişeler yazarak hava atıp kendini belli ediyor oyüzden konumu tam bulabiliriz diye konu açtım. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

kardeşim evde kullandığı bilgisayar varmı acaba facebook falan girdiği

Eğer kaçtıktan sonra facebook instagram vs. hesaplarına resim attıysa ve telefonunda konum servisler açıksa (retrica vs. ile efekt vermemişse) yerini sokağını kordinatını bi arkadaşım yardımıyla bulabiliriz.

şu anda 5 kişi son yorumlarına bişeler yazmış yazıyorum özelden ama cevap yok hepsi justin tipli çokda uyuzlandırmıyorumda boşda yanlız gibi görünmesin diye cevap geldiği anda birşeyler sormaya başlicam yazdıklarına yorum yapabilinir istesem ama hesabı kaparsa yada yorum bölümünü arkadaş bölümü kaparsa daha zor olur.
@furkanture20

dediğim gibi telefonda sim kartta bizde cevap olarak yazdım sana dostum. elinde ne olduğu belli değil.
@furkanture20

[MENTION=30571]Dersimli[/MENTION] daha önce de kaçtı demişsiniz geçen yıl B.H.Paşa Mahallesinde 15 yaşlarında bir kız çocuğunu karakola teslim etmiştik. Aynı kişi olabilir mi acaba? İsmi "R" ile başlıyordu.

şimdi 2 arkadaşa attım profili bakıcaklar bir vaatte bulundular telefon sim kart evde kırık şekilde bizde duruyor yani sadece şu anda nerde nasıl oldugu belirsiz bir facebook var taximde 2 saat önce resim atmış geziyoruz gibisinden.
@kubmarley

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:13 ----------

şu an itibarı ile forumdan çıkmam gerek mesajlarınız olursa yazıcam. düşünen yardım sever herkes için tşk.

hocam özelden adresleri at bulmaya çalışayım birkaç yol biliyorum zamanında benzer bir durum yaşadık

arkadaş facebook adresini bana yolladı baktım mailini bulamadım çok karışık kombinasyondan baktımda bulamadım çok karışık maili var.Arkadaşlar kişinin tanımı şöle gerçekten kaçtığı belli oluyor gibi 1 fotoğraf atmış gözlükle vs kendini gizliyerek arkaplanı gizliyerek atmış arkadaşın dediği gibi [MENTION=30571]Dersimli[/MENTION] eğer normal yüzü gözüken bi fotosu varsa mahsuru yoksa burada paylaş istanbulda oturan mutlaka arkadaş vardır gören olursa takip eder sana haber eder vs tip olarak arkadaşın kuzeni popüler tipler olarak takılıyo.Çevresi vs geniş yani klasik 16 yaşında "Ergen" olarak tabir edebilriim.Diceksinizki nerden biliyon.Benim yaşımda bu civarlarda okulda bu tarz 1000 kişi görüyorum [MENTION=30571]Dersimli[/MENTION] Hocam kız arkadaşlarına mesaj atmayın yakın oldukları sölemez erkeklere yönelik mesaj atın yazarsanız facebooktan

Siber bilişimden bir abim var 10 dakikada buldururum kızı, Ama yapmam. Yanlış anlamada ne malum kızı infaz etmeyeceğin? Polis karışmasın dediğin zaman ister istemez kıllanır insan. Reşit olmayan kız zaten şikâyetçi olsan bırak taksimde gezmeyi evden dışarı çıktığında anında alırlar onu. Siber suçlara başvur anında ip'den adres versinler sana. Geçmiş Olsun Sıkıntılı bi durum. Arkadaş ortamından koparmanız gereek, evden kaçıyorsa bir şeylerde kullanıyordur o, ALLAH muhafaza kötü yola bile düşer. Bir an evvel pedagog psikolog rehabilite etmeli kızı yoksa hayatı kayar

herkese teşekkürler yardımlarınız için forumdan bir şey pek çıkmadı bakalım yarın üçbeş konvoy 2 günde buluruz diye düşünüyorum , kimseninde aklına bişe gelmesin adım Nick: Dersimli diye doğuluyum diye bir düşünce geliyorsa aklınıza yok asarlar keserler diye öyle bişe olması imkansız biz birbirimize ve halsiyet şerefimize , canımıza kanımıza çok bağlı biriyiz her aile bireyleri gibi , bizim için bedenimizde nefes almadan yaşamak kadar zordur kötü olmak , şu sıkıntı ve durumları yaşamadan kimsenin anlaması zordur. kız evladı yada yakını olan çok iyi anlar iç acısını.

---------- Spam Engelliyici 01:16 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

Adminlerden ricam konu kitlenirse sevinirim konuyu okuyanlar özelden yardım etmek isterlerse sevinirim.

polise durumu anlatıp yerinin tespit edilmesi için yardım isteyebilirsiniz hocam..

Yarın bu konuyu savcılığa şikayet edecem kayıp durumunda polise başvurmanız gerek. Kendi başınıza konvoyla kayıp aramak sizin haddinize değil. Polis olayın iç yüzünü öğrendiğinde bizde anlarız neler olup olmadığını.

Konuyu kilitledim bu gibi durumda Polise haber verilmemesi gibi bir durum olamaz ne gerekiyorsa o yapılır 2. defa kaçıyormuş. 3. defada kaçması kuvvetle muhtemel Gereken neyse devletin kurumları tarafından yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri