Kaynak Bulma

I
  • Kullanıcı idephis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş verenler
I

idephis

Guest
Ücretli olarak bana kaynak bulacak arkadaşlar arıyorum.benim vereceğim kaynak kelimelerle alakalı youtubede kanal arayacak 100+ videosu olanları listeye ekleyecek başka hiçbir işe karışmayacak arkadaşlar arıyorum.

Pm olarak 10 bin video başına ne kadar ücret talep ettiğinizi ve ne kadar sürede yapabileceğinizi söylerseniz ona göre iletişime geçerim

alımlar 10 bin 10 bin olarak yapılacak buna göre teklif verirseniz sevinirim.

İyi Geceler;
ALLAHA emanet olun.

Videolar telif vb. verdiğinde yapan arkadaşa sorun çıkartcakmısınız ? Bunuda açığa kavuşturalım 2 tarafında başı ağrımasın

Ücretli olarak bana kaynak bulacak arkadaşlar arıyorum.benim vereceğim kaynak kelimelerle alakalı youtubede kanal arayacak 100+ videosu olanları listeye ekleyecek başka hiçbir işe karışmayacak arkadaşlar arıyorum.

Pm olarak 10 bin video başına ne kadar ücret talep ettiğinizi ve ne kadar sürede yapabileceğinizi söylerseniz ona göre iletişime geçerim

İyi Geceler;
ALLAHA emanet olun.

10bin video çok büyük bi rakam.Bence bunu 1000 yapın.Ayrıca bir kaç kaynak kelime pm atabilir misiniz?Duruma göre size dönüş yapabilirim.

Arkdaşların bulduğu kanalları kendimde kontrol edicem yüklemeleri ona göre yapıcam o yüzden sıkıntı çıkmaz zaten kendileride benim vericeğim kelimelere telif vericek kanal olursa elerler (müzik,çizgifilm vs. )

İyi Geceler;
ALLAHA emanet olun.

ben ytpara daha yokken bu işe başladım, seçtiğin kelime yada kelimelerle alakalı nasıl sürüyle yüzlerce video nasıl bulunur çok iyi bilirim
kullandığım birçok yöntem taktik strateji var

konuyla alakalı pm atarsanız yardımcı olurum

10bin video çok büyük bi rakam.Bence bunu 1000 yapın.Ayrıca bir kaç kaynak kelime pm atabilir misiniz?Duruma göre size dönüş yapabilirim.

bu işlemi aslında kendim yapıyorum 1000 video bulmak söylediğim kaynak kelimelerle 10 dakikamı bile almıyor.kelimeler kaynak açısından zengin o yönden sıkıntınız olmasın.çalışacağım kişilerden devamlı alım yapıcam bu yüzden de kendilerindede biraz ilgi bekliyorum

Elimde bununla ilgili bir bot var. Deneme için 1 kelimeyi pm atın bi bakıp size deneme listesi vereyim.

inş alıcı çıkar kardeşim iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri