Kayseri de istisna hesabı açtıran var mı?

bluephramid

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar.

kayseride yaşıyorum, kayseride istisna hesabı açtıran varmı varsa hangi şubede açtırdı bilgi verebilirmi acaba?

hocam vergi dairesine gidip eğer açtıran yoksa ya da örneği yoksa kendin izah etmelisin ki açsınlar. İstanbulda alanlar bir iki günde alırken ben konyadayım bir ayımı aldı ki başka vergi dairesinden(yine konyada) bir iki günde alanlar olmuş o yüzden derdini oraya anlatmazsan bekletebilirler hocam, nacizane tavisyem bu olur.

hocam vergi dairesine gidip eğer açtıran yoksa ya da örneği yoksa kendin izah etmelisin ki açsınlar. İstanbulda alanlar bir iki günde alırken ben konyadayım bir ayımı aldı ki başka vergi dairesinden(yine konyada) bir iki günde alanlar olmuş o yüzden derdini oraya anlatmazsan bekletebilirler hocam, nacizane tavisyem bu olur.

üstad istisna belgesini aldım. bankadan hesap açtıramıyorum beceremediler bir türlü

üstad istisna belgesini aldım. bankadan hesap açtıramıyorum beceremediler bir türlü

Bu sorunu çözdüm. Ziraat bankasına git bu 1
mail atıldı onlara sosyal içerik üreticililer mobil uygulamalarla ilgili. O maili bulsunlar. Gişe işlemlerindekiler sorma bilmezler bu da 2
maili okusunlar ve orada yazılanları yapacaklar bu da 3.

ben iş bankasından açtırdım. sosyal medya gelirleri için "dijital işim hesabı" açtıracağım dediğiniz zaman bilmeseler bile kendi sistemlerine baktıklarında görüp açabiliyorlar.

ben iş bankasına ilk gittiğimde ne dediğimi anlamadılar araştıracağız diyip beni gönderdiler fakat dijital işim hesabı açtıracağım dediğim zaman sistemden görüp açtılar.

Ben istanbulda ilk ziraat bankasına gittim sinema film video ve televizyon programları yapım faaliyetleri adı altında bir hesap açtırdım sonra iban cüzdanımı vergi dairesine gittim istisna belgesini almak istiyorum youtuber için vs dediler evet dedim direk dilekçe doldurdular sonra uygulama indirdim kayıt oldum GİB isminde uygulama internaktif e tebligat geliyor takibi yapılabiliyor sonrası istisna belgesini şübeye teslim ettim bu kadar.

yani il farketmeksizin rahatlıkla ziraat dışında bu işlemler yapan banka yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri