Kaz Tüyü Mont Nereden Bulabılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 3 sene once mont almıstım kucuk geldıgınden yenı mont alıcam kaz tuyu mont nereden bulabılırım ıstanbulda bılgısı olan var mı ?

Geçen sene almıştım hocam bende zara'da bulabilirsen geçen senenin ürünün çok sağlam tavsiye ederim.

kaz tüyü montu kayakta giyiyoruz.(ben kayamiyorum) :) yani soguga son derece etkilidir.bu evereste cikanlarda ondan giyiyordu bildigim kadariyla.

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] konuyu gördüğümde yapmayı düşündüğüm şeyi yapmışsın tebrik ediyorum. hayvanlardan yapılan elbiseleri ve eşyaları kullanmıyorum. onlarında sonuçta bir canı var.

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] konuyu gördüğümde yapmayı düşündüğüm şeyi yapmışsın tebrik ediyorum. hayvanlardan yapılan elbiseleri ve eşyaları kullanmıyorum. onlarında sonuçta bir canı var.

Bu video yeterli olacaktır :(

edit: [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] arkadaşta aynısını paylaşmış. Bende kaz tüyü yastık ararken bu videoyu bulmuştum. Sonra vazgeçtim
https://www.youtube.com/watch?v=vvqNTD8JgCU

Son düzenleme:
http://www.patikaoutdoor.com/
Doğaspor: yürüyüş, kampçılık, tırmanış, bisiklet, yüzme ve dalış malzemelerinde uygun fiyat hızlı teslimat
Kutupayısı Doğa Sporları Malzemeleri - Outdoor | Kamp malzemeleri | Termos

gibi outdoor sitelerinden alabilirsin. 3 sitede güvenilirdir. Tercihime göre sıraladım.

North face, marmot, millet, lafuma tavsiye ederim.

lafuma aralarında en hesaplı olanıdır. Şehirde giyeceğinden hepsi işini fazlasıyla görür.

Su geçirmez
hava alabilen
dikişleri su için çift katmanlı
İsteğine göre kaç fill olduğu ( 600 fill kaz tüyü, 700 fill kaz tüyü gibi)

Bu tarz ürünlerde görsel şıklığından ziyade performansı öncelikli olmalıdır.

Birde kaz tüyü alacaksan mutlaka ama mutlaka o markanın kaz tüylerini nasıl temin ettiğine bak.

Lakin hepsinden önemlisi bu tür ürünlerin kürkten farkı yoktur. Hiç o tüyler nasıl elde ediliyor düşündünüz mü ? Alttaki linke bakabilirsiniz? ( Video hoş olmayan görüntüler içeriyor )

Tabi ki bazı markalar tüy teminini bu şekilde değil de yenmek için kesilen kazların tüylerini kullandıklarını söylüyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=vvqNTD8JgCU

arkadaşlar bunu koyun yünü gibi düşünmeyin koyun yünü saç trası gibi alınır yapan kişi acımasız vs değilse hayvana eziyet olmadan alırsın fakat kaz tüyü kazın tüylerinin kökten yolunması ile alınıyor bildiğiniz derinizin yüzülmesi misali yani ben vicdanınızla hareket edin derim.

arkadaşlar bunu koyun yünü gibi düşünmeyin koyun yünü saç trası gibi alınır yapan kişi acımasız vs değilse hayvana eziyet olmadan alırsın fakat kaz tüyü kazın tüylerinin kökten yolunması ile alınıyor bildiğiniz derinizin yüzülmesi misali yani ben vicdanınızla hareket edin derim.

Aynen koyun yünü gibi kesinlikle düşünülmemeli, koyun yününün haycandan alınmasının Koyunada sağlık açısından faydaları var. üstelik koyunda bu işlem inciltmeden yapılır

aga konu nereden nereye gelmıs sız gundelık hayatta et yemıyormusunuz vejeteryanmısınız sacmalamayın allah askına ya

almayın şöyle şeyleri yazık günah talep olmazsa üretimde olmaz

aga kaz tuyu ne oldugunu bılıyormusunuz north face,nike mont butun sattıkları urunler kaz tuyudur kaz tuyu hakkında bılgısı olmayan arkadaşlar forumda yorum kardesım gıdın youtube vıdeo mıdeo atın ısınız fln yokmu sızın allah askına ınsanı foruma sokmayı sohbet muhabbet etmeye pısman ettırıyorsunuz yemınle
nike-anthem-700-down-kapusonlu-bayan-mont-original-detail.jpg

vs vs vs gıbı pıyasa sısme mont olarak gecer

aga kaz tuyu ne oldugunu bılıyormusunuz north face,nike mont butun sattıkları urunler kaz tuyudur kaz tuyu hakkında bılgısı olmayan arkadaşlar forumda yorum kardesım gıdın youtube vıdeo mıdeo atın ısınız fln yokmu sızın allah askına ınsanı foruma sokmayı sohbet muhabbet etmeye pısman ettırıyorsunuz yemınle
nike-anthem-700-down-kapusonlu-bayan-mont-original-detail.jpg

vs vs vs gıbı pıyasa sısme mont olarak gecer

saçma sapan konuşmayı bırak, insanda azıcık hayvan sevgisi olur. bütün hayatları boyunca işkence görerek yaşatıyorlar ve sen de o adamları destekliyorsun.. güzel kafa. sen foruma girme zaten aman diyeyim..

Herşeyin bir alternatifi var o kazın tüyü onu sıcak tutması için var senin için yok ! Hayvanlara eziyet edilerek yapılan ürünleri kullananlar (hayvanlarda test edilen makyaj malzemeleri ve bu tür giysiler .) benim gözümde insan değildir o eziyeti yapanlardan farkı yoktur.

sayın moderetorler konuyu kılıtlermısınız bır urun hakkında bılgısı olmayan adamlar yorum yapıyor cıldırcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri