Merhaba arkadaşlar 3 sene once mont almıstım kucuk geldıgınden yenı mont alıcam kaz tuyu mont nereden bulabılırım ıstanbulda bılgısı olan var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] konuyu gördüğümde yapmayı düşündüğüm şeyi yapmışsın tebrik ediyorum. hayvanlardan yapılan elbiseleri ve eşyaları kullanmıyorum. onlarında sonuçta bir canı var.
arkadaşlar bunu koyun yünü gibi düşünmeyin koyun yünü saç trası gibi alınır yapan kişi acımasız vs değilse hayvana eziyet olmadan alırsın fakat kaz tüyü kazın tüylerinin kökten yolunması ile alınıyor bildiğiniz derinizin yüzülmesi misali yani ben vicdanınızla hareket edin derim.
Merhaba arkadaşlar 3 sene once mont almıstım kucuk geldıgınden yenı mont alıcam kaz tuyu mont nereden bulabılırım ıstanbulda bılgısı olan var mı ?
orayla boyner baktım kardesım sırf bayan urunlerı var besıktas magazasındaMangoda oluyor Kaz tüyü ceketler bayanlarda biliyorum. Mango Man bulursan uğra.
aga kaz tuyu ne oldugunu bılıyormusunuz north face,nike mont butun sattıkları urunler kaz tuyudur kaz tuyu hakkında bılgısı olmayan arkadaşlar forumda yorum kardesım gıdın youtube vıdeo mıdeo atın ısınız fln yokmu sızın allah askına ınsanı foruma sokmayı sohbet muhabbet etmeye pısman ettırıyorsunuz yemınle![]()
vs vs vs gıbı pıyasa sısme mont olarak gecer
orayla boyner baktım kardesım sırf bayan urunlerı var besıktas magazasında
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.