Kazanamıyor musun ? Kanalların mı kapanıyor ? İçeriye gel :D

Bence bu fotoğraflarda su tonları ve yeşillerle biraz oynanmış. :D Yani gittiğinizde daha farklı olabilir... Bu nedenle fazla üzülmeyin :D (Ya da üzülün yapacak bişe yok :( )

Kazanıyoruzda ödemeyince sadece resme bakıyoruz işte.
:D

Fotoğraflar fake. Gerçek olmadıklarına kendimi inandırıp teselli buluyorum

Fotoya baksak kanallar kapanmayacak mı

:) kanalların kapanmasıyla maldivlerin arasındaki bağı çözemedim :) maldivlere gidinde kanallar spama düşmeyecekse hemen forumda bilet kestirelim

Tabii ki arkadaşlar Google amcamız biz Youtuberlara özel kampanya başlattı bilmiyor musunuz :D 7 gün 7 gece maldivlerde tura katılan spammer arkadaşlara 2 ay boyunca kanal kapanmama garantisi veriyor, bilmiyor muydunuz yoksa ? :D

Tabii ki arkadaşlar Google amcamız biz Youtuberlara özel kampanya başlattı bilmiyor musunuz :D 7 gün 7 gece maldivlerde tura katılan spammer arkadaşlara 2 ay boyunca kanal kapanmama garantisi veriyor, bilmiyor muydunuz yoksa ? :D

maldivlerdeyiz biz şuanda kanallarımız artık kapanmayacakmış

kazanıyoruz ama klima bozuldu, sabahtan beridir sıcaktan beynim uyuştu.

biz kazanıyoruzda ne oluyor ölümlü dünya 4 sene evvel bunun 10/1 ini kazanıyordum sorunlarım vardı şimdi 10 katını kazanıyorum yine sorunlar yine dertler var.Çok boş bu dünya insanın en büyük aldatmacası parayı bulunca herşeyin düzeleceğini sanması halbu ki yok öyle bir dünya ölene kadar sıkıntı çekeceksin

maldivlerdeyiz biz şuanda kanallarımız artık kapanmayacakmış

hadi iyisiniz yine hocam 2 ayda bi maldiv parası daha çıkar :D

kazanıyoruz ama klima bozuldu, sabahtan beridir sıcaktan beynim uyuştu.

maldivlere hava almaya gidebilirsiniz hocam :D

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:11 ----------

biz kazanıyoruzda ne oluyor ölümlü dünya 4 sene evvel bunun 10/1 ini kazanıyordum sorunlarım vardı şimdi 10 katını kazanıyorum yine sorunlar yine dertler var.Çok boş bu dünya insanın en büyük aldatmacası parayı bulunca herşeyin düzeleceğini sanması halbu ki yok öyle bir dünya ölene kadar sıkıntı çekeceksin

aynen hocam kesinlikle öyle sonuna kadar haklısınız :) zaten konuyu eğlence amaçlı açtım yani fakat şöyle bir şey de var bence insan dini ibadetlerini yapıp bu dünyada gezebildiği kadar gezmeli, araba motor bilgisayar falan boş iş yani gezmenin yanında. Dünyaya 1 kere geliyoruz ve gerçekten çok güzel yerler var dünyada :)

aynen hocam kesinlikle öyle sonuna kadar haklısınız :) zaten konuyu eğlence amaçlı açtım yani fakat şöyle bir şey de var bence insan dini ibadetlerini yapıp bu dünyada gezebildiği kadar gezmeli, araba motor bilgisayar falan boş iş yani gezmenin yanında. Dünyaya 1 kere geliyoruz ve gerçekten çok güzel yerler var dünyada :)

.....

Son düzenleme:

aynen artık kanal kapandı derdimizde kalmadı haftaya Kauai gidicez spam yapmaya :)

aynen artık kanal kapandı derdimizde kalmadı haftaya Kauai gidicez spam yapmaya :)

Ya hocam valla yazmayın şöyle cennet gibi yerleri harbiden böyle kendimi atasım falan geliyor aşağıya :D :D Ya insanlar nerelere gidip geziyor yüzüyor biz burada hala pc başındayız :D Ahh Hawaii ahh.. çok fena kıskandım şimdi orada yaşayan insanları :D

Yalnız var ya fotolara bakıp derin bir "off" çekiyorum :D

Adam paraları ödemedikten sonra kanalları hayvan gibi şiii mi yapacaz :D

Ya hocam valla yazmayın şöyle cennet gibi yerleri harbiden böyle kendimi atasım falan geliyor aşağıya :D :D Ya insanlar nerelere gidip geziyor yüzüyor biz burada hala pc başındayız :D Ahh Hawaii ahh.. çok fena kıskandım şimdi orada yaşayan insanları :D

Yalnız var ya fotolara bakıp derin bir "off" çekiyorum :D

hawaiden Phi phi adalarına gidicez hacı daha yolumuz uzun :D

Adam paraları ödemedikten sonra kanalları hayvan gibi şiii mi yapacaz :D

dinime imanıma Adsense'ye bi tepik vursam yuvarlarım atarım ha. ayı gibi ödeme yapmıyosunuz lan. kimi bankaya giriyo kimi adsenseye giriyo. :D

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

hawaiden Phi phi adalarına gidicez hacı daha yolumuz uzun :D

Hocam yapmayın nolur :D :D Spam yapamıyorum google da böyle yerlerin fotoğrafına bakarken :D

dinime imanıma Adsense'ye bi tepik vursam yuvarlarım atarım ha. ayı gibi ödeme yapmıyosunuz lan. kimi bankaya giriyo kimi adsenseye giriyo. :D

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

Hocam yapmayın nolur :D :D Spam yapamıyorum google da böyle yerlerin fotoğrafına bakarken :D

bu adalar can :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri