Kazanç 1 Doları Geçmiyor

B
  • Kullanıcı bariskilic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ben üsttede saygı duyduğumu söyledim sen uzattın konuyu neyse sıkıntı yok devam :D

Daha saçma bir örnek olamazdı yani tebrik ediyorum seni İslam her şeyi açıklamaz bazı şeyleri insanların ana hatları üzerinden açıklaması gerekir.Sence bir insanın youtube çıplak kız fotoğrafları atması dini açıdan doğru bir şeymi sen herhalde Kuranı ı Kerimde yada peyg.sünnetinde youtube a çıplak kız videosu atılmamaldır gibi bir ibare bekliyordun herhalde değilmi?

Şimdi +16 ve +18 caiz mi değilmi ? :confused:

ya şu tepki veren arkadaşlar bi anlatsaya kanalları ne üzerine ve özellikle videoları nerden buluyorlar ?? milletin çektiği videolardan para kazanmak yani sizin bakış açınızdan kul hakkı yemek helal ama +16 veya +18 se haram ? :rolleyes:

internette vakit geçirmekte haram ona kaldıysa,vaktini boşa öldürüyorsun anlamı çıkıyor.

Asıl çarpıtma buna denir işte.Demişsinki başkalarının videolarını yükleyerek para kazanıyon diye sana bunu bir misalle anlatayım:Aldığım videolar youtube dan değil.Olanları ise:Youtube a attığım videolar farklı başlıklar farklı videolar.Yani asıl video sahibinin bir zararı söz konusu değil.Paylaşım yapıyorum.Diğelim adam ingilizce bir video atmış.İngilizce bilmeyen adam izleyemiyor değil mi?,Ben bunu arapçaya veyahut fransızcaya çevirdiğimde noluyor?Adam oradan izliyor.Zaten adam ingilizce bilmedği için oradan izlemiyor.Dolayısıyla orjinal video sahibi bir zarara uğramış olmuyor.Çünkü benim videom büyük bir ihtimalle önerilen videolarda gösteriyor ve farklı bir dil olduğu için o kişiyle hiç bir alakam olmuyor.Bunu çok düşündüm cotoni.Acaba reklamdan kazandığım ondan bir eksiltme yapar mı diye?Ama dediğim gibi sonuç olarak farklı bir şekilde yüklediğim için o zarar görmüyor tıklamaları azalmıyor.Eğer bu yaptığım yanlışsa diyelim ki yanlış zarar zarar ile telafi edilemez.Şöyle düşünmemeliyim yani "Nasıl olsa şöyle bir yanlış yaptım, şunu da yapsam bir şey olmaz"
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Şimdi +16 ve +18 caiz mi değilmi ? :confused:

ya şu tepki veren arkadaşlar bi anlatsaya kanalları ne üzerine ve özellikle videoları nerden buluyorlar ?? milletin çektiği videolardan para kazanmak yani sizin bakış açınızdan kul hakkı yemek helal ama +16 veya +18 se haram ? :rolleyes:

Kardeş bence eğlence kategorisi üzerine eğil.15 16 tane daha kanal aç vds vps bot falan herhangi birini kullan.Her gün her birine 15-20 video at.İnşallah 15 güne netice alırsın.
Arkadaşlar neolur güzel bi kategori verin o kategori üstüne yoğunlaşayım. Adsensem 1 doları geçmiyor. 5-6 kanalım var.
yorumları bekliyorum

Asıl çarpıtma buna denir işte.Demişsinki başkalarının videolarını yükleyerek para kazanıyon diye sana bunu bir misalle anlatayım:Aldığım videolar youtube dan değil.Olanları ise:Youtube a attığım videolar farklı başlıklar farklı videolar.Yani asıl video sahibinin bir zararı söz konusu değil.Paylaşım yapıyorum.Diğelim adam ingilizce bir video atmış.İngilizce bilmeyen adam izleyemiyor değil mi?,Ben bunu arapçaya veyahut fransızcaya çevirdiğimde noluyor?Adam oradan izliyor.Zaten adam ingilizce bilmedği için oradan izlemiyor.Dolayısıyla orjinal video sahibi bir zarara uğramış olmuyor.Çünkü benim videom büyük bir ihtimalle önerilen videolarda gösteriyor ve farklı bir dil olduğu için o kişiyle hiç bir alakam olmuyor.Bunu çok düşündüm cotoni.Acaba reklamdan kazandığım ondan bir eksiltme yapar mı diye?Ama dediğim gibi sonuç olarak farklı bir şekilde yüklediğim için o zarar görmüyor tıklamaları azalmıyor.Eğer bu yaptığım yanlışsa diyelim ki yanlış zarar zarar ile telafi edilemez.Şöyle düşünmemeliyim yani "Nasıl olsa şöyle bir yanlış yaptım, şunu da yapsam bir şey olmaz"
Umarım açıklayıcı olmuştur.

Peki sana 1 soru kardeş senin videolarını alıp dilini değiştirip yayınladığın adam 2 gün sonra senin gibi düşündü dediki benim videolarım güzel, ingilizce olarak güzel izlenim alıyor ben birde arapça fransizca yayınlayayım videolarımı :confused:

Güzel bir noktaya değindin.O zaman da adam eğer videolarını reklama açmışsa ve dediğin gibi seninle aynı dilde paylaşmışsa şu soru akla gelir:
Diğelim ikimizde ingilizce yayınladık.Ama aynı kelimelerle video başlığı girmemizin ihtimali kaç?Örneğin adam awesome event yazarak ingilizceye çevirdi videosunu.Ben de ne yapmıştım "Crazy girl at Hill" Şimdi gördüğün gibi yine birbirimizle alakamız yok ben onu engellemiyorum.Önerilen videolarda veya arama kutusuna bir insan crazy yazdığında veya buna benzer benim videom ile karşılaşır.Ben bu videoyu atmamış olduğumu varsayıyorum.Yine insanlar kutucuğa crazy vs yazdığında o adamın videosu gene çıkmayacak!
Eğer aklında bu konu hakkında başka şüpheler varsa p.m den mesaj atabilirsin.Bu konunun amacı dışına çıktık çünkü :)
Saygılar
Peki sana 1 soru kardeş senin videolarını alıp dilini değiştirdiğin adam 2 gün sonra senin gibi düşündü dediki benim videolarım güzel, ingilizce olarak güzel izlenim alıyor ben birde arapça fransizca yayınlayayım videolarımı :confused:

Güzel bir noktaya değindin.O zaman da adam eğer videolarını reklama açmışsa ve dediğin gibi seninle aynı dilde paylaşmışsa şu soru akla gelir:
Diğelim ikimizde ingilizce yayınladık.Ama aynı kelimelerle video başlığı girmemizin ihtimali kaç?Örneğin adam awesome event yazarak ingilizceye çevirdi videosunu.Ben de ne yapmıştım "Crazy girl at Hill" Şimdi gördüğün gibi yine birbirimizle alakamız yok ben onu engellemiyorum.Önerilen videolarda veya arama kutusuna bir insan crazy yazdığında veya buna benzer benim videom ile karşılaşır.Ben bu videoyu atmamış olduğumu varsayıyorum.Yine insanlar kutucuğa crazy vs yazdığında o adamın videosu gene çıkmayacak!
Eğer aklında bu konu hakkında başka şüpheler varsa p.m den mesaj atabilirsin.Bu konunun amacı dışına çıktık çünkü :)
Saygılar

doğru konu dışı oldu meşgul etmiyelim ama bir önceki sorumu değiştiriyorum o zaman adam 2 gün sonra baktı vide izlenimleri çok iyi değil video başlığını "Crazy Girl " olarak değişmek istedi ne olucak ?:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri