Kazanc Azligi

mixnewss

Kayıtlı Üye
KnbW8a.png

Arkadaslar lütfen bir yol gösterim erotik az kazandırıyor diyor herkes ama bu kadar azıda olmaz dimi (Partnerdeyim)

Cevap: .........

başlık yok görüntü yok nasıl anliyicaz ne kadar kazandirdigini

...... bu başlık ne Allah aşkına şu forumu adam gibi kullanmaya ne zaman başlıyacaksınız.

hocam +18 içerikden uzak durmanı tavsıye ederım hem kazandırmaz hemde kanallarının para kazanması kapanabilir.. ilk zamanlarımda bende böyle bir kanal açmıştım o kanal yüzünden 20 tane kanalımın para kazanması kapandı :)

kardeş o paradan ne hayır gelir allah aşkına bırak kendin özgün uğraş daha fazla kazanırsın

kardeş o paradan ne hayır gelir allah aşkına bırak kendin özgün uğraş daha fazla kazanırsın

hocam ben para yok die spam yapıyorum benimde içimden geliyor oturup dolasıp olayların videosunu çekeyim bişi yapayım die ama kameram yok oyun oynayıp kaydetme işindede fayda göremiorum beceremeiyorum onu

daha çok yeni bağlanmış adsense 1 haftaya oturur acele etme.

erotikse büyük ihtimal para kazanman kapanacak hit ve tık alsan bile parasını alamassın

hocam ben para yok die spam yapıyorum benimde içimden geliyor oturup dolasıp olayların videosunu çekeyim bişi yapayım die ama kameram yok oyun oynayıp kaydetme işindede fayda göremiorum beceremeiyorum onu

hocam ozaman youtube işini bırak site işlerine yönel sana önerim

KnbW8a.png

Arkadaslar lütfen bir yol gösterim erotik az kazandırıyor diyor herkes ama bu kadar azıda olmaz dimi (Partnerdeyim)
Hangi partnerde ise, iş ortağın ile iletişime geçip destek iste, eksik yaptığın birşeymi var yoksa kategorinde normal mi sana yardımcı olacaklardır.

Burda konu açarsan çözüme yönelik yorumdan çok eleştiri alırsın.

4. aydan beri burdayım farklı birşey görmedim.!

Hangi partnerde ise, iş ortağın ile iletişime geçip destek iste, eksik yaptığın birşeymi var yoksa kategorinde normal mi sana yardımcı olacaklardır.

Burda konu açarsan çözüme yönelik yorumdan çok eleştiri alırsın.

4. aydan beri burdayım farklı birşey görmedim.!

tskler hocam yorumunuz için ayrıca pm attım dönüş yaparsanız çok sevinrim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri