kazanç incelemesi

• Kullanıcı xpara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

xpara

Kayıtlı Üye
Mrb arkadaşlar kanalın para kazanması günlük kazanç ne kadara kadar yükselince incelemeye takılıyor.
Kanalım 2 sene kazanç yok denecek kadar az iken kazanç yükselişe geçiyor bir buçuk ay içinde tekrarlayan içerikten para kazanma kapanıyor nedeni nedir.

Bir limiti yok. Her ay minimum tutar 200 lira alsan bile takılırsın

Eğer sürekli kazancın varsa 3-4 ay beklet öyle çek, yada istisna hesabı aç

3-4 ayda çekmek sorun olmuyor. Arızi kazanç oluyor oda. Arızi kazanç limiti 2024 için 200.000 belirlenmiş

Para kazanma kapanması konusu ise çoğunluk orijinal içerik olsa bile elemanlardan biri popüler videolara bakıp yada videolarını iyice inceleyip(düşük ihtimal çünkü açma incelemesinde yine bakılıyor) kapatabiliyor

Bir limiti yok. Her ay minimum tutar 200 lira alsan bile takılırsın

Eğer sürekli kazancın varsa 3-4 ay beklet öyle çek, yada istisna hesabı aç

3-4 ayda çekmek sorun olmuyor. Arızi kazanç oluyor oda. Arızi kazanç limiti 2024 için 200.000 belirlenmiş

Para kazanma kapanması konusu ise çoğunluk orijinal içerik olsa bile elemanlardan biri popüler videolara bakıp yada videolarını iyice inceleyip(düşük ihtimal çünkü açma incelemesinde yine bakılıyor) kapatabiliyor

Hocam bekletip çeksede sorun oluyor
Adamlar arızi kazanç falan dinlemiyorlar
1 2 ay para çekip çağrılan tanıdımlarım var

O sizin dediğiniz spamcıların arasında çok dönen bire kelime fakat bana göre şehir efsanesi

mrb

Arkadaşlar sizi çok iyi anladım ama kazaç az iken 6 ay durup kapanmayan tekrarlayan içeriğe girmeyen tertemiz kanal, kazanç yükselince en fazla birbuçuk ay sonra tekrarlayan içerik alıyor. Ben kazanç yükselince farklı bir inceleme içerisine girdiğini düşünüyorum, telif gelse popüler videoları incelerken yakalamış derim ama bu durum farklı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri