Kazanç Taktiği Paylaşmayacak Gelmesin

D
  • Kullanıcı DivineWisdom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

DivineWisdom

Guest
Taktiklerini sır gibi saklayanlar kendi ceplerini doldurmaya devam etsin, ben burda kendi denediğim ve başarılı olduğum bir kazanç taktiğinden bahsedeceğim, belki bilenler vardır ama bilmeyenlere ışık olsun.

Bu taktik sayesinde videom 2 saat içinde 10.000 izlenmişti ve sadece bu videomdan günlük 12 dolar kazanmıştım.

Tweeter'da solda trend topic alanı vardır, ülkeleri değiştirebiliyorsunuz, mesela ben yüklediğim videomda Abd gündemini seçmiştim ve amerikan futbolu transfer dönemiydi sanırım o zamanlar trend topicten bu bilgiyi aldım ve anında google dan güncel bir video bulup yükledim.

Videoyu yükler yüklemez tweeterda ilgili hashtag lerde paylaştım ve izlenimler anında saniye gibi saymaya başladı, izlemek çok keyifliydi.

Tweetterda trend topic kısmından ülkelerdeki gelişmeler sayesinde bu şekilde videolarınızı patlatabilirsiniz, tecrübe edilmiştir. Hatta videom da şudur:

Robert Nkemdiche going to Ole Miss!! - YouTube

Madem taktik veriyok birde ben veriyim önce yabancı bir isimde yabancı bir kız profili açılır facede sonra ilgi çeken amatör kız resmi profile eklenir sonra büyük sayfalarada add me pls diye mesaj atılır. 1 ayda 5 bin kişi arkadaş ekliyor sadece 5 10 sayfaya mesaj yazmakla hergün yazarsanız 1 haftada yaparsınız organik cıyır cıyır gerçek kişiler o sayfanızda video paylaşırsınız o 5 bin kişi kendi arasında paylaşır dakikada video coşar :D benim taktiklerden biri :D herkes paylaşsın bildiğini sonuçta youtube sömürüyoruz kendi kendimizi değil :)

bende en son sıkıldım az kazanmaktan geçenlerde aklımda olan yöntem vardı, toplu upload ile ilgili. Dedim madem internetim hızlı topladım iyici 1 haftada 15.000 üzerinde video yükledim. Şuanda günlük 11-15 usd arası değişiyor, youtube ile uğraşmıyorum bikaç gün daha..

Madem taktik veriyok birde ben veriyim önce yabancı bir isimde yabancı bir kız profili açılır facede sonra ilgi çeken amatör kız resmi profile eklenir sonra büyük sayfalarada add me pls diye mesaj atılır. 1 ayda 5 bin kişi arkadaş ekliyor sadece 5 10 sayfaya mesaj yazmakla hergün yazarsanız 1 haftada yaparsınız organik cıyır cıyır gerçek kişiler o sayfanızda video paylaşırsınız o 5 bin kişi kendi arasında paylaşır dakikada video coşar :D benim taktiklerden biri :D herkes paylaşsın bildiğini sonuçta youtube sömürüyoruz kendi kendimizi değil :)

işte bu ya yemin ederim ağlayacağım sevinçten, hepimiz bildiklerimizi paylaşsak, hepimiz kazancımızı arttırsak, kardeş kardeş kazansak kötü mü olur, demek istediğim buydu, herkes hangi tecrübelerle kazandığını yazarsa hepimiz daha çok kazanırız.

Misal 1 kişinin 4 farklı tecrübesi vardır kazanmak için, bu başlık sayesinde 6 yeni tecrübe daha öğrenir 10 kritik uygulama öğrenir kazanmak için ve kazancı artar.

Çok sağolasın hocam, gerçekten adamsın.

Eywallah hocam bu taktığı bende denedım ıkı gunde pes ettım erkeklerden baş edemedım ne abaza mıllet varmış anlamış değılım.zır pırt mesaj gormekten bunaldım şıfremıde sımdı hatırlamıyorum :))

bende en son sıkıldım az kazanmaktan geçenlerde aklımda olan yöntem vardı, toplu upload ile ilgili. Dedim madem internetim hızlı topladım iyici 1 haftada 15.000 üzerinde video yükledim. Şuanda günlük 11-15 usd arası değişiyor, youtube ile uğraşmıyorum bikaç gün daha..

toplu upload pek önerilmiyordu ama 15.000 video ile 10 dolar hiç yoktan iyi kazanç bence teşekkürler hocam

Hocam ama ben bu şekilde sadece video izlnme aldım ama 5k-10k ızlenme alırken adsensede ama sadece 20-25 tık arasını geçemedım kımse tıklamamıştı vıdeoya yada tıklatmak ıcın bı yontem mı var

Hocam ama ben bu şekilde sadece video izlnme aldım ama 5k-10k ızlenme alırken adsensede ama sadece 20-25 tık arasını geçemedım kımse tıklamamıştı vıdeoya yada tıklatmak ıcın bı yontem mı var

Neden tıklama almadığın birçok sebebe bağlı olabilir, aynı yöntemle ben iyi kazanmıştım 2-3 saat içinde 12 dolarlık tıklama sayısına ulaşmıştım. Hatta adsense'ten takip ediyordum tıkır tıkır işliyordu dolarlar hesabıma o gün. özel bir yöntem yok reklama tıklatmak için. Biraz da şans.

---------- Mesaj saat 22:02:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:53 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar boş sohbet etmektense herkes 1 kazanç taktiğini paylaşsın, paylaşmayacak kendi cebini düşünen arkadaşlar başlığı terk edebilirler taktikleri aldıktan sonra

Neden tıklama almadığın birçok sebebe bağlı olabilir, aynı yöntemle ben iyi kazanmıştım 2-3 saat içinde 12 dolarlık tıklama sayısına ulaşmıştım. Hatta adsense'ten takip ediyordum tıkır tıkır işliyordu dolarlar hesabıma o gün. özel bir yöntem yok reklama tıklatmak için. Biraz da şans.

---------- Mesaj saat 22:02:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:53 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar boş sohbet etmektense herkes 1 kazanç taktiğini paylaşsın, paylaşmayacak kendi cebini düşünen arkadaşlar başlığı terk edebilirler taktikleri aldıktan sonra

Hocam demekkı bende hıç şans yok,bunu denedım ama ızlenme sayısı artarken kazanç artmıyor nasıl olabılırkı reklam ayarları ıle oynamak mı gerekıyor ben hıç oynama falan yapmadım nedense hıç tıklamada olmadı dıyebılır okadar ızlenmeye karşılık.

valla bende arkadaş gibi yapıyorum toplu video bulup yüklüyorum ama tıklama günlük 20 yi geçmiyor tüm videolarda reklam çıkıyoken ne tür videolar yüklüyonuz ?

valla bende arkadaş gibi yapıyorum toplu video bulup yüklüyorum ama tıklama günlük 20 yi geçmiyor tüm videolarda reklam çıkıyoken ne tür videolar yüklüyonuz ?

Bu güzel soru, hangi kategorilerde videolar yüklemek size çok kazandırdı mesela bunu tecrübe eden bir arkadaş paylaşabilir.

İyi kazanmak için hangi kategorilerde kanallar açıp hangi kategorilerde videolar yüklemeliyiz ?

15.000 video nerden buldunda yükledin :)

Rakamı tahmini yazdım ama toplu ve eski kanallardan kullandım.Hepsinin konusu toplu etiketi ve şık bi kanalı var.Telif vs. kontrol dahi etmiyorum. Bazı kanallardan 2 tane falan açmış olabilirim vs. Bunun doğru yol olduğunu falan önermiyorum, ben yaptım bu oldu şeklinde tecrübemi söyliyorum. Şuan bunları yükledim yeni kanal açıp eskisi gibi kanal tutturmaya devam edeceğim, baktım olmadı eski haline devam..

Konu sahibi arkadaş için ise önce forumu okumasını tavsiye ederim.

Örn; :cool:

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/643-gunluk-100usd-hayal-midir.html

Rakamı tahmini yazdım ama toplu ve eski kanallardan kullandım.Hepsinin konusu toplu etiketi ve şık bi kanalı var.Telif vs. kontrol dahi etmiyorum. Bazı kanallardan 2 tane falan açmış olabilirim vs. Bunun doğru yol olduğunu falan önermiyorum, ben yaptım bu oldu şeklinde tecrübemi söyliyorum. Şuan bunları yükledim yeni kanal açıp eskisi gibi kanal tutturmaya devam edeceğim, baktım olmadı eski haline devam..

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/643-gunluk-100usd-hayal-midir.html

Forumda okunmadık köşe kalmadı hocam, ama halen 10.000 dolar kazananlarla 100 dolar kazananlar arasındaki farkı anlayamıyorum. Aynı emeği veriyoruz ama çok kazanamıyoruz, yeni taktiklere ihtiyacımız var bence.

ben günlük 15$ kazanabilsem varya ohoo kendime hemen ATV motor alırım mahallede cırıt atarım

Aynı hislerin adamı çıktık :)

Bir taktikte benden size arkadaslar

Bu taktik para kazanan ve yontemini paylasmayanlara gelsin

Google a epic , fail , joke , jacass seklinde ilgi cekici kelimeler girip aratiyorum

Arama seceneklerinden you tube disi kaynaklari secip son bir saat yada son 24 saat olarak yayinlanmis videolari indiriyorum

Etkileyici basliklar ve kucuk ilgi cekici resimler ekliyip gunde 15 adet yukluyorum

Imlemelerini yapip baska birseylerine karismiyorum

Para billur tuz misali oluyor
Akar akar ÷)

Ayda minimum 300 $

bilenesor (2 sekilde)

Bir taktikte benden size arkadaslar

Bu taktik para kazanan ve yontemini paylasmayanlara gelsin

Google a epic , fail , joke , jacass seklinde ilgi cekici kelimeler girip aratiyorum

Arama seceneklerinden you tube disi kaynaklari secip son bir saat yada son 24 saat olarak yayinlanmis videolari indiriyorum

Etkileyici basliklar ve kucuk ilgi cekici resimler ekliyip gunde 15 adet yukluyorum

Imlemelerini yapip baska birseylerine karismiyorum

Para billur tuz misali oluyor
Akar akar ÷)

Ayda minimum 300 $

bilenesor (2 sekilde)

kaç siteye ve hangilerine imletiyosun ?

Youtube begen secenegi altinda cikan tum imleme sitelerinde

Blogger , facebook , twitter, google+ , vs vs

bilenesor (2 sekilde)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri