Kazanç Taktiği Paylaşmayacak Gelmesin

D
  • Kullanıcı DivineWisdom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bir taktikte benden size arkadaslar

Bu taktik para kazanan ve yontemini paylasmayanlara gelsin

Google a epic , fail , joke , jacass seklinde ilgi cekici kelimeler girip aratiyorum

Arama seceneklerinden you tube disi kaynaklari secip son bir saat yada son 24 saat olarak yayinlanmis videolari indiriyorum

Etkileyici basliklar ve kucuk ilgi cekici resimler ekliyip gunde 15 adet yukluyorum

Imlemelerini yapip baska birseylerine karismiyorum

Para billur tuz misali oluyor
Akar akar ÷)

Ayda minimum 300 $

bilenesor (2 sekilde)

Sadece kendi kazancını düşünen bencil arkadaşlar ibret alırlar umarım, çok teşekkürler taktik için bunu bilmiyordum ve hiç düşünmemiştim, çok çok minnettarım sana hocam, saolasın.

arkadaşlar sohbet ortamı yaratmaktansa herkes tecrübe ettiği 1 kazanç yöntemini paylaşırsa hepimizin faydasına olur, yöntemler üzerine konuşabiliriz tabi

---------- Mesaj saat 22:41:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:55 civarında gönderildi. ----------

adminler yöneticiler sizlere sesleniyorum burda herkes paylaşımcı ruhun olmamasından dolayı şikayetçi, madem youtube destek forumu açtınız daha yararlı, iş yapacak bilgiler paylaşılmasını bekliyoruz, sadece temel bilgiler öğretiliyor ama kazanç geliştirme ile ilgili taktikler sır gibi saklanıyor, daha paylaşımcı bir forum olabilir burası.

Ahanda buda ikinci taktik hakkim odenmez ÷))

Arkadaslar herseyi youtube baglamayin

Blogger da reklam gosterimi mevcut adsense hesabiniza blogger i da ekleyin

Guncel filmler
Guncel konular
Yemek tarifleri
Diyet taktikleri

Vs vs

Paylasin bloga giren kisi bilgisayarda en cok ne arattilarsa sizin blog a girince reklamlariniz bir anda onun ilgi cekecegi seyleri gostermeye basliyor ister istemez tiklama hissi duyuyor insan

Bir ara reklamlar cikiyormu diye bakmak icin girmistim bloguma kendi reklamima tikladim cok buyuk indirimi gorunce bilincimi yitirmisim ÷))

Sonra buradan konu acarak sordum da bisi olmaz dediler ÷)) banlanacaktik az kalsin

(soyle anlatayim ben kendi bilgisayarimda cok *** teknolojik seylere bakarim. Haber sitesi de dahil tum girdigim sitelerdeki reklamlar teknolik ilgi alanimdaki indirimli bilgisayarlar vs vs gozukuyor)

bilenesor (2 sekilde)

Ahanda buda ikinci taktik hakkim odenmez ÷))

Arkadaslar herseyi youtube baglamayin

Blogger da reklam gosterimi mevcut adsense hesabiniza blogger i da ekleyin

Guncel filmler
Guncel konular
Yemek tarifleri
Diyet taktikleri

Vs vs

Paylasin bloga giren kisi bilgisayarda en cok ne arattilarsa sizin blog a girince reklamlariniz bir anda onun ilgi cekecegi seyleri gostermeye basliyor ister istemez tiklama hissi duyuyor insan

Bir ara reklamlar cikiyormu diye bakmak icin girmistim bloguma kendi reklamima tikladim cok buyuk indirimi gorunce bilincimi yitirmisim ÷))

Sonra buradan konu acarak sordum da bisi olmaz dediler ÷)) banlanacaktik az kalsin

(soyle anlatayim ben kendi bilgisayarimda cok *** teknolojik seylere bakarim. Haber sitesi de dahil tum girdigim sitelerdeki reklamlar teknolik ilgi alanimdaki indirimli bilgisayarlar vs vs gozukuyor)

bilenesor (2 sekilde)

hocam çok teşekkürler, ancak yeni aşkımız youtube, youtube ile tanıştıktan sonra site işlerini biraz bırakmaya başladık açıkçası.

Bendende size bir taktik.

Google+ hesabı açın.Bayan profili ile amatör güzel hatun resimleri koyun.Günde 200-400 arası kişiyi çevrenize ekledin.Bu ekledikleriniz erkek olsun geri sizi eklemeleri %70 oluyor.bu şekilde üye kasın.Ve google+'da topluluklar vardır facebook sayfaları gibi.Bu topluluklarada videolarınızı koyun.Şahsen faydasını çok gördüm.Sizde görürsünüz.
(kesinlikle ünlü isimleriyle google+ sayfası açmayın.ben abd'li bir mankenin ismiyle açtım 2000 den fazla çevremde eklendi.Videolarım izleniyordu sonra google+ sahte profil diye banladı.)

Hocam imleme yaparken zaten blogger de otamatik paylasiyor

Tek yapman gereken 2 tane reklam koymak sonuc para ile sabit ÷)

bilenesor (2 sekilde)

Bendende size bir taktik.

Google+ hesabı açın.Bayan profili ile amatör güzel hatun resimleri koyun.Günde 200-400 arası kişiyi çevrenize ekledin.Bu ekledikleriniz erkek olsun geri sizi eklemeleri %70 oluyor.bu şekilde üye kasın.Ve google+'da topluluklar vardır facebook sayfaları gibi.Bu topluluklarada videolarınızı koyun.Şahsen faydasını çok gördüm.Sizde görürsünüz.
(kesinlikle ünlü isimleriyle google+ sayfası açmayın.ben abd'li bir mankenin ismiyle açtım 2000 den fazla çevremde eklendi.Videolarım izleniyordu sonra google+ sahte profil diye banladı.)

gerçekten hiçbir yerde bulunamayan veya nadir rastlanan bilgiler bunlar, paylaşımcı ruhuna sağlık hocam. Google + olayını deneyeceğim.

Hocam facebook izlemeleri tam yansımıyor kazanamıyorum. Aklıma fikir gelmişti Facebook sayfası alırım videoları yayınlarım sayfa 50.000 olsa 1-2k minimum izleme alırım diye. Arkadaşın 1.5 milyon Facebook sayfasından bir videoyu deneme amaçlı paylaştım. Neredeyse 3 gün oldu, izlenme 570'de kaldı. Acaba twitter'da direk sayıyor mu youtube?

Hocam imleme yaparken zaten blogger de otamatik paylasiyor

Tek yapman gereken 2 tane reklam koymak sonuc para ile sabit ÷)

bilenesor (2 sekilde)

yani kanalımızda paylaştığımız videolar, blogger sayfalarımızda otomatik paylaşılıyor diyorsunuz değil mi? ayarlamalar yapılırsa.

yani bloggera girenlere hem video reklamlarımız hem de blogger sayfası üzerindeki reklamlarımız görünüyor, bence çok sağlam bir taktik bu. anladım şimdi. sağolasın hocam.

---------- Mesaj saat 23:10:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:05 civarında gönderildi. ----------

Hocam facebook izlemeleri tam yansımıyor kazanamıyorum. Aklıma fikir gelmişti Facebook sayfası alırım videoları yayınlarım sayfa 50.000 olsa 1-2k minimum izleme alırım diye. Arkadaşın 1.5 milyon Facebook sayfasından bir videoyu deneme amaçlı paylaştım. Neredeyse 3 gün oldu, izlenme 570'de kaldı. Acaba twitter'da direk sayıyor mu youtube?

her video izlenicek diye birşey yok facebook sayfalarında, izlenmeleri için de bazı kriterler var bence, videonun paylaşım saati vs. gibi

Başka bir video daha deneyin derim arkadaşınızın sayfasında belki o daha fazla izlenir

Yeni kazanç yöntemleri bekliyoruz tecrübe eden arkadaşlardan, her paylaşılan yöntem hepimizi geliştiriyor, hepimizin kazancını arttırıyor unutmayın arkadaşlar.

yani kanalımızda paylaştığımız videolar, blogger sayfalarımızda otomatik paylaşılıyor diyorsunuz değil mi? ayarlamalar yapılırsa.

yani bloggera girenlere hem video reklamlarımız hem de blogger sayfası üzerindeki reklamlarımız görünüyor, bence çok sağlam bir taktik bu. anladım şimdi. sağolasın hocam.

---------- Mesaj saat 23:10:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:08:05 civarında gönderildi. ----------

her video izlenicek diye birşey yok facebook sayfalarında, izlenmeleri için de bazı kriterler var bence, videonun paylaşım saati vs. gibi

Başka bir video daha deneyin derim arkadaşınızın sayfasında belki o daha fazla izlenir

Hocam videom an itibariyle 350 kişi paylaşmış zaten toplamda 1.5 milyon sayfada. Sorun Facebook izlemeleri tam olarak yansımıyor galiba. Yani dediğin gibi video tutmasa bile 3-4k izleme alırdı günlük.

Taktiklerini sır gibi saklayanlar kendi ceplerini doldurmaya devam etsin, ben burda kendi denediğim ve başarılı olduğum bir kazanç taktiğinden bahsedeceğim, belki bilenler vardır ama bilmeyenlere ışık olsun.

Bu taktik sayesinde videom 2 saat içinde 10.000 izlenmişti ve sadece bu videomdan günlük 12 dolar kazanmıştım.

Tweeter'da solda trend topic alanı vardır, ülkeleri değiştirebiliyorsunuz, mesela ben yüklediğim videomda Abd gündemini seçmiştim ve amerikan futbolu transfer dönemiydi sanırım o zamanlar trend topicten bu bilgiyi aldım ve anında google dan güncel bir video bulup yükledim.

Videoyu yükler yüklemez tweeterda ilgili hashtag lerde paylaştım ve izlenimler anında saniye gibi saymaya başladı, izlemek çok keyifliydi.

Tweetterda trend topic kısmından ülkelerdeki gelişmeler sayesinde bu şekilde videolarınızı patlatabilirsiniz, tecrübe edilmiştir. Hatta videom da şudur:

Robert Nkemdiche going to Ole Miss!! - YouTube

Nerde gördüğümüğ hatırlamıyorum ama bunu biyerde paylaşmışlardı.
Youtube hakknda okadar yazı okudum ki ne nerde kim söyledi hiç hatırlamıyorum. Bana okumayı sevdiren ytba teşekkrler :)

Hocam videom an itibariyle 350 kişi paylaşmış zaten toplamda 1.5 milyon sayfada. Sorun Facebook izlemeleri tam olarak yansımıyor galiba. Yani dediğin gibi video tutmasa bile 3-4k izleme alırdı günlük.

kaç gündür bekliyorsun izlenimlerin youtube'a yansımasını ? gerçekten ilginç bir sorun, izlenimler yansımıyorsa reklamlara tıklıyorlar mı acaba face üzerinden ? tıklar sayılıyor mu acaba ?

Yeni kazanç yöntemleri bekliyoruz tecrübe eden arkadaşlardan, her paylaşılan yöntem hepimizi geliştiriyor, hepimizin kazancını arttırıyor unutmayın arkadaşlar.

Hocam actigin konuyu 300 kisi gormus 5 kisi yazmis

Bundan fazlasini bekleme youtube para kazandirmayi birakinca neler cikar neler

bilenesor (2 sekilde)

kardeşim twitter hesap açtım ama solda Trend Topic diye bişey göremiyorum yardımcı olabilirmisin...

Diger cok kazanma yontemlerimden birisi de window 8 yuklu bir tablet almis olmam

Laptop yada masa uzeri bilgisayara bagli kalmamam

Her ay parayi daha fazla katlamami sagliyor her yerde islem yapabiliyorsunuz

bilenesor (2 sekilde)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri