kazanç ve kazanç arttırma (yeni başlayanlara ilham)

Dışarıdan göründüğü gibi basit bir iş değil devamlılık ve kontrol istiyor hem de daima. O açıdan ilk açılış için harika bir çıkış yakalamışsın inşallah devam eder herkes kazansın niyeti iyi olan herkes. Ama kontrollerini ihmal etme etmeyip üstüne kanal eklersen süper kazançlar yakalarsın. Tebrikler.

Botta takip sistemi var benim gibi arkadaşalra öneririm özgün çalışmayacaksa :) Ben sadece benim gibi ameci arkadaşlara 1 aylık bir tecrübemle yardımcı olmak istedim inşlaah herkes kazanır :)

---------- Mesaj saat 23:44:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:27 civarında gönderildi. ----------

Böyle çıkışlara gerek yok kardeş.
Ünlem sorunu herkeste yok, mesela benim ünlemle hiçbir derdim yok kazançlarımda arttı ünlemden beri çok şükür.
Arkadaş paylaşmış işte teşvik amaçlı,
ünlem sorunun varsa o kısmı atlayabilirsin.

Ünlem Sorunu belli başlı şekilde çalışıyor.onlarıda artık hereks kendisi ne olduğunu deneyerek bulsun.bendede var fakat bi şekidle ünlemsiz videolarda oluyor.arkadaşın ergenlik atarları gelmiş boşver ben benim gibi arkadaşları teşvik edebilirsen ne mutlu :)

mesajım burda kalsın hayırlı olsun bende baslııyacam en kısa zamanda

toplam kaç video var kanallarının hepsinin toplamında?

kardeşim hangi botu kullanıyosun.

videoyap.com dostum. bi kanalıma 600 tane video atmıştım ünlemden önce onlar duruyor sapasağlam o yüzdende biraz kazandırıyor sanırım :) fakat sizde bi kategori tutturursunuz işinize yarar uzuun süre

---------- Mesaj saat 23:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:44 civarında gönderildi. ----------

kanal sayısını arttırmadan video sayısını yükseltsem ne olur?

banlanma riski artıyor kanalın.sonuçta özgün değiliz.çok video atınca spam anlaşılıyor youtube anlıyor sonra bum

Kazancın umarım böyle devam eder.. Ama sana şu kadarını söyliyim kontrol mekanizmanı çok iyi geliştirmelisin yoksa ilerleyen zamanlarda çok üzülürsün..

videoyap.com dostum. bi kanalıma 600 tane video atmıştım ünlemden önce onlar duruyor sapasağlam o yüzdende biraz kazandırıyor sanırım :) fakat sizde bi kategori tutturursunuz işinize yarar uzuun süre

---------- Mesaj saat 23:57:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:44 civarında gönderildi. ----------

banlanma riski artıyor kanalın.sonuçta özgün değiliz.çok video atınca spam anlaşılıyor youtube anlıyor sonra bum

hocam youtube neye göre spam ı anlıyor o da bilinmez ben 5 gün önce 3 kanal açtım 3 kanala da 1200 er video attım şu an hala ayakta

İşte olması gereken Youtuber örneği. Helal olsun. :)

En az 1 ay önce baslayanlar yine bir sekilde azmederse güzel yerlere gelirler fakat bu zamanlarda baslıyanlar icin durum biraz sıkıntılı.
Cünkü eskisi gibi $ yakılmıyor, full ! yiyoruz.Önümüzdeki aylarda bir degisiklik olmazsa bu zamanlarımızı cok ararız gibime geliyor :)

En az 1 ay önce baslayanlar yine bir sekilde azmederse güzel yerlere gelirler fakat bu zamanlarda baslıyanlar icin durum biraz sıkıntılı.
Cünkü eskisi gibi $ yakılmıyor, full ! yiyoruz.Önümüzdeki aylarda bir degisiklik olmazsa bu zamanlarımızı cok ararız gibime geliyor :)

Belki öyle fakat yılmak yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri