Kazanç yansımaması

G
  • Kullanıcı gideryapanadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
G

gideryapanadam

Guest
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? videolar izleniyor youtube analistiğe yansımadığı gibi 3 aralık sonrasıda görünmüyor tüm zamanlar dediğim halde...

Hocam kanaliniz yeni mi? Ne zaman actiniz bu goruntulenip de kazancin Adsense'e yansimadigi kanali?

16 Aralıkta açtım bu kanalı ve adsense ile ilişkilendirmiştim ayrıca.

Peki bu adsense'e bagli baska bir kanala girip, analytics kismindan ayni sekilde bakabilir misiniz? Sadece bu kanalda mi var bu sorun yoksa diger kanallarda da ayni sekilde mi diye?

Peki bu adsense'e bagli baska bir kanala girip, analytics kismindan ayni sekilde bakabilir misiniz? Sadece bu kanalda mi var bu sorun yoksa diger kanallarda da ayni sekilde mi diye?

Bu hesaba bağlı başka bir kanal yok üstad, 3 Aralık ve öncesine ait olan veriler para kazanması iptal olan eski bir kanal.

Hocam peki siz o kanali sildiniz mi veya g+ yontemiyle actiniz mi para kazanmaya tekrar?

Evet hocam, gorunen o ki para kazanmasi kapanan kanaliniz hala adsense'e bagli durdugundan dolayi, hali hazirda Adsense'te ekli bulunan diger kanallariniz veya daha sonra bagladiginiz kanallarinizin para kazanmasini da kapatiyor. Yapmaniz gereken para kazanmasi kapanan kanali silmek ve diger kanalinizi da G+ yontemiyle acmak.. Konuyla alakali asagidaki linkten bu islemi nasil yapacaginizi ogrenebilirsiniz,

http://www.ytpara.com/youtube-haber...n-kanalinizi-para-kazanmaya-acma-yontemi.html

Gecmis olsun,

Evet hocam, gorunen o ki para kazanmasi kapanan kanaliniz hala adsense'e bagli durdugundan dolayi, hali hazirda Adsense'te ekli bulunan diger kanallariniz veya daha sonra bagladiginiz kanallarinizin para kazanmasini da kapatiyor. Yapmaniz gereken para kazanmasi kapanan kanali silmek ve diger kanalinizi da G+ yontemiyle acmak.. Konuyla alakali asagidaki linkten bu islemi nasil yapacaginizi ogrenebilirsiniz,

Gecmis olsun,

Çok teşekkür ederim deniyorum şimdi.

[/COLOR]

Gecmis olsun,

Kardeş onları denedim beklemeye geçtim ama blog sayfası açtım o adsense ile ilişkilendirdim farklı bir yerden 1-2 defa reklama tıklattırdım ama adsense'de para görünmüyor. hem youtube hemde blog için para yansıma sıkıntısı var acana adsense banlanmış olabilir mi? mail falan gelmedi ama adsense'i açalı 3 ay falan oldu pin gelmedi adres değiştirdim hala gelmedi 1 ay oldu son adres değişikliğinden bu zamana.

Acaba yeni bir adsense açşam youtube kanalınının ve blogun adsensini yenisine tanımlayabilir miyiz?

Ya da sil baştan mı yapmak gerekir?

Hocam oncelikle sunu belirteyim ki cok riskli isler yapiyrosunuz,blog acip daha ilk dakikadan reklamlara tiklattirmak iyi bisey degil. Tiklamalar saniyesinde yansimaz. Eger Adsense'te sorun oldugunu dusunuyorsaniz ve icinde de cok para yoksa yeni bir adsense alip suan kullandiginiz adsense'i kapatabilirsiniz.

Hocam oncelikle sunu belirteyim ki cok riskli isler yapiyrosunuz,blog acip daha ilk dakikadan reklamlara tiklattirmak iyi bisey degil. Tiklamalar saniyesinde yansimaz. Eger Adsense'te sorun oldugunu dusunuyorsaniz ve icinde de cok para yoksa yeni bir adsense alip suan kullandiginiz adsense'i kapatabilirsiniz.

Anladım sabahı bekleyim o zaman ...
45 dolar vardı. olmadı yenisini açacağız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri