kazanc yukselince kanal spamdan gidiyor

karahasan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar son zamanlarda bir kategori tutturdum. Ancak kazanc 90.100tl ye vurdugunda kanal spamdan gidiyor.kanalı actıgımda 4,5 gunde kapanıyor. bu sorunu nasıl cozebilirim. simdiden tesekkurler.

gittikcede yeni acıldıgı için izlenme zayıflıyor o zamanda.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

toplamı 17 video daha o kanala girmiyorum bile

hocam toplam videonu 4er 5er vs gruplara böl 3 4 farklı kanala at etiketlerinde full... benzeri şeyler yazma

bendede aynısı oluyor bu aralar
görüntülenmeye yükselince kanal uçuyor

flag team işine benziyor bende de aynı problem var kanal tam tutuyor günlük 10 - 30k arası bir seviye ye ulaşıyorum hemen flaglayıp kapattırıyorlar malesef burada dikkat etmen gereken seninle aynı içerik çalışanları takip et gerekirse sende onlara aynısını yap

Hocam flagdan dolayı kapanıyor kanalın,çalıştığın ülke ve içeriği değiştir çünkü bende senle aynı dertten müzdariptin kazançlar ufak bi artış olunca hemen indexte videon üstlere çıkıyor ve bunları sürekli takip eden o kategoride çalışan bazı şeref yoksunu insanlar yüzünden oluyor.

Her seferinde çerez siliyor musun?
Son 1 haftadır BAN yemedim. Allah nazarlardan korusun.

[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] Ya içeriğini değiştireceksin yada inat edip kapandıkça yerine 2 tane daha açıcaksın.Benim içerik warner bros o telifliyor ben 1 saat sonra yerine 2 kanal daha açıyorum adam psikopat telif makinası olmuş artık.İnat ettik nereye kadar gidicek bakalım.

günde 230$ çıkan kanalım gitti kanal patlama yapınca gidiyor yapacak pek birşey yok parayıda alamadım mn hırsızına kaldı

Birçok kişi aynı dertten muzdarip galiba bende aynı durumdayım ya yt kanalın daha fazla yükselmesini istemiyor yada gerçekten rakipler istemiyor çünkü kanallar yükseldiğin de aşırı rakamlara çıkılabilir kanalın 3-4 ay ayakta durduğunu bi düşünün bu kadar parayı nereye koyucaksınız...

[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] Ya içeriğini değiştireceksin yada inat edip kapandıkça yerine 2 tane daha açıcaksın.Benim içerik warner bros o telifliyor ben 1 saat sonra yerine 2 kanal daha açıyorum adam psikopat telif makinası olmuş artık.İnat ettik nereye kadar gidicek bakalım.

tutan kategoride bu ikinci içerik 3 cüyü balabilecekmiyiz bakalım.

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

bu ikinci içerik tutanlardan. kapanıyor tekrar acıyorum bakalım.

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

Her seferinde çerez siliyor musun?
Son 1 haftadır BAN yemedim. Allah nazarlardan korusun.

maili telefondan acıyorum tel onayı istemeden. bundan dolayı gittigini sanmıyorum.

tutan kategoride bu ikinci içerik 3 cüyü balabilecekmiyiz bakalım.

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

bu ikinci içerik tutanlardan. kapanıyor tekrar acıyorum bakalım.

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

maili telefondan acıyorum tel onayı istemeden. bundan dolayı gittigini sanmıyorum.

Telefondan açılan hesaplarda genel bir BANLANMA sorunu var. Tavsiye etmem.

etikette sadece 3.4 kelime geciyor. bölüm yazmasıda etkilermi.

hangi dilde çalıştığını bilmem ama bölüm kelimesi ingilizce ve ispanyolcada yakalandınmı gidiyor kanal. günlük 300-400 arası kazandıran kanalım etiketlerden gidiyor ama etiket olmasa belki o izlenimde gelmeyecek anlayacağın kanal kapandıkça yenilerini açacaksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri