kazancı kapanan 3 kanalım hakkında..

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Stan

Yasaklanmış
arkadaslar dün 6 kanalımın kazancı kapatılmıstı siz değerli forum uyeleri sayesinde google+ kullanarak 3 ünü acababildim , geri kalan ikisi de acılır acılmaz tekrar para kazanmaya kapatıldı , para kazanması kapatılan 3 kanalımı tekrar nasıl para kazanmaya aktif edebilirim ?

Şimdi acabilirsin hepsinin para kazanmasıni o kanal oldugu surece surekli kapanirdi.

kusura bakmada usta bu konuya yakın bi sorum varda

kanallarım para kazanmaya kapatılmıstı bi kaçını açtımda 1 kanalım kaldı kanal g+ bağlı ama g+ kesemiyorum nasıl kesebilirim bilen varmıdır ?

Şimdi acabilirsin hepsinin para kazanmasıni o kanal oldugu surece surekli kapanirdi.

sorunlu kanalı sildim ama sadece 2 kanal acabildim google+ silip tekrar baglamama ragmen :S , baska bir cözümü war mı yada sileyim mi kanalı böylemi kalsın anlayamadım ..

sorunlu kanalı sildim ama sadece 2 kanal acabildim google+ silip tekrar baglamama ragmen :S , baska bir cözümü war mı yada sileyim mi kanalı böylemi kalsın anlayamadım ..

Hocam hemen açilmaz zaten ben gece 11 de yaptim öglen 12 gibi para kazanma açılmıştı. G+ ile aç yarın bakarsin onlarda açılır

Hocam hemen açilmaz zaten ben gece 11 de yaptim öglen 12 gibi para kazanma açılmıştı. G+ ile aç yarın bakarsin onlarda açılır

ikisi de acılır acılmaz tekrar para kazanmaya kapatıldı , tekrar google+ yaptım yarını beklicem ins acılırlar :S , kapatılmaya sebep olan kanalı kökten sildim. bu arada o kapanan kanalların kazancları yansır mı yoksa kesiliyor mu para =?

google+ ile bagladım ama olmadı bende para kazanmaya kaptılan kanalları sildim , o kanallardan kazandıgım paralar ödenir mi ?

google+ ile bagladım ama olmadı bende para kazanmaya kaptılan kanalları sildim , o kanallardan kazandıgım paralar ödenir mi ?

bu sorunun cevabı banada lazım.
bende 11 kanalın bağlantısını kestim,kapatmaya sebep olan kanalı sildim ama tekrar bağlamaya çalışırken sms onayı istiyor sendede oldu mu?

bu sorunun cevabı banada lazım.
bende 11 kanalın bağlantısını kestim,kapatmaya sebep olan kanalı sildim ama tekrar bağlamaya çalışırken sms onayı istiyor sendede oldu mu?

sorun yok sms ile onayla.. benım başıma geldi ... sms ile onay geçtim...para aldım sizlerin başına gelenler işte geçen aylarda... onayla sms ile kanalı sonra kanal açılıyor par akazanmayada aç

sorun yok sms ile onayla.. benım başıma geldi ... sms ile onay geçtim...para aldım sizlerin başına gelenler işte geçen aylarda... onayla sms ile kanalı sonra kanal açılıyor par akazanmayada aç

altta profil adımı kullan var ona bas onay istemiyor.şimdi açtım tüm kanalları adsenseye bağlıyorum

arkdaslar sildiğimiz kanalların kazanclarını alabiliyormuyuz ?

o google ın insiyatifine kalmış.kimse alır yada alamazsın diyemez.şansına bağlı.benim kapandığında kazançlara yansımıştı ,yansımayan yada yarısı yansıyanda oldu.beklemekten başka yapacak bir şey yok..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri