Kazancım 200 ₺'yi geçti pini ben mi istiyorum adsense kendi mi?

• Kullanıcı Veli2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Veli2

Kayıtlı Üye
Dostlar herkese merhabalar, pinsiz adsense hesabımda kazancım dün itibariyle kesinleşti ve banka hesabını da doğruladım az önce.Pin isteme sekmesi gelmedi ben mi istiyorum onlar mı gönderiyor?

Edit:Onlar gönderiyolarmış pin sekmesi çıktı :)

Son düzenleme:
60 tl gecınce gondermıs olmaları lazım.
muhtemel pinli o hesap 200 tl beklemez.

Aynı olay bendede var lütfen bilen birisi yardımcı olur mu ?
para kazanmam açıldı geçen ay ve bu ayda adsense hesabıma para yattı 200 TL üzerinde.
Bugün ödeme yöntemi ekledim ve Banka hesabı doğrulaması için gelen 0.11 TL ile hesabı doğruladım.
Ama PİN İSTEME İÇİN ADSENSE HESABIMDA HERHANGİ BİR BÖLÜM YOK VE UYARIDA GELMEDİ.
Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Pin yola çıkmıştır, ödeme yöntemi ekleme olmaz pin yola çıkmadan.

Az evvel bizde arkadaşın banka hesabını doğruladık. Pin sekmesi gelmedi. Pinsiz adsense.

Ama hocam pin yola çıkmışsa yukarıda falan uyarı vermesi gerekmiyor muydu

Gerekmiyor (çıkmıyor) 2-3 hafta içinde pin eline ulaşır .Ondan sonra banka bilgilerini girersin 50-60 kuruşluk para gönderirler,onuda dogrulama için tam olarak girersin,başkada yapacagın bir şey yok.

Gerekmiyor (çıkmıyor) 2-3 hafta içinde pin eline ulaşır .Ondan sonra banka bilgilerini girersin 50-60 kuruşluk para gönderirler,onuda dogrulama için tam olarak girersin,başkada yapacagın bir şey yok.

Dostum ben banka bilgilerini onayladım zaten ama pinsiz adsense :)

Pin olayımi kalktı mi acaba? Bizde bankayı doğruladık 10k aboneyi geçti kanal. Ilginc.

Son düzenleme:
Şu an aynı durumdayız hocam

Valla hocam çok şaşırdım. Önceden arkadaşın kanalı benim adsenseme bağlıydı, geliri artınca adsense açıp aktaralım dedik, pin min yazmadı dün banka doğrulama sekmesi çıktı, 20 kuruş yattı bankaya. Gelir yatınca konuya yazarız yine.

Pin min istenmedi bende de. Eft’yi başvurunun ertesi gün geçtiler. Bankayı doğruladım, ödeme yapma ve alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz diye mail geldi, geçen haftadan beri bu sıkıntıyı kaldırmış olabilirler.

Yani bana özel bir durum olduğunu zannetmiyorum.

Pin min istenmedi bende de. Eft’yi başvurunun ertesi gün geçtiler. Bankayı doğruladım, ödeme yapma ve alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz diye mail geldi, geçen haftadan beri bu sıkıntıyı kaldırmış olabilirler.

22'sinde ödeme mi bekliyosunuz hocam şimdi?

3. pinden sonra isteme, sonrasında form doldurup kimlik fatura gönderdiğinde 2 saniyede onaylanıp aynı anda para yatıyor geçen ay benim aynen böyle oldu :)

Az evvel bizde arkadaşın banka hesabını doğruladık. Pin sekmesi gelmedi. Pinsiz adsense.

Pin sekmesi yok ki eşiği geçince otomatik yolluyorlar

---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

3. pinden sonra isteme, sonrasında form doldurup kimlik fatura gönderdiğinde 2 saniyede onaylanıp aynı anda para yatıyor geçen ay benim aynen böyle oldu :)

3.pinden kaç gün sonra yolladınız kimliği?

DOmrMm.png

Ucuncu pini istedim 1 ay gecti ve bu durumda.

DOSTUM pin isteme 2-3 hafta içinde çıkar daha yeni çıkmış zaten pinin.Bekle pinin gelir.Gelmezse 2-3 hafta içinde 2. pini istersin o zaman.

Banka hesabını doğruladıktan sonra gelen mail şu şekilde;

Artık banka hesabınızdan ödeme yapmaya veya almaya başlayabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri