Kazancımı nerede göreceğm yahu?

nescafe3in1

Yasaklanmış
Arkadaşlar bunu size sorduğum için kendimden utanıyorum :D ama ilk defa tasarımı yeni adsense kullanıyorum eski adsense da mavi ile çizdiğim yere tıklayıp kazandığım ücreti görebiliyordum ama bunda neden yazmıyor kaç tl kazandığım? nereden göreceğim?

6700inciu9275921.jpg

4941incih3297931.jpg

ürünler ---> içerik barındırıcıları için adsense ---> toplam kazançlar :)

Hocam bu arada 490 izlenmeye 79 tıklamayı nasıl başardın :) Videolar mı uzundu?

İçerik barındırıcısı gibi bişey yokmu orada :)

performans raporları>urunler>İçerik Barındırıcıları için AdSense

sol taraftan urunlere tıkla sonra İçerik Barındırıcıları için AdSense tıkla bu sekilde gorebilirsin.

performans raporları>urunler>İçerik Barındırıcıları için AdSense

çok sağol hocam buldum sayende

6551inciv8003895.jpg

---------- Mesaj saat 13:55:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:53:56 civarında gönderildi. ----------

ürünler ---> içerik barındırıcıları için adsense ---> toplam kazançlar :)

Hocam bu arada 490 izlenmeye 79 tıklamayı nasıl başardın :) Videolar mı uzundu?

490 izlenmeye 79 tık normal değil mi hocam? 20 dakikalık videolar olan bir kanalım var onu bağladım dün

ürünlere girin hocam

içerik barındırıcı için adsense var ona tıklayıp öğrenebilirsiniz

Peki ben de bir şey sormak istiyorum benim adsensem ayın 4 ünden beri açık , ayın 15 inde para kesinleşmesi olmadı bir daha ki ay mı olacak.

çok sağol hocam buldum sayende

6551inciv8003895.jpg

---------- Mesaj saat 13:55:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:53:56 civarında gönderildi. ----------

490 izlenmeye 79 tık normal değil mi hocam? 20 dakikalık videolar olan bir kanalım var onu bağladım dün

millet sayfa to oranim 1 in altina dustu diye aglarken sen buna normal mi diyosun? :D

performans raporları>urunler>İçerik Barındırıcıları için AdSense girersen görürsün.
Bu arada 490 görüntülemeye 79 tıklama harika..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri